18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pomalu to tak vypadá, co, Salome ??? Po tom, co tu čtu, mě přechází na jídlo chu
Není tady
Asi si tady naordinuji návtěvu místo večeře a kila půjdou dolů samy
Není tady
manel dnes v TERMIXU objevil pozlátko...vyndal ho...stál ale takovou dobu v kuchyni a pořád tam míchal a míchal...kdy jsem se ho zeptala,co tam pořád hledá,říkal,e dalí...po chvili se zeptal,co se mu múe stát...ne jsem stačila odpovědět,termix měl v aludku...teď u spí,tak uvidíme v noci nebo ráno...ale u něj asi nic nehrozí,ikdyby tam bylo snad deset pozlátek
Není tady
Já jsem si jednou nechala stát hrnek černýho kafe v létě na stole, a kdy jsem se ho pak zhluboka napila,ucítila jsem na jazyku cosi tvrdého.Vyplivla jsem to a byla to utopená,vosa,cosi klidně plula pod hladinou.
Ale řeknu vám chuovku ze starích časů:dva chlápci,co pomáhali při ních se ubytovali v nějaký chalupě u místních lidí.Z práce chodili a večer,ten první se kouknul na plotnu,kde jim hospodyně nechala stát hrnec guláe a kouká, e u si na něm pochutnávají vábi,tak ho tam nechal, zhasnul a el spát.Ten druhej přiel,nechtěl budit kolegu a tak ten gulá potmě snědl.Jen se divil, co mu to tam tak chroupá...
Není tady
he, to bylo proteinů a připomnělo mi to jednu historku - kamarád z vesnice vyprávěl, e se snad husám vařily chrousti s vajíčkama...no a jeho bratr přiel jednou potmě z hospody, na plotně hrnec, pěkně to vonělo tak to taky zblajznul a jetě si liboval, jak je to pěkně propečený
Není tady
To mi připomnělo, jak se objevily takové ty krásně balené psí pamlsky, take jsem psíkovi koupila suenky, poloila na linku a kamsi odela. Kdy jsem se vrátila domů, nala jsem synka u televize s poloprázdným sáčkem v ruce - moc mu prý chutnalo.
Není tady
NEJLEPÍ JE --- to se mi stalo u hodněkrát...dala jsem si vyvařit konvici s kyselinou citronovou...nechala chvíli stát a pak si la uvařit kafe...samozřejmě jsem to zalila tou vodou s kyselinou...humus :-(((
Není tady
jasminka napsal(a):
NEJLEPÍ JE --- to se mi stalo u hodněkrát...dala jsem si vyvařit konvici s kyselinou citronovou...nechala chvíli stát a pak si la uvařit kafe...samozřejmě jsem to zalila tou vodou s kyselinou...humus :-(((
To je u nás klasika
Není tady
Před několika lety jsem při nasypání krupičky do mlíka ukla do hrudky a byl v tom červ, ten s proukama. Nejdřív jsem letěla na WC já, pak hned obsah hrnce a sáčku. Od té doby jak blázen vechno před vařením přesypávám. Jako proteiny to neumím brát, půlím si i třeně ne je sním.
Není tady
Tak já si jednou pochutnávám na dietním párku a náhle něco ostrýho v puse ....světe div se někomu ve výrobě to useklo nehet.Letěla jsem zvracet a od těch dob u párky nenene.
Není tady
My jsme měli přes léto doma nálety molů. Celou komoru jsem vyklidila, nandala nové bobkové listy a myslela si, e jsem potravu s molama zlikvidovala. Ale zrovna předevčírem jsme si z manelem ke kafíčku dali čokoládu, před dojezením posledních 2 pásku jsem ji celou rozbalila a tam se hýbaly houseny... U jsme ji nedojedli
Jo a kolega mi vykládal, e v bývalém zaměstnání měl aktivního podřízeného, který mu kadé ráno chystal kafe a kdy přiel do práce, měl ho u nachystané. A jednou v zimě, v eru mu zalil a podal v hrnku pavouka....
Není tady
Tak to my jsme jednou u nás v práci měli pána,který nám líčil,co se mu stalo,kdy pil mléko z krabice.Tak otevřel mléko,loknul si a po chvíli ho něco začalo lechtat v puse,tak se podíval co to kouká z krabice,a on to myí ocásek:Já se málem pozvracela a půl roku jsem přelévala krabicové mléko.
