Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 10. 2006 19:48

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

BABSKÉ RADY

Babinetky a babineťáci, všichni asi víme, že ne vždy se dá všechno vyléčit léky, někdy je mocnější paní příroda.
Tak sem s babskýma radama tummenupp

Není tady

#2 7. 10. 2006 20:03

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: BABSKÉ RADY

Tak já třeba mám dobré zkušenosti s česnekem na zánět v uchu.Česnek rozříznout a tím čerstvým nacpat do ucha(potom se pinzetou vytáhne)a ucpat vatovým tamponem.Vytáhne to zánět.
Nebo na zastydlou rýmu rozmačkat vařenou bramboru do ubrousku a přiložit na čelo a převázat šátkem.rock

Není tady

#3 8. 10. 2006 10:36

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Ivčo, na to samý se používá i list bazalky. Vyzkoušeno tummenupp

Mně pomáhal na záchvaty kašle Cibulový čaj s majoránkou.Oboje převařit a pít několikrát denně. Sice je to skurt , ale zabírá tummenupp

Těch rad mám mraky, spíš to chce konkrétní problém a na něj něco doporučit....Hodně to využívám smile

Není tady

#4 8. 10. 2006 18:26

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já mám recept na nachlazení, tzv. "hořčičná koupel". Do kyblíku nalít horkou vodu a v ní rozmíchat celý kelímek hořčice, vydržet tam s nohama alespoň 10 minut, obléct ponožky a vlézt do postýlky.

Není tady

#5 7. 4. 2007 6:48

aja000
♥♥-----

když něco na vás leze- recept našich dědečků---vymačkat štávu z 1 citronu
                                                                      1 polévková lžíce medu
                                                                      1 velká štamprle dobré domácí slivovice
                                                                     dát do hrnku a do plného dolít horkým černým čajem     
                                                                    pít večer před spaním,je to fakt síla,vyzkoušejte ,v noci potom člověk spí jako dřevorubec a vstane ,jako rybička,ale musí to bát v začátku,ne už třeba rozjetá chřipka ap. většinou si to pochvalují muži.....protože nejhorší muřská nemoc na 7 písmen je---RÝMIČKA.....

Není tady

#6 29. 8. 2008 9:33

Décima
♥♥♥♥♥--

Tohle jsem našla na netu na ekzem, zajímavý a jednoduchý

Kožní lékařka mi předepsala mastičku s kortikoidy, které vždy pouze na chvíli ekzém potlačily. Jakmile jsem si ruku přestal mazat, ekzém se znovu objevil.

Zkoušel jsem i všechny možné přírodní krémy, vnitřní pročisťující prostředky, úpravu stravy, avšak ekzém se vůbec nelepšil.

Jednoho dne přijela na návštěvu tchýně, která se celý život zajímá o bylinky a udělala mi na ruku zázračný zábal. Recept byl velmi jednoduchý. Nastrouhala nahrubo syrovou bramboru, přidala pár kapek šťávy z čerstvého citronu a lžičku panenského za studena lisovaného olivového oleje. Vzniklou kašovitou hmotu mi nanesla na hřbet ruky, kterou ovázala obinadlem. Celou noc mě ruka úpo*ně svědila a pálila, avšak ráno vypadala mnohem lépe. Do tří dnů nebylo po ekzému ani památky.

Nemohu tvrdit, že toto je univerzální recept na léčbu ekzémů, avšak na můj problém zabírá stoprocentně již 3 roky a myslím, že není složitý na vyzkoušení. Pokud někomu pomůže, budu rád.

Není tady

#7 30. 8. 2008 8:54

Maya.82
Host

Nemáte někdo nějakou babskou rady na zánět močového měhýře?? Nějakou co by zabírala pokud možno hodně rychle. Díky

#8 30. 8. 2008 20:57

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Maya.82 napsal(a):

Nemáte někdo nějakou babskou rady na zánět močového měhýře?? Nějakou co by zabírala pokud možno hodně rychle. Díky

Lichořeřišnicové kapky tummenupp Jsou skvělé. Jednu dobu jsem ho mívala i dvakrát do měsíce. Pak mi jednou nějaká paní poradila tohle a od té doby jsem ho neměla: je to asi tři roky tummenupp

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#9 27. 9. 2008 17:53

ajaE
♥♥♥♥♥--

Muj 1 syn,kdyz byl jeste maly (tak asi 3 roky)trpel velmi casto na zanet stredniho ucha,to bylo neco antibiotik,pak uz i tetracyklyn(ten mu poskodil zubni sklovinu u druhych zubu)dostala jsem radu od jedne stare pani,nastrouhat syrovou bramboru du toho nastrouhat syrovou cibuli,vymackat tu vodu,dat na nejaky satek,prilozit na ucho,dalsi satek na hlavu a nejlepe pres noc,mela jsem s tim dobre zkusenosti,osvedcilo se mi to.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí