29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
určitě jí pár měsíců ještě dr dá. Jako mě, hnal mě na operaci a já ho ukecala, že to chci ještě zkusit. Ukecat se nechal, ale musím každý dva měsíce na cytošku.
Není tady
Ahoj kacik. vobec neviem co povedat. je mi to strasne luto...
prajem vela sil a nech mas este sancu sa opat pokusat. viem ako vela to pre teba znamena.
Není tady
kaciku nevzdávej to, pokud máš ještě aspoň trochu šance, že by se dala operace odložit, tak do toho jdi. Vždyť už to, že jsi otěhotněla je samo o sobě super. A v dnešní době jsou potraty bohužel čím dál častější, ale ve většině případů to pak vždycky dopadne. Drž se!!
Není tady
Kaciku je mi to hrozne lito,holky to napsaly za me,slova nejsou utecha ale ty to urcite zvladnes,musis si verit a bojovat dale,vim jak se citis,ja sem to uz dvakrat zazila,objimam te na dalku a posilam moc slunicka do tveho srdicka
Není tady
To se omlouvám,nějak mi tento příběh utekl, je mladounká, to opravdu nemůže mít další šanci?
Není tady
holky moc vam vsem dekuju,hrozne jste me potesily,ozvu se,jeste jednou diky,ahoj
Není tady
Kačíku určitě nám dej vědět, jestli jsi dostala od doktorů ještě další šanci.......držíme palce
Není tady
Kaciku i mě stejně jako ostatním bylo po potratu mizerně. O mimi jsem přišla v 7 tt, nikdo mi neřekl příčinu. Ale vyrovnávám se s tím, tak, že to tak příroda chtěla a miminko by nemuselo být v pořádku. Za měsíc se již můžu začít snažit znova. Snad to vyjde. Tobě přeju hodně štěstíčka a drž se.
Není tady