29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pomalu to tak vypadá, co, Salome ??? Po tom, co tu čtu, mě přechází na jídlo chuť
Není tady
Asi si tady naordinuji návštěvu místo večeře a kila půjdou dolů samy
Není tady
manžel dnes v TERMIXU objevil pozlátko...vyndal ho...stál ale takovou dobu v kuchyni a pořád tam míchal a míchal...když jsem se ho zeptala,co tam pořád hledá,říkal,že další...po chvili se zeptal,co se mu múže stát...než jsem stačila odpovědět,termix měl v žaludku...teď už spí,tak uvidíme v noci nebo ráno...ale u něj asi nic nehrozí,ikdyby tam bylo snad deset pozlátek
Není tady
Já jsem si jednou nechala stát hrnek černýho kafe v létě na stole, a když jsem se ho pak zhluboka napila,ucítila jsem na jazyku cosi tvrdého.Vyplivla jsem to a byla to utopená,vosa,cosi klidně plula pod hladinou.
Ale řeknu vám chuťovku ze starších časů:dva chlápci,co pomáhali při žních se ubytovali v nějaký chalupě u místních lidí.Z práce chodili až večer,ten první se kouknul na plotnu,kde jim hospodyně nechala stát hrnec guláše a kouká, že už si na něm pochutnávají švábi,tak ho tam nechal, zhasnul a šel spát.Ten druhej přišel,nechtěl budit kolegu a tak ten guláš potmě snědl.Jen se divil, co mu to tam tak chroupá...
Není tady
he, to bylo proteinů a připomnělo mi to jednu historku - kamarád z vesnice vyprávěl, že se snad husám vařily chrousti s vajíčkama...no a jeho bratr přišel jednou potmě z hospody, na plotně hrnec, pěkně to vonělo tak to taky zblajznul a ještě si liboval, jak je to pěkně propečený
Není tady
To mi připomnělo, jak se objevily takové ty krásně balené psí pamlsky, takže jsem psíkovi koupila sušenky, položila na linku a kamsi odešla. Když jsem se vrátila domů, našla jsem synka u televize s poloprázdným sáčkem v ruce - moc mu prý chutnalo.
Není tady
NEJLEPŠÍ JE --- to se mi stalo už hodněkrát...dala jsem si vyvařit konvici s kyselinou citronovou...nechala chvíli stát a pak si šla uvařit kafe...samozřejmě jsem to zalila tou vodou s kyselinou...humus :-(((
Není tady
jasminka napsal(a):
NEJLEPŠÍ JE --- to se mi stalo už hodněkrát...dala jsem si vyvařit konvici s kyselinou citronovou...nechala chvíli stát a pak si šla uvařit kafe...samozřejmě jsem to zalila tou vodou s kyselinou...humus :-(((
To je u nás klasika
Není tady
Před několika lety jsem při nasypání krupičky do mlíka ťukla do hrudky a byl v tom červ, ten s proužkama. Nejdřív jsem letěla na WC já, pak hned obsah hrnce a sáčku. Od té doby jak blázen všechno před vařením přesypávám. Jako proteiny to neumím brát, půlím si i třešně než je sním.
Není tady
Tak já si jednou pochutnávám na dietním párku a náhle něco ostrýho v puse ....světe div se někomu ve výrobě to useklo nehet.Letěla jsem zvracet a od těch dob už párky nenene.
Není tady
My jsme měli přes léto doma nálety molů. Celou komoru jsem vyklidila, nandala nové bobkové listy a myslela si, že jsem potravu s molama zlikvidovala. Ale zrovna předevčírem jsme si z manželem ke kafíčku dali čokoládu, před dojezením posledních 2 pásku jsem ji celou rozbalila a tam se hýbaly houseny... Už jsme ji nedojedli
Jo a kolega mi vykládal, že v bývalém zaměstnání měl aktivního podřízeného, který mu každé ráno chystal kafe a když přišel do práce, měl ho už nachystané. A jednou v zimě, v šeru mu zalil a podal v hrnku pavouka....
Není tady
Tak to my jsme jednou u nás v práci měli pána,který nám líčil,co se mu stalo,když pil mléko z krabice.Tak otevřel mléko,loknul si a po chvíli ho něco začalo lechtat v puse,tak se podíval co to kouká z krabice,a on to myší ocásek:Já se málem pozvracela a půl roku jsem přelévala krabicové mléko.
