18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Přivezli jsme si z porodnice rýmičku, takovou maličkou, tak nám na ní nic nedali, ale přijde mi e se zhoruje, občas pěkně chroptí. Dr mi řekla, e kdyby se to zhorilo, abych koupila sprejík. Tak se ptám, mátě nějaký osvědčený, kterej fakt pomůe? Děkuju předem
Není tady
Mne teda MUDr. zakazala strikat neco mimcu do nosanku, vsechno by se melo jenom kapat, tak jsem koupila kapatko a davam Vincentku, nebo jsem si nastrikala na vatovou tycinku napr. Sterimar a tim nosanek vytirala. Pak jsem odsavala vysavacovou odsavackou.
Makco, to te chvalim, delas to presne jako ja :-))
Není tady
My máme Vincentku, pak Otrivin 2x denně, odsáváme obyčejnou odsávačkou, nae MUDr. a vlastně i lékarnice říkaly, e ta na ten vysavač je pro miminkovou sliznici docela agresivní, a pak taky z vysavače jde spousta roztočů apod. Koukala jsem onehdá na TV a tam říkali, e je nutné při odsávání zakrýt vdy jednu dírku, aby bylo odsávání účinnějí a prý také záleí na úhlu vloení odsávačky, protoe nosík nejde nahoru, ale v podstatě dírka jde nejdřív nahoru a pak vodorovně do hlavičky. Take je nutné ji malinko natočit jakoby dovnitř. Teda jestli rozumíte. Ale stejně nás rýma zlobí několik dní, by i týdnů.
Není tady
Rýmička-vlastně pekelná rýma Matouka trápila víc jak týden.Měli jsme Vincentku,normální odsávačku,kapičky otrivin a mořskou kojeneckou vodu Humex.Ta mu to pěkně naředila,ale nelo to odsát a vytékalo to pomaličku.Koupila jsem vysavačovou odsávačku,včera jednou,dnes 2x a vypadá to,e jsme vyhráli.Konečně klidně spinká.
Není tady
Holky zeptám se blbě ale přece co to je vysavačová odsávačka? My máme takovou tu klasickou dvě rubičky jednu z toho do pusy a up odsát, balonek nic nevzal, ale to musí být vysavač s regulací nee? my bohuel máme docela výkonej ampoňák to nevím
Není tady
sylviku, je to na yvsavac, kde muzes regulovat vykon:
http://www.mysacek.cz/odsavacka-hlenu-baby-vac.aspx
Není tady
taky mame samponak, ale davam to na minimum a to neni takovy tah, tak doufam ze to male neublizi
Není tady