|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahojky dámy, slečny, paní
používáte někdo korektor vrásek "Decontract rides"? Trápí mě vrásky kolem úst, tak jsem se rozhodla zasáhnout a pořídila si tuto věc. Mám ho teprve od včerejška, takže zatím žádný výsledky nevidím, ale doufám, že brzy uvidím, a že se vrásek zbavím!! Chtěla bych znát vaše názory a zkušenosti s tímto krémem. Zabral?? opravdu odstranil vrásky?? těším se na vaše reakce.
Není tady
Budeš zklamaná a nebude to fungovat, kdyby na to něco fungovalo tak by nikdo neměl vrásky! Vrásky už ti žádný krém neodstraní. Ani nevznikají jen na povrchu, ale v hlubších vrstvách pokožky... na to je každý krém krátký. Ty tomu opravdu věříš, že se namažeš krémem a ten ti odstaní vrásky?
Není tady
Jo, je to tak. To už víc věřím na hydratační krémy. Na tom by už mohlo něco být.
Není tady
To je pravda, hydratační krém totiž zabraňuje úbytku vody z pokožky (on ji totiž nezvlhčuje jak se někdo mylně domnívá, to je hloupost - ta voda by se okamžitě odpařila ) a tím zvyšuje tu hydrataci pokožky.
Není tady
Koupila jsem si ho za téměř 400kč a výsledek je nulový.
Není tady
Stránky: 1