18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes jsem vyjímečně obědvala u ve 12. Asi samotná prozřetelnost. Vidím, e do večera budu mít dietku, ale ono mi to neukodí. Pite dál, holky, budu sem chodit častějc.
Není tady
jetě na základce - straně ráda jsem vylizovala víčka od kečupu. jednou si takhle pochutnávám, kdy cejtím něco divnýho. hned jsem plivala a co se neobjevilo - takový ty malý bílý červíci jetě e teď kupujeme kečup s tou násoskou, a kdy náhodou klasický, tak se svému tehdejímu zlozvyku vyvarovávám...
a poslední co se mi stalo, tak prozměnu na střední. uprostřed rohlíku byl zapečený černý plast - jak se s tím zamotává igelit např. na toustech... to jsem zvědavá, co mě čeká na voce
Upravil(a) leny.wood (4. 3. 2009 20:05)
Není tady
bavím se:-) já jetě nikdy nic moc nenala, kromě červů v ovoci ze stromu atd. J esice pozdě, ale z těch jmenovaných jídel mám hlad, du dojíst sekanou:-)
Není tady
Já jsem jednou na silvestra kupovala krájený salám na chlebíčky, a pak kdy jsem ty chlebíčky dělala, tak na mě vykoukla ovýkaná výkačka... asi jak to krájeli, tak někomu vypadla z pusy a u se nenamáhal ji hledat.
A s tím zubem v prejtu mám taky super historku. Sedím večer u televize a jím takovou obrovskou výbornou jitrnici. Asi dvakrát jsem ukousla...Najednou narazím na něco tvrdého, byl to zub, hrozná panika, e vypadl mně, tak jsem horečnatě počítala svoje zuby v puse ale nic nechybělo. Ten kousek vypadal jako lidský, ale snad to bylo z prasátka, doufám. Jitrnici u jsem nedojedla. Jen jsem měla trochu vztek, e jsem ji nezačala jíst od druhého konce.
Upravil(a) laureene (29. 4. 2009 9:29)
Není tady
V restauraci na koupaliti v Blansku jsem si dala kančí medailonky a byl mezi tím zaječí bobek i s chlupama. Je to u 15 let, ale nezapomenu na to asi nikdy. Sem se málem poblivajznila.
Není tady
Já nic, ale moje kamarádka nala v koblize klítě, fakt fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj .
Není tady
!!!!Získejte poukázku zdarma!!! Jak získávat body?
Základní registrace 30 bodů
Úplná registrace 20 bodů
Odběr newsletteru 20 bodů
Návtěva 1x za den 2 body
Návtěva nad 30 stránek 2 body Hlídání základní 40 bodů
Hlídání 5+ poloek 20 bodů
Přístup nového návtěvníka 2 body
Registrace nového návtěvníka 100 bodů
Like na facebookovém profilu 20
nepovolená reklama
Upravil(a) tina (15. 9. 2013 23:30)
Není tady
Chtěli jsme si dnes k večeři dát olomoucké tvarůky ... s chlebem, máslem, s rajčatovým salátem...
Ale nebylo z toho nic - tvarůky byly plesnivé - přestoe jsme kupovali před několika dny dvoje a jedny jsme
snědli hned, tak ty druhé nevydrely ani 4 dny v lednici... datum spotřeby je na nich vyznačeno a 1O.1O.2013.
Zklamalo nás to... Těili jsme na ně! ... Ach jo.... ... Nestalo se vám to taky?
Upravil(a) Vachu (22. 9. 2013 18:57)
Není tady
Nedávno stahovali z prodeje nějakou ari olomouckých tvarůků právě kvůli plísni...
Asi u to není, co bývalo...
Není tady
No... nedávno... V květnu to bylo !!! .. a pak prý desinfikovali celou provozovnu... Jene toto u bude zas z nové produkce... Take nejspí NOVÝ problém na obzoru!!! Ale z toho, co vím o plísních, tak bych vinu tvarůkářům a tak nepřičítal. Nejspí za to můe to, e veobecně je v ovzduí a příli mnoho plísní. - Úrodu hroznů nám to letos zničilo nejmíň ze 70% !!! ... A ty plísňové spory si volně létají vzduchem a sednou na kde co.
Jak by tomu mohli tvarůkáři asi zabránit? - To by tu svou provozovnu museli asi hermeticky ZCELA uzavřít před okolním světem, asi by to vylo hodně draho!
Není tady
No jak to tady čtu, tak můj provaz v rohlíku je úplná banalita. Jinak ty potvůrky opravdu nezávidím :-) :-):-)
Není tady