29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes jsem vyjímečně obědvala už ve 12. Asi samotná prozřetelnost. Vidím, že do večera budu mít dietku, ale ono mi to neuškodí. Pište dál, holky, budu sem chodit častějc.
Není tady
ještě na základce - strašně ráda jsem vylizovala víčka od kečupu. jednou si takhle pochutnávám, když cejtím něco divnýho. hned jsem plivala a co se neobjevilo - takový ty malý bílý červíci ještě že teď kupujeme kečup s tou násoskou, a když náhodou klasický, tak se svému tehdejšímu zlozvyku vyvarovávám...
a poslední co se mi stalo, tak prozměnu na střední. uprostřed rohlíku byl zapečený černý plast - jak se s tím zamotává igelit např. na toustech... to jsem zvědavá, co mě čeká na vošce
Upravil(a) leny.wood (4. 3. 2009 20:05)
Není tady
bavím se:-) já ještě nikdy nic moc nenašla, kromě červů v ovoci ze stromu atd. J esice pozdě, ale z těch jmenovaných jídel mám hlad, du dojíst sekanou:-)
Není tady
Já jsem jednou na silvestra kupovala krájený salám na chlebíčky, a pak když jsem ty chlebíčky dělala, tak na mě vykoukla ožvýkaná žvýkačka... asi jak to krájeli, tak někomu vypadla z pusy a už se nenamáhal ji hledat.
A s tím zubem v prejtu mám taky super historku. Sedím večer u televize a jím takovou obrovskou výbornou jitrnici. Asi dvakrát jsem ukousla...Najednou narazím na něco tvrdého, byl to zub, hrozná panika, že vypadl mně, tak jsem horečnatě počítala svoje zuby v puse ale nic nechybělo. Ten kousek vypadal jako lidský, ale snad to bylo z prasátka, doufám. Jitrnici už jsem nedojedla. Jen jsem měla trochu vztek, že jsem ji nezačala jíst od druhého konce.
Upravil(a) laureene (29. 4. 2009 9:29)
Není tady
V restauraci na koupališti v Blansku jsem si dala kančí medailonky a byl mezi tím zaječí bobek i s chlupama. Je to už 15 let, ale nezapomenu na to asi nikdy. Sem se málem poblivajznila.
Není tady
Já nic, ale moje kamarádka našla v koblize klíště, fakt fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
.
Není tady
!!!!Získejte poukázku zdarma!!! Jak získávat body?
Základní registrace – 30 bodů
Úplná registrace – 20 bodů
Odběr newsletteru – 20 bodů
Návštěva 1x za den – 2 body
Návštěva nad 30 stránek – 2 body Hlídání základní – 40 bodů
Hlídání 5+ položek – 20 bodů
Přístup nového návštěvníka – 2 body
Registrace nového návštěvníka – 100 bodů
Like na facebookovém profilu – 20
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (15. 9. 2013 23:30)
Není tady
Chtěli jsme si dnes k večeři dát olomoucké tvarůžky ... s chlebem, máslem, s rajčatovým salátem...
Ale nebylo z toho nic - tvarůžky byly plesnivé - přestože jsme kupovali před několika dny dvoje a jedny jsme
snědli hned, tak ty druhé nevydržely ani 4 dny v lednici... datum spotřeby je na nich vyznačeno až 1O.1O.2013.
Zklamalo nás to... Těšili jsme na ně! ... Ach jo.... ... Nestalo se vám to taky?
Upravil(a) Vachu (22. 9. 2013 18:57)
Není tady
Nedávno stahovali z prodeje nějakou šarži olomouckých tvarůžků právě kvůli plísni...
Asi už to není, co bývalo...
Není tady
No... nedávno... V květnu to bylo !!! .. a pak prý desinfikovali celou provozovnu... Jenže toto už bude zas z nové produkce... Takže nejspíš NOVÝ problém na obzoru!!! Ale z toho, co vím o plísních, tak bych vinu tvarůžkářům až tak nepřičítal. Nejspíš za to může to, že všeobecně je v ovzduší až příliš mnoho plísní. - Úrodu hroznů nám to letos zničilo nejmíň ze 70% !!! ... A ty plísňové spory si volně létají vzduchem a sednou na kde co.
Jak by tomu mohli tvarůžkáři asi zabránit? - To by tu svou provozovnu museli asi hermeticky ZCELA uzavřít před okolním světem, asi by to vyšlo hodně draho!
Není tady
No jak to tady čtu, tak můj provaz v rohlíku je úplná banalita. Jinak ty potvůrky opravdu nezávidím :-) :-):-)
Není tady