29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Babinetky a babineťáci, všichni asi víme, že ne vždy se dá všechno vyléčit léky, někdy je mocnější paní příroda.
Tak sem s babskýma radama
Není tady
Tak já třeba mám dobré zkušenosti s česnekem na zánět v uchu.Česnek rozříznout a tím čerstvým nacpat do ucha(potom se pinzetou vytáhne)a ucpat vatovým tamponem.Vytáhne to zánět.
Nebo na zastydlou rýmu rozmačkat vařenou bramboru do ubrousku a přiložit na čelo a převázat šátkem.
Není tady
Ivčo, na to samý se používá i list bazalky. Vyzkoušeno
Mně pomáhal na záchvaty kašle Cibulový čaj s majoránkou.Oboje převařit a pít několikrát denně. Sice je to , ale zabírá
Těch rad mám mraky, spíš to chce konkrétní problém a na něj něco doporučit....Hodně to využívám
Není tady
Tak já mám recept na nachlazení, tzv. "hořčičná koupel". Do kyblíku nalít horkou vodu a v ní rozmíchat celý kelímek hořčice, vydržet tam s nohama alespoň 10 minut, obléct ponožky a vlézt do postýlky.
Není tady
když něco na vás leze- recept našich dědečků---vymačkat štávu z 1 citronu
1 polévková lžíce medu
1 velká štamprle dobré domácí slivovice
dát do hrnku a do plného dolít horkým černým čajem
pít večer před spaním,je to fakt síla,vyzkoušejte ,v noci potom člověk spí jako dřevorubec a vstane ,jako rybička,ale musí to bát v začátku,ne už třeba rozjetá chřipka ap. většinou si to pochvalují muži.....protože nejhorší muřská nemoc na 7 písmen je---RÝMIČKA.....
Není tady
Tohle jsem našla na netu na ekzem, zajímavý a jednoduchý
Kožní lékařka mi předepsala mastičku s kortikoidy, které vždy pouze na chvíli ekzém potlačily. Jakmile jsem si ruku přestal mazat, ekzém se znovu objevil.
Zkoušel jsem i všechny možné přírodní krémy, vnitřní pročisťující prostředky, úpravu stravy, avšak ekzém se vůbec nelepšil.
Jednoho dne přijela na návštěvu tchýně, která se celý život zajímá o bylinky a udělala mi na ruku zázračný zábal. Recept byl velmi jednoduchý. Nastrouhala nahrubo syrovou bramboru, přidala pár kapek šťávy z čerstvého citronu a lžičku panenského za studena lisovaného olivového oleje. Vzniklou kašovitou hmotu mi nanesla na hřbet ruky, kterou ovázala obinadlem. Celou noc mě ruka úpo*ně svědila a pálila, avšak ráno vypadala mnohem lépe. Do tří dnů nebylo po ekzému ani památky.
Nemohu tvrdit, že toto je univerzální recept na léčbu ekzémů, avšak na můj problém zabírá stoprocentně již 3 roky a myslím, že není složitý na vyzkoušení. Pokud někomu pomůže, budu rád.
Není tady
Nemáte někdo nějakou babskou rady na zánět močového měhýře?? Nějakou co by zabírala pokud možno hodně rychle. Díky
Maya.82 napsal(a):
Nemáte někdo nějakou babskou rady na zánět močového měhýře?? Nějakou co by zabírala pokud možno hodně rychle. Díky
Lichořeřišnicové kapky Jsou skvělé. Jednu dobu jsem ho mívala i dvakrát do měsíce. Pak mi jednou nějaká paní poradila tohle a od té doby jsem ho neměla: je to asi tři roky
Není tady
Muj 1 syn,kdyz byl jeste maly (tak asi 3 roky)trpel velmi casto na zanet stredniho ucha,to bylo neco antibiotik,pak uz i tetracyklyn(ten mu poskodil zubni sklovinu u druhych zubu)dostala jsem radu od jedne stare pani,nastrouhat syrovou bramboru du toho nastrouhat syrovou cibuli,vymackat tu vodu,dat na nejaky satek,prilozit na ucho,dalsi satek na hlavu a nejlepe pres noc,mela jsem s tim dobre zkusenosti,osvedcilo se mi to.
Není tady