19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Tak máme to za sebou, Mía byla moc statečná, více ne mamka Ale jen co se jí doktor kouknul do pusinky, tak začala plakat. Klasika, nemá ráda, kdy jí někdo leze do pusy nebo do nosíku. Doktor mi řekl, e je to potřeba nastřihnout, ale e jí to nemůe umrtvovat, protoe je malá a pak by se mi hodinu dusila slinama a tak vzal nůky a jak viděl můj výraz v obličeji, tak mi řekl, e jestli chci, tak a jdu do čekárny. Samozřejmě jsem la, zůstal tam manel, sestřička si Míu vzala na klín, obalila jí plínkou a já vypadla. No a za chvilenku pro mě sestřička přila, Michalka u byla u tatínka, a jenom vzlykala..... No a jak jsme li k autu, tak u si vesele povídala. Take je to nae ikulinka. Jinak Makčo díky za podporu!!!
Není tady
Teda anet, mám husinu asi bych taky utekla, hlavně e u to má za sebou
je to statečná beruka
tak teď u ve bez trápení
Upravil(a) Blanka LBC (7. 10. 2006 11:31)
Není tady
Brrr, any. Taky mám husinu. Popsala jsi to fakt dost ivě a se mi u toho čtení "svíral zadek". Posílám pohlazení Miince za statečnost. Ale to asi i tobě, protoe to nechtělo statečnosti o nic míň.
Blani a tobě děkuju za návtěvu naich stránek a komentář. Jukla jsem na vae. Prďolka je nádhernej puclík. A ty s tím pupíkem jsi taky byla babajzník jak lusk. Chtěla jsem Vám tam taky nechat pozdrav, ale nemá povolené komentáře. Teda snad jsem koukala pořádně.
Není tady
aneto, taky jí synovi stříhali, ale loni p tědrým dnu, měla jsem ho na klíně, umrtvil to, pak to deset minut vystřihával a dalích deset minut il. Krve jako z vola plná kádinka, pak syn dva dny jen lízal zmrzlinu a pil polívku. Po dvou týdnech vyndaval stehy-dalí operace. Brouk byl statečnej, ale buď ráda, e vám to klaplo takhle krásně
Horí u snad bylo jen propíchávání slznejch kanálků ve třech měsících, taky pěknej hnus. No měli jsme snad kadej prd na kerej si člověk jen pomyslí
Není tady
ani, to je super ze jste to tak skvele zvladly!!! a urco jste meli dobreho doktora, ten nas sadista, jeste ted kdyz si vzpomenu tak bych ho nejradsi prastila, tehdy nadaval, ze pry ma mala plnou pusu mlika, a to mela chudera 6 tydnu a schovavala si ho za skranku, jako by to snad delala schvalne, no a ted kdyz jsme tam museli s ouskama, tak ji rikal at nerve, ze je to herecka, proste KRETEN, tohle rikal osmi mesicnimu vystresovanemu diteti, ktere absolvovalo pichani ousek a asi to nebyla zadna sranda, takze se nedivim, ze kdyz videla toho vola, tak se rozervala:-((((
Není tady
Týýý jo, Čekanko, tak to je drastické.... U nás to byla vteřinka.
Makčo, doktor byl moc hodný a jetě hodnějí sestřička, take fakt jak jsme odcházeli z ordinace, tak jsem si vydechla a říkala si, e jsem vůbec nemusela mít obavy. Hlavní je, e u to máme za sebou.... A taky se mi zdá, e Mía i lépe papká. A začala vyplazovat jazýček, take u je to asi dobrý.
Není tady
To ví e jo, holky potřebujou mít jazýček pěkně proříznutej
Není tady