6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já jsem jako malá našla v paprikových brambůrkách opravdu velký kus dřeva, spíš taková hodně dlouhá tříska..ale papriková:-) a když jsme byli s mamkou v restauraci, brácha byl po šití jazyka, číšník doporučil pro bráchu gulášovou polévku - výbornou!!!tak jsme jedli a ubohej šišlavej brácha mi začal vysvětlovat, že mu tam plavou mouchy...velký, tlustý, hospodský mouchy!!!!Mamka talíř vzala, pomalu ho po číšníkovi hodila a měli jsme zdarma celý oběd a navrch i s pohárem a pitím:-)....bez much:-)
Není tady
Tak že jsou ty myši namletý v salámech, to by mě nepřekvapilo, to je asi běžné, že? Ale člověk to aspoň nevidí
Ovšem celá krysa, to tedy nevím...mno...... Jak se tam dostala?
Není tady
A neměla to být plněná šunka ? Ono se dneska prodává taky kdeco
Není tady
No, dováží se spousta zboží z Asie - že by jejich specialita, kterou zákazník nedocenil ???
Není tady
Ještě že ta šunka třeba nemňoukala
Není tady
Asi tu krysku žádná číča neobjevila - kdoví, čím by byla šunka plněná potom
Není tady
Náplním se meze nekladou
Není tady
Se sestřenicí jsme plavaly a bahnily se jako děti /20 let zpátky minimálně/ v rybníku zvaném Klášov. A při tom bahnění jí vplula do pusy malilinká žabička a ona ji v tom překvapení normálně spolkla. Ještě tři dny měla pocit, že jí v břichu kuňká. Přes naše ponoukání, ať ji hned vyblinká - a třeba jí i zachrání život - jí to vůbec nešlo.
A strýc, jako mladý jinoch byl pozván na nějakou "pánskou jízdu" se vším všudy - tedy kromě bab. Každý měl donýst něco - od chleba, chlastu, masa až po buchty /pochází z dědiny/. Jeden z nich donesl pekáč báječně vonícího a vypadajícího masa. Sežrali to, s prominutím, a chlebem vybrali omastek. Vše mohutně zapíjeli vínem a slivovicí, jak kdo co měl, prohazovali to těma buchtama a kyselýma okurkama a kozíma rohama.
Když už nebylo co jíst a pít a ženských nebylo, tak se rozhodli "pánskou jízdu" rozpustit. A ten, co donesl ten pekáč s masem, všem již mírně neartikulovaně sdělil, že to byl jejich Vořech a že už vypadal na zdechnutí, tak ho upekli, aby z něho ještě něco bylo.... Někteří hoši už ten konec asi ani neslyšeli, stáli jak jeden muž v zákrytu a "blili do pangejta".
Doufám, že již máte všichni po obědě a daleko do večeře :-)
Není tady
Fúúúúúúúúúúúúúúúj, no to je po*né
Jinak si myslím, že lepší je fakt nevědět, jak se co dělá... To by potom člověk asi neměl co jíst. Kamarád pracoval na lince, kde plnili marmeládou linecké a normálně je tu zbylou marmeládu nutili olizovat, prostě aby to nekapalo mimo okraj .
A další kámoška dělala zase na páse u salámu, sem tam něco spadlo a házelo se to normálně zpátky, že jo, přece se to nevyhodí...
Není tady
jako studentka jsem byla na různých brigádách - v balírně kafe, v pivovaru, ale i v pekárně a taky jsem myla nádobí v jedné restauraci první cenové skupiny - byly to zážitky jen pro silné povahy
zametání smíchovských ulic proti tomu byla plochá historka okresního formátu ...
Není tady
na pizze kterou jsem si donesla z restaurace byli žampiony....takže vajgl kterej měl stejnou barvu mě tam fakt zaskočil..ale podle barvy to vypadalo že už byl naloženej se žampionama:dumbom:
Není tady
Ted jsem si vzpomněla, manžel před 15 lety brigádničil v podniku, kde ženský šlapaly zelí a tvrdil mi, že když se jim chtělo na záchod, tak si přidřeply, vyčůraly se a šlapaly dál.
Není tady
to není pravda, kdybych nebyla dáma tak bych řekla, že kecáš !
Není tady
No nevím, já u toho nebyla, navíc manžel studoval na Slovensku. Proč by si vymýšlel?
Není tady
já ho nepodezírám že si vymýšlí, jen jsem byla v šoku
možná že to bylo zelí na export do Čech, tam bych to chápala .... dělám si srandu po ránu, samozřejmě
hezký den
Není tady
Ivca- už jsem si myslela, že tam šlapeš taky . Já pracuju ve zdravotnictví a když jsme třeba vezly pacientům jídlo, tak se mnohdy stalo, že nám stará babička v dobrým úmyslu nabízela svoje rozvrtaný jídlo, at si to sním, že se toho téměř nedotkla. Nebo nabízej rozbalený upatlaný bonbony z ruky a přitom vím, že ten dotyčný si ani nejde umýt ruce po toaletě.
Není tady
No jo, to je ale z dobré vůle
i když je to teda taky síla - já jsem občas dostala kulantní nabídku od vnučky - mám dobrej bonbon, žvejku - chceš ochutnat?
Ale teď její šest a už mi podobné návrhy nedělá ....
Není tady
"Babičko, chutná ti ten bonbónek?"
"Chutná, Pepíčku."
"No vidíš a ten blbej pes ho vyplivnul!"
Není tady
Našla jsem v mase lístky do kina. Prohlížela jsem si lístky do kina. Vtom přišla babička, přinesla právě koupené remoplátky a podala mi je, ať je dám do lednice. Tak jsem je tam dala, ale nejdříve jsem se podívala, jaké druhy koupila. Odhrnula jsem nožem první plátky, abych viděla na ty ostatní. Uspokojena jsem je strčila do lednice. Pak když přišel čas odchodu do kina jsem lístky nemohla najít. Prohledala jsem vše. Nakonec jsem to vzdala a řekla si, že tedy když zůstávám doma, tak mám čas a k večeři si dám více než namazaný chleba, upeču si remoplátek. K mému překvapení jsem tak našla ty ztracené lístky. Prostě jsem je nechala pod remoplátky při jejich zkoumání.
Není tady
Můj strejda si dal u stánku grilovanou klobásu asi po třetím zakousnutí vypadl na tácek zub. Začal nadávat na řezníka, cože to tam dávaj a jaký jsou to čuňata atd.atd raději to tu nebudu ani psát. Až po chvilce co se na nás usmál jsme zjistili, že to byl jeho přední zub a ani o tom nevěděl, že mu vypadl
Není tady
Není tady
A já jsem právě teď objevila v jedné kuličce Raffaello 2 mandličky
Není tady
toz takove nalezy by se me mooooc libily
Není tady
Já našla kovovou podložku pod šroub ve zmrzlině - málem jsem si na ní vylámala zuby. Taťka si jednou pochutnával na obvzláště šťavnatých slunečnicových semínkách (s nenápadným přídavkem jakýchsi moučných červíků) a to s tím řízkem z hadru - kamarádi jednou smažili řízky z namočeného papundeklu - pěkně ho okořenili a obalili a servírovali to opilým kamarádům - zblajzli to a chtěli přidat...
Není tady