Není tady
helena napsal(a):
To mi připomnělo, jak se objevily takové ty krásně balené psí pamlsky, take jsem psíkovi koupila suenky, poloila na linku a kamsi odela. Kdy jsem se vrátila domů, nala jsem synka u televize s poloprázdným sáčkem v ruce - moc mu prý chutnalo.
Kdy byl mladímu synovi tak rok a "něco" nala jsem ho u misky naeho kocoura. A evidentně mu ty granule děsně chutnaly. Teď je mu sedm a tvrdí, e to v ádným případě nemohl kocourovi z té misky jíst. On je odjakiva takový otesánek, sní vechno "aj mrtvými z ucha", a u se těím, jak to s těma granulema budu dávat k lepímu a si dovede dom něvěstu :-).
Není tady
Ja stale tlacim psie suchare Candies robi totiz take ktore su aj pre ludi aj pre psov ovocne a uzeny s cesnekem
Není tady
Tak ti vábi v gulái a pavouk v kafi mi připomněli moji extchyni. To je ena velmi spořivá a tak, kdy jde ráno do práce, tak si ani v kuchyni a v lonici nesvítí, aby uetřila. No a jednou si večer udělala rozpustný čaj do studené vody, zamíchala a popíjela. Bylo toho ale hodně, tak nedopila a rozhodla se nechat si to na ráno....ráno vstane, nerozsvítí (jak jinak), jde potmě k hrnku s čajem, lokla si....něco v tom křupalo, tak si říkala, e se ty granulky nerozpustily....no dopila vechen čaj a vyrazila do práce....odpoledne přila a kouká - v hrnku zbyli mravenci, který tam přes noc nalezli! (A pak e to chroupaly granulky...)
Upravil(a) Eva36 (24. 10. 2006 10:22)
Není tady
v rohliku kus dlazdicky,ale fakt super kus!!! mam z toho ulomeny kus zubu... no jinak pak na obede kamaradka nasla v prejtu zub.
Není tady
maggie napsal(a):
helena napsal(a):
Kdy byl mladímu synovi tak rok a "něco" nala jsem ho u misky naeho kocoura. A evidentně mu ty granule děsně chutnaly. Teď je mu sedm a tvrdí, e to v ádným případě nemohl kocourovi z té misky jíst. On je odjakiva takový otesánek, sní vechno "aj mrtvými z ucha", a u se těím, jak to s těma granulema budu dávat k lepímu a si dovede dom něvěstu :-).
to nic neni:( ja si jedla z nocniku hovinka:( a to je pak lahudka kdyz maminka vypravi nastavajicimu.....
Není tady
Masarku v jatrovym salamu od te doby jsem tu svoji pochoutku nikdy vic nejedla.
Není tady
V mátovým čaji plavajícího červíka, takovýho toho vypasenýho, chudáček se utopil a bylo to servírováno v restauraci
Jinak jetě rok poté co jsem vykonala zkouku z hygieny potravin jsem nejedla téměř nic protoe co vechno se semele do pečiva, do salámů, párků, konzerv, směsí a tak podobně stejně jako co vechno jsou schopný vám uvařit v hospodě no prostě pekelný storky
Není tady
V brokolici housenku, takovou tlustou a vypasenou, od té doby jsem nevzala brokolici do pusy (je to více ne dva roky).
Kolega na obědě v restauraci pod zelným listem rýi, přitom jako přílohu měl brambory.
Není tady
...kamínky v pytlíku s čočkou, peří v chlebu, kousek pejle v rohlíku a pak taky v 1/4 kg balení mleté kávy kus ztvrdlého čehosi - vypadalo to jakoby někdo zhňácal bezbarvé lepidlo s tou mletou kávou - velké asi jako ořech...fuj
Není tady
Koupila jsem pěkné pekáčky a kdy je mu jedl něco ho píchlo do dásně. Nevěřila jsem vlastním očím ulomená injekční jehla. tak nevím, kde se to tam vzalo, natěstí se mu nic nestalo. Jestli to bylo z masa po nějaké veterinální léčbě nebo co.
Není tady
Ve koloní jídelně na střední jsem objevila v duené mrkvi s hrákem náplast-zřejmě spadla kuchařce z prstu... a bylo po obědě
Není tady