29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taaak..take jste takovy zavislaci na kavicce jako ja a plno dalsich?
Kazde rano si davam pul litr prekapavane s mlickem a bez cukru a bez toho bych nefungovala...yummy
Upravil(a) Ferda (5. 10. 2006 21:31)
Není tady
také jsem závislák - každé ráno si dávám "poctivého" turka, bez mlíčka a bez cukru - už se těším na ráno...
Není tady
jooo neni nad poradnou kavu!
Není tady
Tak já se taky přidávám do lubu kafařů .
Bez kávy ráno ani ránu
Není tady
tak uz mame ten klub...a kterou mate nejradsi?
ja zboznuju Goldku
na prekapavanou maxwell house ci jak se to jmenuje a ani nevim zda se to v Cr prodava
Není tady
Já Nescafé bez mléka, bez cukru, mňam!
Překapávaná Jihlavanka, Jacobs...
Není tady
ani nevis jak me tu s..e ze tady nejsou ani zadne kavarny..no mozna jsou ale v mem okoli jsem na zadnou nenarazila..to me taky chybi..dat si tu kavu latte s kamoskama na zahradce a pozorovat chlapy jaj
Není tady
To neznám
No my tu taky těch kaváren moc nemáme, chybí tu nějaká pravá kavárna-cukrárna, kde si dáš kávičku se šlehačkou, rakvičku a griotku ...
Není tady
nekde ji rikaji i Late macchiato ci jak se to pise....takove dvoubarevna-mleko,kava,bila pena navrch je mnamozni
a s rakvickou a s kopou slehacky HEY nedelej mi chute..nic takoveho si nedopreju do pristiho leta..driv se do CR nedostanu
Není tady
Jojo, laté, to znám, to je moc dobré. Chutná mi i ažírská káva, vídeňská... akorát nikdy nevím, jaká z nich je ta s tím vaječným koňakem
Není tady
ta alzirska ...videnska je akorat se slehackou...teda myslim ze alzirska je s konakem
jooo kavicek se da delat spusta
co treba ruska?s vodkou...ta me teda neleze:D
Není tady
Tak ruskou jsem ještě nikdy nezkusila a asi ani nezkusím, fuj!
Není tady
a ani neni o co stat...je akorat jedna restaurace kde jsem ji videla ...hehe v Brne Tripoli
kavicek s alkoholem maji vice..co alkohol a zeme puvodu to kava ...mam dojem ze Irska byla s whiskey,na dalsi si ted nevzpomenu.
A ceska by mohla byt s pivem ne?
Není tady
Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!
Není tady
hehe neboj...to snad ani neexistuje
Není tady
Taky miluju kafe - nejraději silné preso. Turek je taky fajn, ale dole mi vadí ten lógr. Jinak všechny musím mít alespoň s trochou mléka a s cukrem.
Ráno ale musím mít čaj - to je závislost už od dětství. Jen vyjímečně jsem k snídani dostávala kakao, jinak čaj + něco k jídlu a od té doby jsem na to zvyklá. I moje sestra, která už 5 let doma nebydlí tak to tak musí mít.
Není tady
jeee.teploucky kakao...to jsem nemela ani nepamatuju!...No valim si to hned udelat ))))
Není tady
Ferda napsal(a):
jeee.teploucky kakao...to jsem nemela ani nepamatuju!...No valim si to hned udelat
))))
Já taky miluju kafe, nejraději překapávanou s suš.smetánkou a cukrem.Bez ranní kávy bych měla zkažený celý den.
Není tady
Jo a holky, kolik tak vypijete káv denně???
Není tady
čauky tak se taky přidám....piju Nescafé nebo Tchibo Family rozpustnou...a dávám si aj cukřik aj mlíčenko a vypiju tak 2 denně ale někdy ani to ne, takže asi na tom závislá nejsem...prostě mi to jen chutná a obejdu se bez toho v poho
Není tady
Hmmmm, tak to já vypiju i 4 denně... Ráno jedno velké, dopoledne většinou ještě jedno střední (ráno jsem fakt úplně mimo ), no a potom po obědě a občas i k večeru, když mám před sebou nějakou práci...
Čím víc, tím líp!!!
Upravil(a) Babucha (8. 10. 2006 19:57)
Není tady
Doma piju kafe málo, ale když si někam jdeme sednout, tak ho musím mít hned. A když jsem byla na brigádě v kuchyni, tak jsem ho pila prakticky neustále. Velmi silné a velké hrnky. Klidně i půl litru. Brzo zase budu brigádničit, tentokrát za barem, tak to bude ještě horší:-)
Není tady
no nedele byla vyjimecna...mela jsem jen JEDEN hrnek kavy...a jaaak jsem cely den nefungovala...v praci hooodne prace a ja byla zpomalena...ale chci tu kavu trochu omezit no ...ale ..nevim..kava je tak mnamky
...no..zitra zkusim misto kavy caje...uvidime
Není tady
Já jsem byla zvyklá na dvě až tři kafča za den. Teď piji kvůli miminku radši jen jedno denně a kupuju si speciální- bezkofeinový. Dělám si ho s cukrem a hooodně mléka. Sice to není ono, ale aspoň něco.Ale už se těším na březen, až porodím miminko a dám si pořádnýho turka. Jéé, já vlastně ani pak nebudu moc kafíčko, když budu kojit, co?
Není tady
no s kojenim asi ne..to nevim jak to pusobi...vsak az porodis,dokojis...pak si pro radost udelas poradnej kotel turka....o to vic se budes tesit ne?
Není tady