1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nemáte někdo tohoto papouka? Před necelými 14 dny jsme si ho pořídili a chtěla bych vědět po jaké době se naučí mluvit a za jak dlouho si na nás zvykne. Zatím se nás bojí a kdy dáme do klece ruku tak dělá vechno jině ne by si nás viml. U si hezky i prospěvuje.
Není tady
Ahoj Nikisko, stále máte kakarikiho? Jaký je? uvaujeme o podobném papuchovi
A jetě, jestli se můu zeptat, kde jste si ho pořídili - v obchodě? Či u chovatele? případně u kterého? jsem také z Východních Čech a preferovala bych chovatele, ne zverimex Díky moc za odp.
Není tady
Ahoj holčičko kakarikáčka máme pořád a je moc bezva. U se sám naučil létat z klece a sám si do ní leze. Je to papouch plhoun. Take, kdy je putěný tak se nejdříve proletí a pak je schopný sedět půl hodiny na kleci králíka a pokukuje po něm a zobe mu tam jeho papání a okolo celé klece stále plhá a leze. Jinak jsme ho koupili ve zverimexu v Chrudimi u zubárny. To je jediný obchod v Chrudimi kde ho mají. V Pardubicích jsme předtím koukali po kakariky a tam je taky neměli. Sice cena se hodně lií. U chovatele ho pořídí levněji a více se o něm dozví.
Není tady
nikisko a jaký mu dáváte rádlo?????co vechno smí?
Není tady
zítra se zajdu kouknout jetě do jednoho zveráku v Olmiku a uvidíme přinejhorím se zajdu podívat 1.neděli v únoru na burzu exotů,třebas ho budou mít tam...
Není tady
Eskym kupujeme mu směsi pro exotické ptactva. Má tam proso, slunečnici atd. Mají rádi ovoce take mu občas dávám jablíčko nebo kuličku hroznovýho vína. Miluje Senegálský proso, ale to dostává jen za odměnu. Jinak má v kleci navěenou jednu tyčku vaječnou a druhou ovocnou a to si postupně oďobává. Taky se mu dává do klece takový písek s muličkama a on z toho má různé minerály a vitamínky. Taky mu do klece kupuju takový zelený koberec- taky má to vitamíny a papá to. To mu dám na spod klece a okolo mu obsipám písek s muličkama.
Není tady
no teda Nikisko ty ho rozmazluje
taky se těím,a ho seenu
ale jak tak vidím, tak je to nemoné
no jetě uvidíme jestli jej budou mít na burze 4.2. a jestli ne tak to asi vzdávám
jinak koukala jsem na klece a různý voliérky... drahý to pás
měli tam nááááádhernou obrovskou za 10 táců
ale ta byla....
koda e je to tak drahý...
Není tady
Eskym ta nae stála v Pardubkách přes 1 000,- Kč. Ty velký klece jsou super, ale opravdu pro ty velikánský papouchy. Ale určitě na burze bude mít velikou anci ho sehnat. Pak dej vědět ju?
Není tady
jasně...snad se mi taky podaří sehnat luoučkýho... mi se ten zelený moc nepáčí
nemohla bys ho vyfotit? a aji tu klec at mám aspon představu o velikosti??? jinak jak jsem tak četla různě na netu, tak kakarikáč sameček dosahuje velikosti a 30 cm s ocasem...
Není tady
Eskym tak mi poli prosím tvůj e-mail a já ti to během chvíle polu. Nejdřív ho musím vyfotit a pak mi to mana u vechno zařídí.
Není tady
eskym@seznam.cz třeba
Není tady
nooooo třeba ....já jich mám toti víc...
a kdyby se ti to podařilo do 9 tak by to bylo super
Není tady
dolo díky...
dobrá klícka...to já jsem viděla v Obi takovou mega obrovskou,stála 999 a byla asi tak 2x větí jak ta vae,ale nebyla na papouchy ale na potkany,králíky a jiný hlodavce ale já si myslím,e by neměl být problém z toho udělat klec pro papagája,dát mu tam nějaký bidýlka...
a za ty prachy
tý jo...ted jsem z toho nějaká zmatená ....bidlo se píe s měkkým nebo s tvrdým... ne e bych byla nějakej negramot-to snad ne,ale s měkkým to vypadá divně
Není tady
jak je staré to vae papouisko????
Není tady
No jemu 7 měsíců ....teda asi mana zas říká půl roku. Take mezi 6-7 měsícem. Teď se mu přeměňujou peříčka take je máme skoro vude. No tak to bych s tou klecí vůbec neváhala. Jestli se dá předělat tak v tom nevidím problém. My tam máme dvě b-dýlka původně zakoupený a pak tam má přírodní klacek a po něm si plhá. Na druhou stranu jestli by si ho kadý den poutěla ven z klece tak zas tak velkou klec mít nemusí. Jde o to, aby se řádně prolítl.
Není tady
My tam máme dvě b-dýlka původně zakoupený
jinak u jsem ho nala,mají ho v jednom zveráku,ale je tam v kleci sameček a samička a ta je teda pěkně opelichaná ta paní co je prodává říkala,e to vdycky tak mají,kdy chtějí snáet vajíčka či co... já bych teda chtěla kadopádně samečka...mají tam jen luté take je to super,ale zase na druhou stranu,na otázku jak jsou staří mi odpověděla,e mají skoro rok
není to u moc na ochočení atd,?
asi jetě počkám co a jak na té burze...
jo a taky mi ukazovala klec jaká jim stačí...je asi tak stejně velká jak ta vae...e prej se takovej rozměr doporučuje i chovateli,tak nevím...
Není tady
Eskym tak jak píe zkus nejdřív burzu a tam uvidí. Protoe, kdy ti řekli, e jim je skoro rok tak to se mi moc nezdá. Vem si, e celý rok na ně nikdo nemluví a nikdo na ně neahá. Nevím jestli by se dal v klidu ochočit.
Není tady
být tebou najdu si přímo chovatele, jsou ochočený, mladý a o půlku levnějí ne ve zveráku
Není tady
no ..jak se znam poridila bych si je(oba nebo jednoho) ze zverimexu(je mi tam tech zviratek moc lito a ti od chovatele se maji vetsinou dobre! a myslim ze si papusek na tebe zvykne at je jakkoli stary a naucit ho mluvit? ani u mladeho nemas zaruku ze 'pokeca' tot muj nazor,ja bbych zkusila vyjednat cenu ve zverimexu a brala bych je..jen z duvodu aby se meli dobre
Není tady
a protoze je chci ..samozrejme
Není tady
oba dva jo? tak to by sousedi u nerozdejchali vůbec
no uvidíme...
zatím o tom neustále přemýlím..
Není tady