Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#726 12. 10. 2007 13:43

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Fyzické nemoci - psychická příčina

Tak lvíčku, miláčku, tady to máš smile))))

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#727 12. 10. 2007 13:44

Nick3594
Host

Jé, jak se ti to povedlo va.? Já to hledala přes všechny možné vyhledávače a oni se tvářily, že nic takového s mým nickem neexistuje big_smile. Díky.

#728 12. 10. 2007 13:46

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

já ti ani nevím, dala jsem vyhledat a trvalo to asi 5 vteřin a bylo smile)) já jsem totiž na něco děsně šikovná smile někdy ... smile

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#729 12. 10. 2007 13:48

Nick3594
Host

Taky je docela zajímavé se vrátit o rok nazpátek a číst staré příspěvky big_smile.

#730 12. 10. 2007 13:58

martinF
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Taky je docela zajímavé se vrátit o rok nazpátek a číst staré příspěvky big_smile.

možná si to přečtu za domácí úkol, teď se mi nechce přemýšlet smile

Není tady

#731 12. 10. 2007 14:00

Nick3594
Host

Jasně big_smile wink. To je jen nabídka, zbytek je na tobě big_smile.

#732 12. 10. 2007 14:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

supééééééééér!!!!  pussa pussa to si taky počtu :-)))))  tummenupp  Díky  smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#733 12. 10. 2007 14:50

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já to jak blb teď 15 minut hledala a koukám, že jste to už našli big_smile proto jsem lezla od konce až po začátek a nic :-) .... he, he a vy takhle vy mršky !

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#734 12. 10. 2007 15:17

Nick3594
Host

Fe, jsme na tom stejně, já to taky marně hledala big_smile.

#735 12. 10. 2007 16:48

pipi
♥♥-----

Já si myslím, že kromě např. chřipky, nebo jiné virózy jsou nemoci např. srdce hlavně ovlivněny psychikou, mám s tím osobní zkušenosti. Měla jsem píchavé bolesti u srdce a doktoři mi kromě špatného EKG nezjistili příčinu mých bolestí, já jsem moc dobře věděla, že jsem přetažená z práce, že i když jdu z práce domů, tak jsem duchem v práci a myslím na to co nesmím další den zapomenout komu zavolat, co vyřídit, věděla jsem, že moje bolesti jsou mojí psychikou a stačilo mi, že jsem na měsíc odešla z práce na marodní, kde mi byl naordinován doktorkou pouze klid a moje bolesti ustali. Ale bohužel stres se vrátil a já začínám mít stejné potíže.

Není tady

#736 12. 10. 2007 18:54

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

pipi napsal(a):

Já si myslím, že kromě např. chřipky, nebo jiné virózy jsou nemoci např. srdce hlavně ovlivněny psychikou, mám s tím osobní zkušenosti. Měla jsem píchavé bolesti u srdce a doktoři mi kromě špatného EKG nezjistili příčinu mých bolestí, já jsem moc dobře věděla, že jsem přetažená z práce, že i když jdu z práce domů, tak jsem duchem v práci a myslím na to co nesmím další den zapomenout komu zavolat, co vyřídit, věděla jsem, že moje bolesti jsou mojí psychikou a stačilo mi, že jsem na měsíc odešla z práce na marodní, kde mi byl naordinován doktorkou pouze klid a moje bolesti ustali. Ale bohužel stres se vrátil a já začínám mít stejné potíže.

I chřipka a viróza jsou založeny na psychice. Jak to, že v chřipkovém období chřipku někdo chytne a někdo nechytne?
Já jsem měla z práce nepřetržité bolesti v krku - pomohlo až z práce odejít úplně (z toho konkrétního zaměstnání).
Možná to budeš muset taky udělat, pokud se budeš chtít uzdravit.

Upravil(a) Martinka1 (12. 10. 2007 18:55)

Není tady

#737 12. 10. 2007 18:57

Me
♥♥♥♥♥♥-

Já mám strach, teď jsem opravdu v dost velkém psychickém napětí, kterého se snažím zbavit, ale nepomáhá to. Ztratila jsem teď hodně blízských lidí najednou - ne, že by zemřeli, ale rozjeli se pryč... v takovémto rozpoložení jsem už párkrát byla, a vždy jsem to odnesla antibiotiky. Mám teď ale hodně práce a nemůžu si dovolit onemocnět na delší dobu. přitom se mi ale zdá, že čím více se snažím být"v pohodě", tím jsem ve větší úzkosti hmm

Není tady

#738 12. 10. 2007 19:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja mám astmu z alergie a na to, že je psychosomatická, som nemusela ani veľmi študovať - skôr to prišlo empiricky. Veľmi sa mi zlepší stav na dovolenke pri mori alebo v horách, lenže bohužiaľ, kým nevyhrám v Lotte alebo neklofnem milionára, tak neviem, ako to organizačne zabezpečiť...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#739 12. 10. 2007 19:12

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Tohle téma mi velmi utkvělo v paměti, když tu tenkrát běželo.

...............
Po tom roce studia  jsem si už důkladně ověřila, že všechny nemoci jsou o energetické nerovnováze a že proudící energie se blokuje hlavně  psychikou. Jak je to všechno propojené a jak jsme i my tu navzájem všechny propojené. Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví? big_smile

Není tady

#740 12. 10. 2007 19:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví? big_smile

No podle mě - všichni z nás máme 100% podíl na svém zdraví.

