29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky jen vam chci rict,ze i kdyz jsem tehotna byla,spinila jsem,o miminko jsem prisla.sama jsem citila,ze je neco jinak a vcerejsi krvaceni me o tom presvedcilo.byla jsem v 6tt a nyni uz nevim co.je mi strasne smutno a vim,ze to byl muj posledni pokus o miminko.byla jsem v narkoze a az dnes mi dochazi co se stalo,musela jsem vam to napsat.
Není tady
Kačíku, to je mi strašně líto , moc jsem ti držela palečky, aby ten tvůj poslední pokus vyšel. Život dokáže být někdy opravdu krutý.
Není tady
Kaciku, je mi to taky moc líto, ale nevěřím, že už nemáš šanci, ještě ti pár měsíců dají ne? Dva měsíce počkáš a pak to můžeš ještě zkusit, když přesvědčíš dr? Holka drž se, už jsem považovala za zázrak, že i přes mrchu jsi byla těhu. Sakra.
Není tady
Kačíku je mi to moc líto.
Není tady
Kačíku ... moc mě to mrzí ... vím , že v tuhle chvíli jsou slova útěchy prd platná ...
Je to strašná rána , která časem přebolí ... , ale .... , zůstává v srdci a v mysli vzpomínka a bolest napořád ....
Nedokážu ti bohužel napsat nic jiného ..., než .... soucítím s tebou ....
Není tady
kaciku to je mi moc lito.-((( treba jeste neni pozde a vse ztraceno, drzim palce at se z toho co nejdriv dostanes
Není tady
Kačiku,
je mi to moc líto. Ale ber to z té stránky, že příroda sama zvolila, zda mimi bude nebo ne. Mimi nemuselo být v pořádku a pak by tato možnost byla jediná správná. Pokus se přijmout všechny věci, které ti život přináší a čím dříve se s nimi smíříš, tím lépe pro tebe.
Moc bych ti přála, aby ses z toho rychle dostala a pevně věřím, že i na tebe někde čeká tvoje malé , ale čeká jen na ten správný čas pro vás oba.
Kačíku je mi to moc líto... k tomu všemu co už holky napsaly snad jen to, že jsme tu pro tebe... snad ti to alespoň trošku pomůže... třeba ještě není všechno ztraceno do konce roku ještě nějaký čas máš... myslím na tebe a držím
ať to všechno zvládneš...
Není tady
Kaciku slova útěchy ti holky již napsali, vím jak ti je a cítím s tebou , prosím piš nám a breč a dostaň to ze sebe ven. Jsme tu pro tebe
Není tady
kači dva měsíce počkáte a můžete mít znovu mimčo, vždyt není nic ztraceno.
Ono to přebolí uvidíš, jen se neuzavírej dovnitř.
Kolik holek tady potratilo, některé ne jednou a ted jsou krásné a veselé těhulky.
Držím palečky a myslím na tebe aby bylo brzo vše zas dobré.
Není tady
Kaciku taky vím,že ti nepomůžu slovama,ale je mi moc líto,co Tě potkalo!Drž se a třeba se ještě jednou budeš moct pokusit?
Není tady
Kačíku, moc mě to mrzí... čas je nejlepší lékař a věř, že za pár týdnů bude lépe. Vážně je mi to moc líto
Není tady
Kačíku, taky jsem před pěti týdny potratila, nevím, jak jsi na tom ty, protože moc často tu nejsem, ale já dostala ms po pěti týdnech a svitla mi naděje, že příště se to podaří hned. Trvalo mi to osm měsíců a ani náhodou jsem nepřemýšlela o tom, že bych o mimi mohla přijít. Když jsem na wc objevila krev, nevěřila jsem vlastním očím, proč zrovna já, ale za 11 dní to zkusím zas a tobě držím palce, ať ti to vyjde zas. Mirka
Není tady
ja vim, Kaciku, hrala jsi na cas, ale priroda rozhodla jinak. Ten pocit moc dobre znam, zazila jsem to dvakrat. Ale ber to tak, ze to stesti mit deti uz te potkalo, tak si jich uzivej. Kdy mas jit na tu operaci?
Se mnou lezela v nemocnici holka, ktere brali delohu a to nemela zadne ditko, cele dny proplakala, ale nedalo se nic delat. Nedavno jsem ji potkala a byla uz relativne v pohode a zazadala o adopci.
Tak se, holka, drz!!!!
Není tady
Kačíku, jsme s Tebou!!!Je to těžké, znám to, už 2x jsem to zažila a taky nemám moc času,ale věř, že jsou na světě důležitější věci!!!Buď silná!
Není tady
je mi to moc líto, ale myslím, že budeš mít ještě šanci to zkusi, tak at to příště vyjde!
Není tady
Kačí, je mi to moc líto...
Není tady
Kačí! Teď je hrozně, ale čas to zahojí a za pár měsíců bude nové snaženíčko! Ale teď ti můžeme pomoci jen tímto způsobem, že ti napíšeme!
Není tady