6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Ja mám astmu z alergie a na to, že je psychosomatická, som nemusela ani veľmi študovať - skôr to prišlo empiricky. Veľmi sa mi zlepší stav na dovolenke pri mori alebo v horách, lenže bohužiaľ, kým nevyhrám v Lotte alebo neklofnem milionára, tak neviem, ako to organizačne zabezpečiť...
Sel jsem na tom dost podobně
Jinak by to sedělo i u mě - svoboda a komunikace.... je pravdou, že když se u mě zlepšilo tohole - zlepšilo se astma a alergie. Co jsem z domu (od našich) a od bejvalého ex, astmatem skoro netrpím - jen občas - když mám nějaké to psych.vypětí nebo dojdu do styku s kočkama ..... teď už opravdu minimálně - jen mě pořád trápí rýma té se né a né zbavit
Upravil(a) Feuria (15. 10. 2007 8:14)
Není tady
Tak to já jsem na tom podobně, jsem alergik, trpěla jsem na atopický ekzém, dnes zázračně nikde nic:D, ale psychosomaticky mě trápí ještě občas zažívání, a problémem jsou horní cesty dýchací - taktéž virózu "chytnu" i 3 do roka (letos ještě ne, až se sama divím, že odolávám)¨. Jinak jsem na 100% přesvědčená, že to souvisí s psychikou, a že za své fyzické zdraví jsme si odpovědni sami (pokud pominu špatné životní prostředí a vše s tím spjaté...) To, že mám od 12 let vysoký krevní tlak bohužel mé "psychické cestě" odpovídá.....
Alergii na kočky vlastním taky.
S tou svobodou a komunikací , to se taky přidávám,ale je to o xxprocent lepší, než to bývalo před pár lety, minulý rok, týden, včera...pořád se to zlepšuje, mám poslední dobou pocit, že v reálu dělám se svými vztahy a se sebou malé zázraky:). Pro mě je jediná cesta pozitivismus a žití přítomností, radování se z každé maličkosti, která se povede,nebo je mi příjemná, také nelpění na ničem a nadhled nad tím nepříjemným....
Není tady