Není tady

#741 12. 10. 2007 19:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

hmm Teraz ide o to, či  v pozitívnom zmysle slova...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#742 12. 10. 2007 19:26

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

smile
nu, mám a cítím tu radost ze života, první čakra je ok, nabíjím se tu, čerpám energii, takže třetí čakra je dopovaná, mám vás moc ráda, tudíž čtvrtá jede na plné obrátky, pátá se probíjí díky komunikaci, často do někoho vidím, aniž ho znám v reálu, tedy boží oko nezahálí. Zbývá tedy sedmá čakra, kvůli té chodím na Duchovní a druhá čakra rodna , s tím vás nepotřebuji obtěžovat, páč sexuologickou mám doma. big_smile

takže Seli, jen pozitívně, proto jsem teď zdravá jak řípa.

Upravil(a) poletucha (12. 10. 2007 19:27)

Není tady

#743 12. 10. 2007 19:28

Me
♥♥♥♥♥♥-

To je zajímavé, já mám taky mírnou formu astma, když jsem byla v pohodě, nemusela jsem vůbec používat ten inhalátor nebo co to je...a v poslední době/tak poslední týden/ho musím používat i několikrát denně, dokonce se i v noci vzbudím a musím si"fouknout". A úplně cítím, jak mě ta psychická bolest fyzicky bolí právě v oblasti průdušek a plic - jako bych je měla úplně stlačené hmm

Není tady

#744 12. 10. 2007 19:28

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

poletucha napsal(a):

Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví? big_smile

No podle mě - všichni z nás máme 100% podíl na svém zdraví.

jj

Není tady

#745 12. 10. 2007 19:31

Me
♥♥♥♥♥♥-

A jak se dají odblokovat ty čakry?Třeba právě v mém případě by mne zajímalo, kterouPkteré konkrétně mám blokované a jak se toho zbavit

Není tady

#746 12. 10. 2007 19:38

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Me napsal(a):

A jak se dají odblokovat ty čakry?Třeba právě v mém případě by mne zajímalo, kterouPkteré konkrétně mám blokované a jak se toho zbavit

plíce, respirační problémy jsou hodně zjednodušeně a obecně - o svobodě a komunikaci - 5. čakra. Náchylnost k virovým a bakt. infekcím taktéž.
Nic si z toho nedělej, 5. čakru má v nepořádku opravdu velmi hooodně lidí.
V meditaci můžeš čakry čistit. Ale dopředu ti řeknu, že tenhle směr, ač jedině možný, vyžaduje od tebe, jako i od každého, velmi mnoho práce.

Upravil(a) poletucha (12. 10. 2007 19:40)

Není tady

#747 12. 10. 2007 19:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

Selima napsal(a):

smile
nu, mám a cítím tu radost ze života, první čakra je ok, nabíjím se tu, čerpám energii, takže třetí čakra je dopovaná, mám vás moc ráda, tudíž čtvrtá jede na plné obrátky, pátá se probíjí díky komunikaci, často do někoho vidím, aniž ho znám v reálu, tedy boží oko nezahálí. Zbývá tedy sedmá čakra, kvůli té chodím na Duchovní a druhá čakra rodna , s tím vás nepotřebuji obtěžovat, páč sexuologickou mám doma. big_smile

takže Seli, jen pozitívně, proto jsem teď zdravá jak řípa.

tummenupp godlike
Mne to tu pomáha skôr nepriamo, ale spolu s homeopatom a niekoľkými ďalšími "pomocníkmi" - určite áno... Vysadila som lieky nielen na astmu(tie som vlastne ani nikdy nezačala brať), ale aj na alergiu. Zatiaľ fungujem storstark

Brita

Není tady

#748 12. 10. 2007 19:59

Me
♥♥♥♥♥♥-

poletucha napsal(a):

Me napsal(a):

plíce, respirační problémy jsou hodně zjednodušeně a obecně - o svobodě a komunikaci - 5. čakra. Náchylnost k virovým a bakt. infekcím taktéž.
Nic si z toho nedělej, 5. čakru má v nepořádku opravdu velmi hooodně lidí.
V meditaci můžeš čakry čistit. Ale dopředu ti řeknu, že tenhle směr, ač jedině možný, vyžaduje od tebe, jako i od každého, velmi mnoho práce.

Já mám právě o meditace zájem, ale moc nevím, jak na to...

Není tady

#749 12. 10. 2007 19:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja aspoň nosím lápis(tmavomodrý kameň, polodrahokam s pozitívnymi účinkami) - najlepšie na krku, t.j. náhrdleník alebo prívesok na krátkej retiazke - a učím sa komunikovať von, nie ukladať veci dovnútra. A čistím si orgány, kt. spolu súvisia(s pľúcami vraj súvisí hrubé črevo), celkovo telo a určite aj myseľ. Je to fuška, stojí to peniaze a enerigu, ale vlastne to isté sa dá povedať aj o klasickej medicíne, akurát tam do mňa pchajú chémiu a zhoršujú mi pečeň a iné orgány. Ja som kedysi - pred polrokom, konkrétne - nosila ten astmatický sprej furtumfurt a všade a skoro som sa pobila pri kontrole na letisku, že to nie zbraň, že ho musím mať so sebou. Tento weekend som bola tri dni mimo domov, mimo civilizáciu(teambuilding v Nízkych Tatrách) a až doma som zistila, že bez spreja vissla ...

Brita

Není tady

#750 15. 10. 2007 8:01

Nick3594
Host

Pol, je úžasné, jak to krásně odpovídá - svoboda a komunikace, můj celoživotní úkol. Ono to není jen tak, že trpím na onemocnění horních cest dýchacích a jsem náchylná k virózám rock. Tento týden jdu na seminář na emoce, jsem zvědavá, co se dozvím nového rodna. Na čištění čaker jsem byla před 2 lety, ale nebyla jsem připravena a tak jsem onemocněla usch.
Jinak kdo máte zájem, v Praze probíhá kurz na čištění čaker http://www.cakry.cz/cakry-seminare/9-me … inar-caker

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí