18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pomoc, máme blchy. mám doma sprej čo je proti roztočom, dávam mu ho keď má kliea, mám ho tým postrieka? a čo ďalej? je nejaký ampón? mám mu opra jeho veci? deku, hračky atď?
Není tady
Adri, hlavne nepanikar. Zajed k veterinari a kup u nej pipetku (asi za 50 czk) za krk mezi lopatky, urcenou specialne proti blecham. Pak ho vykoupej odhmyzovacim samponem, nech ho dukladne uschnout a pipetku aplikuj podle navodu. (Po ni uz se 3 dny koupat nesmi) Vse vydezinfikuj - koberce, pelisky, hracky, lozni pradlo..... vytri savem a "vsivackem" prubezne vycesavej vajicka. Ten pripravek z pipetky se dostane pejskovi do krve a blecha se po nasati stava neplodna, nemuze dal snaset vajicka a tak se jich postupne zbavis. jeste bych doporucila odcervit, blechy muzou byt nosicem tasemnice, ktera je prenosna i na cloveka !!!!
Není tady
VYSLALA SOM KOLEGYNU K ZVEROLEKAROVI NA NAKUPY
Upravil(a) ADRIANA 1 (5. 10. 2006 16:27)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
VYSLALA SOM KOLEGYNU K ZVEROLEKAROVI NA NAKUPY
Není tady
mám stálo to 180sk, tak mu to dnes dám. kúpa ho vraj nemám vôbec, e teniatka potom smrdia a nerobí im kúpanie dobre. tie veci stačí keď ich dám opra? keď mu to postriekam tým proti.. sprejom, bude mu to smrdka nie?
Není tady
Adri jeho věci mu normálně vyper. A po tý pipetce by se pejsek neměl vůbec koupat, aby pipetka účinkovala.
Pipetky prodávají i ve zverimexu.
Není tady
tak ho nekoupej Ja to brala jako stav nouze jinak jim to fakt nedela dobre, veci staci vyprat, podle toho co ma za pelisek. Muj mel starou roztrhanou deku, tu jsem vyvarela savem, ted ma koupeny pelech z obchodu, to by neslo, tak snad bych to jen na 40 preprala a pak vystrikala tim sprejem. Ono to casem vyprcha
Není tady
no. vetko som mu vysprejovala tým odblchovačom, ale uiel z izby, kýchal a strane to bolo cíti, no ja by som v tom nespala, tak som to upla do práčky. pipetku som mu dala keď bol ospatý, ani oko neotvoril.
ja vám budem pripada ako paranoik, ale nechcem nič zanedba. posledné dve noci je hrozne nepokojný, niekožkokrát mi príde krabka na postež, pritom je vycikaný tesne pred spaním a aj keby sa pocikal, nič sa nedeje. ale viac ma znepokojuje také chrchlanie. ja bývam často chorá na prieduky, mám astmu a vtedy mám také vnútorné chrapčanie v priedukách a ja to u neho počujem. nekale, ani to nerobí stále ale párkrát za deň chrčí. neviem či s tým mám niečo robi, mu sa mi smeje e som EM (encyklopedická matka )
Není tady
Tak já mám vyzkouenou tu pipetku-kapka za krk,nám pomohla,jetě to stejné prodávají jako spray,asi nemůu napsat název kvůli reklamě,začíná písmenem F.Jinak jsem přímo na netu nala informace o blechách,je tam napsáno e 80-90% blech ije mimo zvířecí koich,take ampony jsou nanic,chce to právě ten přípravek,ten postupně sterilizuje bleí samičky take se nemůou rozmnoovat,ale aplikovat víckrát.Ty blechy jsou pak vude,v koberci,sedačce,no prostě potvory.
Není tady
Osobní zkuenost - blechy sice jsou taky vude po bytě, ale hlavně stovky a tisíce vajíček... A bohuel, pokud se neodstraní a nezlikvidují zůstanou na svém místě a dle svých senzorů (velice chytrá zvířátka), se rozhodnou např. vylíhnout a za půl roku a martirium začíná na novo...
Tudí můj veterinář radil.... vykoupat, následně kapku, následně pudr proti blechám a kadý den sypat na záda a zvíře působí jako přirozený rozsypávač pudru po bytě.... roznese se to do vech koutů, koberců, sedaček atd.... i tam, kde by člověka nenapadlo vysávat atd...
Blechy před vysavačem skáčou a utíkají, tudi začíná piplací práce, ale velice účinná, lavor s vodou, pinzetu, zakleknout ke koberci a přejet proti srsti, a jak se začne objevovat ten skokanský maraton, tak lapat a up do vody utopit....
Vysávat několikrát denně, ty spreje opatrně, mohou při větích dávkách poničit sliznice zvířat i dětí. Vytírat podlahy, ale hlavně nezapomenout na vechny kouty, skuliny atd....
My jsme přili na to, e má nae kočka blechy a ve chvíli, kdy ona nic /ádné drbání, ádné příznaky/, ale manel byl pokousanej od pasu dolů. Jednoho rána se probudil a na sobě stovky rudých svědících fleků a po kontrole kočky, dva malé stroupky.... Dotáhla to z návtěvy u sousedovic psa. Oba čistě domácí tvorové. A nae domácnost se obrátila vzhůru nohama. Manel se styděl v práci i převlíkat, protoe by si mohl někdo myslet, e máme doma třeba lidský blechy....
Není tady
My kupujeme psí obojek proti blechám a klíatům ,má ho na krku pořád (po 6 měsících vyměnit za nový) stojí něco kolem 100,- jetě nikdy nic domů nepřinesl
Není tady