|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, nevíte, jestli už má Sunflower prďolku...? 
Není tady
Tak se podržte - pořád 2v1 
Ale včera na vyšetření mi doktor povídal, že už to vypadá nadějně. Objednal mě znovu na pondělí s tím, že si myslí, že do té doby už přijedeme sami - ale kdyby se to do pondělí nerozjelo, tak už mě budou chtít během příštího týdne "rozrodit". No radši bych samozřejmě přirozeně, takže uvidíme....
Ale tak nějak cítím, že už to bude............. no ono to vlastně ani jinak skončit nemůže, žejo? 
Já dám pak vědět - mám telefon na pár holek, tak pošlu sms.
Zatím pa. Sun
Není tady

Jééééééé Sun, ty jsi ještě 2 v 1?
My už mysleli, že jsi porodila!!!! To ten tvůj kulíšek tě napíná co?
Přeju ti rychlý a bezproblémový porod, hlavně ať jsi ty a miminko zdravé. Už víš, co to bude?
Není tady
Jééé, tak to koukám
Já jsem si pořád říkala, kdy už nám prozradíš tu novinu... 
Není tady
Luci, Tvé jéééé bylo o něco delší 
Není tady
Měl by to být chlapeček - dokonce mi ted na utz (biometrii - kdy před porodem odhadují váhu miminka) doktor ukazoval na obrazovce i varlátka a pindíka - no ale mezi námi, kdyby neřekl, co to je, tak já bych to viděla jak na klučičí tak holčičí.... 
Ale doktor říkal, že na ten porod ani nemusíme pospíchat, když je vše O.K. - ono vypadá mimčo i menší (před týdnem cca 2,85 kg), takže to přenášení nevadí...
Není tady
Já to vidím na neděli... 
Není tady
Taky bych si tipla tu neděli - to bude osmého, součet datumu taky dělá osm, já jsem taky osmého (listopadu) a součet datumu mám osm, no a manžel..... není osmého
ale má součet datumu taky osm........... takže jednoznačně osmička

Není tady
Ahoj Sun,
teda to čučim, holky jsou v šoku, že ještě nerodíš a já že už rodíš, nedávno jsem vzpomínala, jak jsme spolu řešily // na testu, ty už budeš rodit a já ještě nejsem " v tom" ...
Moc držím palce, ať se chce chlapečkovi rychle ven a je to fofrovka a ať vše proběhne hladce
!!! Opatrujte se, pa Andri
Není tady
Ahoj Andri,
děkuji za zprávu - neboj, trochu jsem tady tvé příspěvky sledovala a prostě každý má svůj čas, kdy "to" (a tím myslím cokoliv v životě) přijde. Takže ti držím pěstičky, ať zase já brzy žasnu, jak ti to s bříškem utíká.
Sun.
Andri napsal(a):
Ahoj Sun,
teda to čučim, holky jsou v šoku, že ještě nerodíš a já že už rodíš, nedávno jsem vzpomínala, jak jsme spolu řešily // na testu, ty už budeš rodit a já ještě nejsem " v tom" ...
Moc držím palce, ať se chce chlapečkovi rychle ven a je to fofrovka a ať vše proběhne hladce!!! Opatrujte se, pa Andri
Není tady
Ahoj, sunflower, také držím palečky na neděli. Navíc se říká že nedělňátka jsou nejlepší. Kdo ví.
Měj se moc pěkně a užívej si posledních pár prospaných nocí.
Není tady
Taky držím palečky na neděli - a přidávám další osmičku. Ten den mám narozky:-)
Není tady
Tfuj tfuj tfuj - plivám pro štěstí - a ať teda vyjde ta neděle, hlavně, ať jste oba v pohodě 
Není tady
My jsme se odmého brali, manža se osmého narodil a taťka taky. Ale nejsem si jistá, jestli Tě to tak moc zajímá
Každopádně přeju pohůdkový porod 
Není tady

Tak co Sun, povedlo se to už včera?
Moc tady na tebe všichni myslíme 
Není tady
Ahoj holky, tak si nejsem jistá, jestli se k vám dostala sms, kterou jsem - už ani nevím, které
- těhulce posílala po narození našeho děťátka - tak jen kdyby se to k vám nedostalo : v pondělí 9.10. přesně v 15:00 hodin se nám s manželem Jurou narodil nejkrásnější synek (berte s rezervou, já vím, že všechna jsou nejkrásnější
Jurášek Vrána - měl 3,20 kg a 49 cm a rodili jsme císařským řezem. Šmudlík si totiž hrál na kovboje a trochu se zamotal do pupeční šňůry, takže nebyl dobrý průtok krve a zřejmě by jeho srdíčko mělo velké problémy zvládnou zátěž při spontánním porodu - takže bylo rozhodnuto okamžitě přistoupit k operaci.
Ale teď veselejší věci - už si nás tatínek dnes přivezl domů a všichni jsme v pořádku a zdraví a moc se na ten náš společný život těšíme.
Takže aspoň takhle stručně ty nejzákladnější informace a já se zase brzy ukážu.
Sun
P.S. Nelekat se metřík předělám, až bude čas 
Není tady
Ahojky sun. Moc a moc blahopřeju. Užívej si miminka a hooodně odpočívej a šetři se ať bříško nebolí.
Zprávička se dostala do těhulek, protože příjemce si nebyl jistý zda jde podle jména o vás.

Není tady
Sun, to je krása!!!! Další nádherný miminko na světě... Strašně moc Ti gratuluju! Zpráva se k nám donesla asi až od Tebe, já už jsem si říkala, jestli dopadla ta neděle nebo ne...
Je to paráda, moc vám k synáčkovi blahopřeju, užívejte si to a ať vám dělá jen radost!!! S metříkem Tě naprosto chápem 
Upravil(a) Tereza82 (14. 10. 2006 19:43)
Není tady
špuntí, ty už to máš taky na krajíčku, viď? Cítíš něco, jako že by to už mělo přijít?
Jo a Sun moc moc gratuluji k drobečkovi a přeji vám oběma jen to nejlepší 
Upravil(a) Leidea (14. 10. 2006 21:08)
Není tady
Sun, přidávám se ke gratulacím. Hodně zdravíčko a štěstíčka pro chlapečka i pro tebe.
Není tady
Sun,moc gratuluji k malému,ať se dobře hojíš po císaři.My šli nakonec taky císařem,kvůli infekci,bylo to akutní,ale neboj,teď už je mi fajn,hojí se to rychle.Takže posílám přání hodně zdravíčka pro oba a hlavně pohodičku,pa Iva a Matýsek.

Není tady