|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Někdy je to moc těžké...máte někdo z vás zkušenosti třeba s kolegyní v kanceláři?
Není tady
Jéje, těch by bylo, ale jedna byla zvlášťě výživná....typická stará panna, hubená, seschlá. Všechno jí vadilo a smrdělo. Přišla do kanceláře půl hodiny potom, co odjelo auto zaparkované pod oknem ( bylo to v přízemí ) a nadávala jak tam cítí smrad z výfuku, jednou koupila takový ten "voňavý" stromeček, nastříhala na malé kousky a rozmístila strategicky po kanceláři, měl údajně vonět po vanilce, ale ve skutečnosti to byl šílený smrad, trvalo mi hodinu než jsem našla všechny ty kousky a vyhodila je. Pravidelně vystříkávala kancelář jakýmsi šíleným sprejem. A hrozně buzerovala, když jsme chtěla jít domů o pět minut dřív, přitom to nebyla moje šéfka a absolutně nebylo v její kompetenci mi hlídat pracovní dobu. Asi jí štvalo, že jsem mladá ( pracovala jsem tam mezi 19. a 21. ) a mám třeba rande nebo tak něco, kdežto jí doma čekal akorát tak prázdný byt ( kde si údajně ani nemohla otevřít okno, protože jí vadily smrady z cizích kuchyní ).
Není tady
Tak to jsi mě rozesmála. Asi vážně nejhorší je, když někdo donáší a také když sleduje pracovní dobu. Tohle nechápu. Práci si musíš udělat a v dnešní době si myslím, že nám ji víc a víc přidávají (tedy jak komu :-((,ale s tím nic nenaděláme).
Také máme jednu kolegyni - ta hlídá i obědy a dovolené a nemoce.
Není tady
Taky mám pár zkušeností s kolegyní v práci a je to hrůza. Je to taková typická "vlezdoprdelka" + všechno vím, všechno znám
Není tady
No nejhorší bylo, když jsme s ní byla v kanceláři sama, občas jsem měla chuť jí zabít, pak k nám přidali ještě jednu kolegyni, cca v mém věku, s tou jsem si výborně rozuměla a docela jsme Věrušce dávaly kapky :-). S tou pracovní dobou to sice prudila, měla různé významné poznámky, jakože pracovní doba ti končí až v půl, ale já jsem jí neřešila, prostě jsme šla domů, abych stihla to rande :-)). Ona zase nedonášela, to ne.
Nebo teď v současné práce jsme měli jednu bývalou kolegyni, mladá holka, ze začátku to vypadalo že budeme i kamarádit, párkrát jsme šli na kafe, ale na to se nedalo, absolutně neposlouchala a pořád mluvila o sobě. Zároveň byla šíleně afektovaná, neustále nám říkala jak nás má všechny ráda, nosila dárečky a tak, člověk by řekl, že na tom není nic divného, ale po čase mi to tak lezlo na nervy...stačilo aby vlezla do dveří a už jsem měla po náladě.
Není tady
Také mám jednu zkušenost asi tak 10 letou. Byla jsem terorizována.Když jsme byli sami tak mě ponižovala,nadávala a vysávala ze mě energii. Před koleginěmi dělala jako že nic.Když sem řekla,že něco potřebuji tak prý nemá ale když řekli kolegině,že je to potřeba tak mi to dala.Nabrečela jsem se až hrůza.Se strachem jsem chodila do práce co se bude zase dít.
Není tady
V každém kolektivu se snad najde nějaká mrcha, která Vám bude chtít pracovní dobu jak se patří zpestřit:-). I já narazila na takovou.Seděla jsem s ní v jedný místnosti víc jak 5 let, z čehož jsem měla neskutečnou ponorkovou nemoc.
Není tady
...Ale to s těma voňavýma stromečkama mi připomněloněco obdobného, co se stalo u nhás. Někde v baráku prasklo potrubí a linul se tu zápach výkalů. A ona kolegyně vzala sprej na WC a vytsříkala celkou kancelář. JIstě si umíte představit, že ta kombinace byla neúnosná. Navíc máme nafest okna kvůli klimatizace a prostě to nešlo vyvětrat. Šílený...
Upravil(a) Gabrielle (21. 3. 2007 16:32)
Není tady