6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem se opět nechala inspirovat tím, co tu píete, a ptám se: Co zajímavého jste kdy naly(i) ve vaem jídle? A u v tom koupeném, nebo v jídle v restauraci, ve fast foodu, v menze...
Na mě jednou ze salátu v Mc Donald´s vykoukl červíček
Upravil(a) Babucha (8. 10. 2006 18:42)
Není tady
ja jednou koupila vykuchane kure, strcila po umyti do trouby a zhruba po pulhodine zacala podezrivat psa, ze se nekde pos***l. Nebyl to pes, ale kure, ve kterem nechali zbytek streva i s konecnikem a s obsahem. 85 kc letelo i s pekacem do kose.
Není tady
Obvaz..... tedy kus v makovím hřebenu..... kde byl zbytek?
Není tady
Táta mi vyprávěl historku, jak byl zamlada s kamarádama na vodě a jeden kluk si dal v hospodě z flaky pivo. Najednou mu přestalo téct, protoe hrdlo se něčím zacpalo. Záhy zjistil, e to byla my a el hodit tyčku...
Není tady
hmmm jak premyslim tak se mi nic nevybavuje...
vzpominam akorat na dva svaby ve dvou rohlicich ...nee ve stejny den
a hodne psich chlupu(ale to je z meho pejska a to je dovoleno )..no Pollyna holt zase varila
no jednou jsem mela oplatek a co v tom bylo vypadalo jako zuby...ale zda to zuby byly nebo ne to nevim...jsem po tom nepatrala a sla to vyhodit ...proste belave,tvrda,tvarove zoubky..bleeeh
Není tady
v mraené zelenině pár červíků, v restauraci vlasy v jídle a jednou jsem si koupila kousek trůdlu a vytáhla z něj asi 10cm vlasce- tlustýho jak drát. Jo a na základce kamarád vytáhnul z čoko termixu zoubky- jak píe Ferda, takové bělavé, tvrdé, tvarem mléčných zoubků
Není tady
V restauraci v kuřecí kapse,plněné nivou,dost velký kus obalu z nivy...fakt velký...hnus...jinak ani nevím...kromě červíků v zeleninových salátech,zatím nic...
Není tady
Kdysi před lety v láhvi piva jednou etiketu a jednou kartáček na zuby.To tam musel nacpat nějaký srandista a na lince v pivovaru jim to uniklo.A letos v létě v konzervě Tuňák s vejcem kus igelitu.
Není tady
Jetě jsem si vzpomněla, e jsem měla jednou na brokolici několik krásných, ivých zelených housenek . Ale od známého jsem dostala obrázek, kde kouká z baleného zeleného salátu celá ába, take je vidět, e housenka není to největí moné zvíře na zelenině...
Upravil(a) maya (9. 10. 2006 12:28)
Není tady
Na dietním sucharu připečený myí hovínko...
Není tady
moje maminka mě kdysi pozvala na zbytek polívky, kdy jsem jela hladová z práce a kdy jsem se chystala jíst, tak jsem tam uviděla takový hnědý kousek, povídám , co to je? Maminka koukne a říká, asi kousek jater, já do toho dloubnu lící a mělo to nohy i krovky, skončila polévka samozdřejmě v záchodě a maminka mi jako odkodné udělala amoletku
Není tady
Benja1 napsal(a):
Na dietním sucharu připečený myí hovínko...
pripeceny je sterilovany vysokou teplotou kdo vi, proc byl vlastne ten suchar dietni
Není tady
hele holky..me je z vas spatne a to jsem do ted mela hlad
Není tady
Vzpomínám si jen jednou v čínské restauraci byl v kuřecím po sečuánsku snad nějaký kus hadru, papíru nebo co já vím to bylo, nepodařilo se mi to identifikovat. Nejhorí na tom ale bylo, e vypadal úplně stejně jako ty kousky toho masa a já to výkala a furt si říkala, co to je za divnou chu.
Není tady
V rybě, myslím, e to byla treska, jsem nala zatočeného červíka. Musel tam ít jako parazit v té rybě. Od té doby nejím mleté rybí prsty a rybu důkladně zkoumám nejen kvůli kostem.
Není tady
Máma se mě ptala, jestli přebírám ovesné vločky na kai. Ona je přebírá a prý často v nich najde malinkého nečka.
Není tady
Oni ti červíci, to je běná záleitost, to bych ani nepovaovala za "objev", ale za proteiny Mně nevadí, kdy je nevidím...tzn. zkousnu vestičku, nekoukám a pěkně si pomáknu. Ale kdy to vidím, je mi z toho např. nedávno v houbovce...no stane se
Není tady
Holky tak mě napadá, toto fórum je dobré pro hubnoucí, co? Kdy to tu tak čtu, přechází mě chu na jekékoliv jídlo
Není tady
No, já jsem neobjevila, ale objevil ravý kolega, který s oblibou obcházel ostatní a "ochutnával" jejich jídlo. Byl mu usmaen nádherný zlatý voňavý řízeček, který uvnitř ukrýval pečlivě vytvarovaný (a hygienicky vypraný) hadřík. Nezabil nás, ale měli jsme k tomu vichni blízko.
Není tady
nooo.... a to jsem si zrovna chtela udelat snidani..tak asi neee no ..
na dietu dobry!!! na taliri uz ne
Není tady
No ,já jednou dopíjela v práci zbytek kávy z překapávače a nevimla jsem si ,e mezitím tam spáchala sebevradu masařka.Sice jsem ji honem přemístila z pusy do umyvadla,ale od tý doby pečlivě prohlíím a zkoumám....co kdyby
Není tady
no diky teda kdyz piju dobrou prekapavanou ...hehe
ale na musky..i ty malinke jsem hakliva..
jakmile se mi dostanou do piti...nepiju...vytahnuti nepomuze..to se radeji v lete nedoplatim za piti(vetsinou na zahradkach ) ..nez abych vypila neco v cem ta muska byla bleeh
Není tady
ale masarka.....to uz je velke baleni fuj fuj a fuj
Není tady
nedávno v cibulové polévce v picérii objevil syn kus drátku (asi 15cm) z drátěnky. Tak jme si dělali srandu e ji vaří z vody co zbyde po mytí nádobí. Donesli nám jinou , ale odmítli jsme ji (odkud ji asi nabrali - e by ze stejného kotle jako tu první).
Není tady
Ferda napsal(a):
ale masarka.....to uz je velke baleni fuj fuj a fuj
No právě.teď jsem na to hodně háklivá a mám straný představy
Není tady