Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 11. 2. 2007 22:06

zrzunda
♥------

Re: SEZNAMKA

Seznamku jsem zkusila a zjsitila, že nemám tolik času - sedět a zírat do počítače nebo se pak scházet s neperspektivními a nezajímavými chlapi-dkyž jim došly triky a finty, tak už jen nudili.... Ale nemohu přijít na to, kde se dá ten člůověk potkat. ????? Normálně.

Není tady

#27 11. 2. 2007 22:55

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

to neví nikdo ...

Není tady

#28 11. 2. 2007 23:14

71maja
♥♥♥----

Ahoj!
Tak musím přiznat, že nepovedená rande mi vzala chuť dál zkoušet seznamku. Asi nastala nějaká ztráta iluzí - doufám, že dočasná.
Zrzundo - teď si také lámu, kde se dá obyčejný mužský potkat......

Není tady

#29 1. 5. 2007 16:12

Mariska
♥♥♥----

Já mám také se seznamkou špatné zkušenosti a to patřím k těm mladším ročníkům:-)
Bohužel mi ji zprotivil expřítel, který se seznamoval za mými zády, i když jsme byli spolu:-((( od té doby mám fobii, že tam na něj narazím, nebo na jemu podobné, kteří toho nenechají nikdy...ale bohužel jsem byla sama, nikdo v dohledu, tak jsem se zaregistrovala. Přišlo hodně odpovědí, ale i s fotkou a to jsem pak třídila. Možná si tím zavřela vrátka, ale zase jsem nechtěla přijít na schůzku a zírat s kým jsem se to vlastně sešla:-( Pár schůzek proběhlo, ale bohužel zase ta jiskra...nepřeskočila nikde:-((( taky jsem bohužel na lásku na první pohled, nebo aspoń nějaké záchvěvy...oni by se sešli znova,ale já jsem si tam protrpěla svoji hodinku a upalovala domů. Jen jednou jsem jela přes půl republiky na schůzku, hodný, milý, sympatický kluk, jezdili jsme spolu na výlety, ale věděla jsem, že láska to nebude, on možná doufal v něco víc...pak už i ty výlety byly utrpením. Přeci jenom člověk by rád prožíval to vše s někým milovaným a ne jenom s kamarádem. Tak jsem to ukončila:-( Teď stojím před tou samou věcí, jsem zase sama a nemám šanci seznámit se někde jinde. Mám hrůzu a husí kůži ze seznamky, ale asi mě nemine...:-((((

Není tady

#30 1. 5. 2007 16:24

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Taky mám ten pocit že prostě chlapi do 40 jsou buď zadaní nebo hledají šestnáctky asi aby si něco dokazovali vissla
Mají to v navazování kontaktů většinou o to jednodužší, že nemají ve své péči děti ( ale jsou o hodně ochuzeni )a vlastně vybírají partnerku jen pro sebe a nemusí brát na nikoho ohledy
A ty co jsou sice ženatí, ale hledají jen někoho na sex, no ty tady ani nebudu komentovat dumbom

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#31 1. 5. 2007 16:27

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Mariska
Třeba si padnete do oka - tedy monitoru - s někým tady na babinetě par a nenásilně

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#32 2. 5. 2007 8:28

Mariska
♥♥♥----

Jak na Babinetu? Ona tu je seznamka??:-)

Není tady

#33 9. 5. 2007 8:38

Niclot Doglio
♥♥-----
Místo: Brno

Pohled z druhé strany: je to dost děsný, ty holky si chcou jen popovídat nebo neví, co chtějí. A co je nejhorší skoro všichni (a to platí i o mužích) se chovají naprosto bez jakýchkoliv skrupulí! Musím konstatovat, že se na příště budu chovat i takto já.

P.S. Nejvíc mě dojalo Rande: slečny, které měli zatrženo, že hledají zároveň važný vztah a sex, které se divily, že je muži obtěžují s lechtivými návrhy.

Tak trochu tele!

Není tady

#34 14. 5. 2007 15:16

Nick3594
Host

Také jsem se seznámila přes Rande.cz. Je to skvělý kluk a jsem moc ráda, že jsem ho poznala. smile Zkoušela jsem to docela dlouho a nakonec se to vyplatilo smile. Ale je fakt, že se našla spousta opruzů a sexuálních loudilů lol.....VYDRŽAŤ......

