1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Eskym nevím jestli jste u koupila kakariky jestli ne tak toho opelíchanýho nekupujte!Není pravda e před snůkou vypelichají.Pravda je e i zdravý kakariky můe nadměrně vypelíchat,nato jsou vitamíny ale v tom zverimexu radi bacha.Nevím kde bydlíte ale v Kladně je velká výstava myslím kadou druhou sobotu v měsíci.Jestli potřebujete informace o kakariky dodám.
Není tady
Nikisko co si myslí o tomto inzerátu?
http://inzerce.chovzvirat.com/185-proda … ky-rc.html
jak je to s tím kroukováním, to se pak budeme muset postarat sami? Je to jako u pejsků?
poraď, dík moc
Není tady
Holčičko no inzerát se mi zdá normální. Si představ, e jsem dostala k valentýnkovi jetě jednoho. Take teď mám doma samce a samičku. lutou holku a brčálově zeleného samce- teda aspoň o tom samci to tvrdili ve zverimexu, take jsme vlastně přili na to, e doma teda máme samičku. Prý má samec tmaví a větí zobák a taky velikostně je větí. Take tohohle nováčka zelenáčka mám zas ze zveráku a narodil se v prosinci. Podle toho inzerátu by měli teda být staří 5 měsíců. Zkus napsat příspěvek do toho inzerátu jestli je jetě mají a zajeď se podívat jestli jsou v dobrém stavu a s koupí bych neváhala, protoe chovatel ti o něm poradí. A rada od sovičky: na krouku je napsán datum narození a pohlaví. Ale prý to hlavně musí být ve zverimexu jinak to povinné není. A prý kouknout na peří jestli tam nemá roztoče- opky na pírkách.
Upravil(a) Nikiska (21. 2. 2007 22:35)
Není tady
jééé Niki ty má dalího? a který je hezčí?já toho zelenýho jetě nikde neviděla... jinak kakarikiho jetě nemám
a kdo ví jestli vůbec bude....i kdy bych moc chtěla tak váhám,jeliko ta moje pratěná fena je na ptáky nějaká ujetá...mám strach aby mi ho třeba potom nezadávila ...
Není tady
Eskym a co má za psíka? No abych pravdu řekla tak ten zelený to je takový unikátní kousek je to zkrátka krasavec brčálově zelenej. Ale lutej je taky moc hezkej, ale vichni, kteří teď u nás byli tak chválí zeleňáčka. Ale takhle nám předtím chválili luáčka. Ná pes taky nevystojí venku ptáky a doma je celkem v pohodě. Oni toti sedaj na skříně a na ve co je ve výinách. Někdy přiletí lutej na stůl a to hned křiknu na psa, e nesmí a je ve ok.
Není tady
ona je takovej "trasprodukt" čili kříenec... no uvidíme.jetě popřemýlíme ale moc bych toho papagáje chtěla
Není tady
Nikisko, díky za info, nevím jestli ale k něčemu bude - my jsme se teď zbláznili do amazoňanů, tak se musíme pořádně rozhodnout (já si nejsem jistá, jestlise mi chce investovat takovej peníz )
Uvídíme
Není tady
Holčičko myslí, e 300,- je moooc?? já mám kadýho za 690,- to je docela u rozdíl. Hlavně popřemýlej taky o tom jestli amazoňáci hodně řvou jo nebo ne. Jsou taky hezcí.
Není tady
300.- rozhodně není moc, ale ten amazoňan je poněkud draí (cca 10.000.- - to u je docela investice )
Není tady
no, u jí máme vyhlídnutou - počítám tak 2.000.- navíc
Jetě jsme taky přemýleli o úpravě přepravních klecí pro psy - jsou dost velké, silné dráty a velký otvor a hlavně nejsou tak drahé... uvidíme
Není tady
A jakýho koukala jsem, e je na ně spousta odkazů. Psali tam, e se naučí mluvit desítky slov pokud je jako jedinec.
Není tady
Na barvě nezáleí (nejsem rasista ) - jen se mi moc nelíbí A.Kubánský - přijde mi jak marodný... ale co já vím, jak vypadá ve skutečnosti.
četla jsem, jak je společenský a talentovaný - a náádherný, proto ten zájem (jen ta cena )
Není tady
Holčička napsal(a):
Na barvě nezáleí (nejsem rasista
) - jen se mi moc nelíbí A.Kubánský - přijde mi jak marodný... ale co já vím, jak vypadá ve skutečnosti.
četla jsem, jak je společenský a talentovaný - a náádherný, proto ten zájem (jen ta cena)
Omlouvám se e vám lezu do diskuze ale bacha amazoňani dost řvou a ze dřeva zničí na co přijdou
Upravil(a) sova (23. 2. 2007 14:05)
Není tady
OK, díky za poznatek, jetě to posoudíme - ono to bude jetě nějaký čas trvat - příteli se Kakariky nelíbí
Není tady
Jejda... koukám, co jsem to před rokem měla za plány To je docela dobrý, takhle se vrátit a přečíst si, co jsem před rokem psala....
papucha stále nemáme, navíc jsme o něm přestali mluvit.... Ale ono to jednou dopadne, určitě
(tak mě tak napadá, e jsem tu zakládala vloni i fórum o tom, e si chci pořídit psa - na toho taky nedolo
- a Holčička by tak chtělááá
)
Není tady
Mno tak se taky přiznám, e jej jetě nemáme a asi u ani mít nebudeme páč ta nae kříená příera by ho nenechala chvíli na pokoji chudáček by se u nás moc neohřál...
Není tady