Není tady
helena napsal(a):
To mi připomnělo, jak se objevily takové ty krásně balené psí pamlsky, takže jsem psíkovi koupila sušenky, položila na linku a kamsi odešla. Když jsem se vrátila domů, našla jsem synka u televize s poloprázdným sáčkem v ruce - moc mu prý chutnalo.
Když byl mladšímu synovi tak rok a "něco" našla jsem ho u misky našeho kocoura. A evidentně mu ty granule děsně chutnaly. Teď je mu sedm a tvrdí, že to v žádným případě nemohl kocourovi z té misky jíst. On je odjakživa takový otesánek, sní všechno "aj mrtvými z ucha", a už se těším, jak to s těma granulema budu dávat k lepšímu až si dovede dom něvěstu :-).
Není tady
Ja stale tlacim psie suchare Candies robi totiz take ktore su aj pre ludi aj pre psov
ovocne a uzeny s cesnekem
Není tady
Tak ti švábi v guláši a pavouk v kafi mi připomněli moji extchyni. To je žena velmi spořivá a tak, když jde ráno do práce, tak si ani v kuchyni a v ložnici nesvítí, aby ušetřila. No a jednou si večer udělala rozpustný čaj do studené vody, zamíchala a popíjela. Bylo toho ale hodně, tak nedopila a rozhodla se nechat si to na ráno....ráno vstane, nerozsvítí (jak jinak), jde potmě k hrnku s čajem, lokla si....něco v tom křupalo, tak si říkala, že se ty granulky nerozpustily....no dopila všechen čaj a vyrazila do práce....odpoledne přišla a kouká - v hrnku zbyli mravenci, který tam přes noc nalezli!
(A pak že to chroupaly granulky...)
Upravil(a) Eva36 (24. 10. 2006 10:22)
Není tady
v rohliku kus dlazdicky,ale fakt super kus!!! mam z toho ulomeny kus zubu... no jinak pak na obede kamaradka nasla v prejtu zub.
Není tady
maggie napsal(a):
helena napsal(a):
Když byl mladšímu synovi tak rok a "něco" našla jsem ho u misky našeho kocoura. A evidentně mu ty granule děsně chutnaly. Teď je mu sedm a tvrdí, že to v žádným případě nemohl kocourovi z té misky jíst. On je odjakživa takový otesánek, sní všechno "aj mrtvými z ucha", a už se těším, jak to s těma granulema budu dávat k lepšímu až si dovede dom něvěstu :-).
to nic neni:( ja si jedla z nocniku hovinka:( a to je pak lahudka kdyz maminka vypravi nastavajicimu.....
Není tady
Masarku v jatrovym salamu od te doby jsem tu svoji pochoutku nikdy vic nejedla.
Není tady
V mátovým čaji plavajícího červíka, takovýho toho vypasenýho, chudáček se utopil a bylo to servírováno v restauraci
Jinak ještě rok poté co jsem vykonala zkoušku z hygieny potravin jsem nejedla téměř nic protože co všechno se semele do pečiva, do salámů, párků, konzerv, směsí a tak podobně
stejně jako co všechno jsou schopný vám uvařit v hospodě
no prostě pekelný storky
Není tady
V brokolici housenku, takovou tlustou a vypasenou, od té doby jsem nevzala brokolici do pusy (je to více než dva roky).
Kolega na obědě v restauraci pod zelným listem rýži, přitom jako přílohu měl brambory.
Není tady
...kamínky v pytlíku s čočkou, peří v chlebu, kousek špejle v rohlíku a pak taky v 1/4 kg balení mleté kávy kus ztvrdlého čehosi - vypadalo to jakoby někdo zhňácal bezbarvé lepidlo s tou mletou kávou - velké asi jako ořech...fuj
Není tady
Koupila jsem pěkné špekáčky a když je muž jedl něco ho píchlo do dásně. Nevěřila jsem vlastním očím ulomená injekční jehla. tak nevím, kde se to tam vzalo, naštěstí se mu nic nestalo. Jestli to bylo z masa po nějaké veterinální léčbě nebo co.
Není tady
Ve školoní jídelně na střední jsem objevila v dušené mrkvi s hráškem náplast-zřejmě spadla kuchařce z prstu... a bylo po obědě
Není tady