#35 18. 5. 2007 8:36

Zasnoubená
♥♥♥----
Web

Já se taky připojuji k těm štastným, které potkali toho pravého přes rande.cz. Taky předchozí zkušenosti špatné, už jsem to chtěla vzdát a zrušit si profil, ale řekla jsem si, že dám ještě poslednímu šanci. Na to smluvené rande se mi vůbec nechtělo, už jsem to málem vzdala, ale dopadlo to úplně jinak. Jsem s tím nejlepším mužem mého života a chystáme svatbu, jsem už zasnoubená. Opravdu to chce vydržet a nevzdat to hned při prvním neúspěchu.

http://lilypie.com/pic/2009/12/25/rsTn.jpghttp://lb2f.lilypie.com/eO3Qp1.png
16.10.2008 - 3320 g a 50 cm, 1,50 roku prohlídka 10 kg g a 84 cm

Není tady

#36 18. 5. 2007 8:37

Zasnoubená
♥♥♥----
Web

Já se taky připojuji k těm štastným, které potkali toho pravého přes rande.cz. Taky předchozí zkušenosti špatné, už jsem to chtěla vzdát a zrušit si profil, ale řekla jsem si, že dám ještě poslednímu šanci. Na to smluvené rande se mi vůbec nechtělo, už jsem to málem vzdala, ale dopadlo to úplně jinak. Jsem s tím nejlepším mužem mého života a chystáme svatbu, jsem už zasnoubená. Opravdu to chce vydržet a nevzdat to hned při prvním neúspěchu.

http://lilypie.com/pic/2009/12/25/rsTn.jpghttp://lb2f.lilypie.com/eO3Qp1.png
16.10.2008 - 3320 g a 50 cm, 1,50 roku prohlídka 10 kg g a 84 cm

Není tady

#37 18. 5. 2007 8:56

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ZASNOUBENA: gratuluji...já to vzdala dřív než něco mohlo vzniknout.....:-)))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#38 29. 8. 2007 16:41

Maya.82
Host

Tak já mám známeho, který na seznamku doplatil. Na inzerát se mu ozvala slečna pěkná, chytrá, zábavná.
A jak dopadl ted. Je to alkoholička, a psychopatka, která se řeže kde může, řve po něm před kamarády takže se s ní stydí kdekoliv jit, tyranizuje ho, podvádí. Nastěhovala se mu do bytu. Asi se zeptáte proč s ní je?? Protože má strach, psychopatická slečinka se podřezává a tím vyhrožuje. Ale je to jeho věc já už ty lidi nechci znát, ale to má jiný důvod.
Jen jsem chtěla říct, že někdy to nemusí být tak dobrý nápad.

#39 29. 8. 2007 18:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zephyr napsal(a):

Zase jedna z těch, co věří v okouzlení na první pohled. Dokud si neuvědomíš, co je to za blbost, budeš dál takhle trpět.

Poznal jsem přes seznamku letos jednu, s kterou jsme měli hlavní zájem společný - totiž soudobou hudbu, pracuje v Rudolfinu na obchodním. Pěkná, inteligentní, sečtělá, ale - myšlením patnáctka... Sama řekla, že je "typařka". Taktéž se vyjádřila, že její poslední přítel byl " přesně její typ, že jí sice kradl peníze a prohrával je v automatech, ale jinak to bylo s ním skvělé" - to cituji doslova...
A podobný slepičí typ se tam vyskytuje bohužel příliš často... Jak jsem psal už jinde - Sex ve městě.
Ženská, která nemá nějaký takovýhle problém a která má aspoň tu a tam nějaký volný čas, na seznamku nepoleze - protože se o ni venku bude zajímat chlapů dost. Srovnejme si to - když někam přijde samotná ženská, dříve či později se s ní chlapi začnou dávat do řeči a nějakým způsobem ji oťuknout. Když někam přijde samotný chlap, pes po něm neštěkne a musí se snažit sám. A někteří z nás holt nemají povahu na to, aby takhle bez problémů kontakty navazovali... A pak buď sedí sami a čumí, nebo se snaží, zvrhne se to v křeč - a pak sedí a čumí taky, jenže k tomu dospějí oklikou...

Ja som ťa už optipovala dobre: Zatrp/tknutý až no...
Ja som chodila na net zoznamovať sa - nie som krásavica, ale povedzme normálka, priemer, inteligencia bohužiaľ nadpriemer(naopak to býva pri zoznamovaní jednoduchšie, hovor si, čo chceš, lebo chlapi lepšie vidia ako rozmýšľajú) a možnosti zoznámenia obmedzené, aj keď nie nulové. Skôr by som povedala, že je tam dosť veľa žien - ale treba ich vedieť vyselektovať pri mailovaní - ktoré sa nejakým spôsobom vymykajú priemeru a nezapadnú medzi okolím... Vyčnievajú...
A ak to nevzdajú alebo ak si nezavesia na krk zúfalca, ktorý nie je schopný sústavne pracovať a zarobiť prachy aspoň na seba a pritom blábolí o zneuznaných umelcoch, tak ich tam čakajú mraky nadržaných ženáčov, niekoľko plešivých impotentov a zopár zúfalcov, ktorí už tušia, že tie deti nebudú môcť mať so svojou milovanou mamičkou... Potom mladíci, ktorí sú úžasní v písomnej forme, ale v praktickom živote ani nenájdu kaviareň, kde sa majú stretnúť, nehovoriac už o tom, že by zvládli objednanie nápojov či nebodaj platenie(možno aj za dámu hmm ). Hľadanie diamantov v afrických horách je proti tomuto weekendový relax... Ale dá sa. Aj za týchto okolností sa dá nájsť použiteľný jedinec, tipujem že obojeho pohlavia. Problém je, že človek by nemal veľmi očakávať viac, než sám ponúka...

Upravil(a) Selima (29. 8. 2007 18:39)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 29. 8. 2007 18:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Maya.82 napsal(a):

Tak já mám známeho, který na seznamku doplatil. Na inzerát se mu ozvala slečna pěkná, chytrá, zábavná.
A jak dopadl ted. Je to alkoholička, a psychopatka, která se řeže kde může, řve po něm před kamarády takže se s ní stydí kdekoliv jit, tyranizuje ho, podvádí. Nastěhovala se mu do bytu. Asi se zeptáte proč s ní je?? Protože má strach, psychopatická slečinka se podřezává a tím vyhrožuje. Ale je to jeho věc já už ty lidi nechci znát, ale to má jiný důvod.

No ale to sa preds amôže stať aj pri zoznámení inde... Ono alkoholici a psychopati si to málokedy dávajú do životopisov... hmm a nebalia na to osoby opačného pohlavia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 29. 8. 2007 20:12

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Maya.82 napsal(a):

To je husty, ja mam kamarada, co mel takovou pritelkyni... Skakala mu z okna, podrezavala si zily, vyhrozovala mu, ze se mu v byte zapali...
Pak prisel jeho tata (kamionak, s nicim se nesra.l) chytil ji za vlasy a vyhodil ji pred barak. A bylo hotovo, uz o ni nikdy neslysel smile

Není tady

#42 4. 9. 2007 12:54

Jana22
♥♥-----

Selima, naprostý súhlas. Ja sa síce nepokladám za znalca zoznamiek, ale za rok som prišla k veľmi podobným názorom. Ďalej súhlasím s názorom, ktorý bol prezentovaný vyššie, že sa treba čím skôr stretnúť, aby sa predstavy dostali do reality. :-)
A ešte jednu vec si treba uvedomiť. S množstvom stretnutí, ktoré neprinesú želaný výsledok, netreba hádzať flintu do žita, ani si zväčšovať depresie, že už nikdy nikoho normálneho nestretnem. Treba si z toho zobrať len to pozitívne a povedať: Tak tento pre mňa nebol dosť dobrý, ja čakám lepšieho. :-) On niekde je a preto netreba prestať skúšať a hľadať. :-) Vedľajší pozitívny efekt tiež je, že sa človek cíti skúsenejší, viac nad vecou a každé ďalšie sklamanie je menšie. S menšími očakávaniami je človek prirodzenejší a schôdzka sa môže lepšie vydariť.

Není tady

#43 4. 9. 2007 13:02

Jana22
♥♥-----

Zephyr, z teba cítiť toľko negatívnej energie, že sa nečudujem, ak si stále sám. Niekde som čítala o „negatívnom naprogramovaní“, ktoré ak niekto nosí v sebe, tak sa mu nič nedarí a nemôže byť šťastný ani spokojný. Okolie to cíti a od takých jedincov uteká. To je pud sebazáchovy. Jedinou terapiou je tento svoj program zmeniť.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí