|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak lvíčku, miláčku, tady to máš
))))
Není tady
Jé, jak se ti to povedlo
.? Já to hledala přes všechny možné vyhledávače a oni se tvářily, že nic takového s mým nickem neexistuje
. Díky.
já ti ani nevím, dala jsem vyhledat a trvalo to asi 5 vteřin a bylo
)) já jsem totiž na něco děsně šikovná
někdy ... 
Není tady
Taky je docela zajímavé se vrátit o rok nazpátek a číst staré příspěvky
.
lvice napsal(a):
Taky je docela zajímavé se vrátit o rok nazpátek a číst staré příspěvky
.
možná si to přečtu za domácí úkol, teď se mi nechce přemýšlet 
Není tady
Jasně
. To je jen nabídka, zbytek je na tobě
.
supééééééééér!!!!
to si taky počtu :-)))))
Díky 

Není tady
Já to jak blb teď 15 minut hledala a koukám, že jste to už našli
proto jsem lezla od konce až po začátek a nic :-) .... he, he a vy takhle vy mršky !
Není tady
Fe, jsme na tom stejně, já to taky marně hledala
.
Já si myslím, že kromě např. chřipky, nebo jiné virózy jsou nemoci např. srdce hlavně ovlivněny psychikou, mám s tím osobní zkušenosti. Měla jsem píchavé bolesti u srdce a doktoři mi kromě špatného EKG nezjistili příčinu mých bolestí, já jsem moc dobře věděla, že jsem přetažená z práce, že i když jdu z práce domů, tak jsem duchem v práci a myslím na to co nesmím další den zapomenout komu zavolat, co vyřídit, věděla jsem, že moje bolesti jsou mojí psychikou a stačilo mi, že jsem na měsíc odešla z práce na marodní, kde mi byl naordinován doktorkou pouze klid a moje bolesti ustali. Ale bohužel stres se vrátil a já začínám mít stejné potíže.
Není tady
pipi napsal(a):
Já si myslím, že kromě např. chřipky, nebo jiné virózy jsou nemoci např. srdce hlavně ovlivněny psychikou, mám s tím osobní zkušenosti. Měla jsem píchavé bolesti u srdce a doktoři mi kromě špatného EKG nezjistili příčinu mých bolestí, já jsem moc dobře věděla, že jsem přetažená z práce, že i když jdu z práce domů, tak jsem duchem v práci a myslím na to co nesmím další den zapomenout komu zavolat, co vyřídit, věděla jsem, že moje bolesti jsou mojí psychikou a stačilo mi, že jsem na měsíc odešla z práce na marodní, kde mi byl naordinován doktorkou pouze klid a moje bolesti ustali. Ale bohužel stres se vrátil a já začínám mít stejné potíže.
I chřipka a viróza jsou založeny na psychice. Jak to, že v chřipkovém období chřipku někdo chytne a někdo nechytne?
Já jsem měla z práce nepřetržité bolesti v krku - pomohlo až z práce odejít úplně (z toho konkrétního zaměstnání).
Možná to budeš muset taky udělat, pokud se budeš chtít uzdravit.
Upravil(a) Martinka1 (12. 10. 2007 18:55)
Není tady
Já mám strach, teď jsem opravdu v dost velkém psychickém napětí, kterého se snažím zbavit, ale nepomáhá to. Ztratila jsem teď hodně blízských lidí najednou - ne, že by zemřeli, ale rozjeli se pryč... v takovémto rozpoložení jsem už párkrát byla, a vždy jsem to odnesla antibiotiky. Mám teď ale hodně práce a nemůžu si dovolit onemocnět na delší dobu. přitom se mi ale zdá, že čím více se snažím být"v pohodě", tím jsem ve větší úzkosti 
Není tady

Ja mám astmu z alergie a na to, že je psychosomatická, som nemusela ani veľmi študovať - skôr to prišlo empiricky. Veľmi sa mi zlepší stav na dovolenke pri mori alebo v horách, lenže bohužiaľ, kým nevyhrám v Lotte alebo neklofnem milionára, tak neviem, ako to organizačne zabezpečiť...
Není tady
Tohle téma mi velmi utkvělo v paměti, když tu tenkrát běželo.
...............
Po tom roce studia jsem si už důkladně ověřila, že všechny nemoci jsou o energetické nerovnováze a že proudící energie se blokuje hlavně psychikou. Jak je to všechno propojené a jak jsme i my tu navzájem všechny propojené. Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví? 
Není tady
poletucha napsal(a):
Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví?
No podle mě - všichni z nás máme 100% podíl na svém zdraví.
Není tady

Teraz ide o to, či v pozitívnom zmysle slova...
Není tady
Selima napsal(a):

nu, mám a cítím tu radost ze života, první čakra je ok, nabíjím se tu, čerpám energii, takže třetí čakra je dopovaná, mám vás moc ráda, tudíž čtvrtá jede na plné obrátky, pátá se probíjí díky komunikaci, často do někoho vidím, aniž ho znám v reálu, tedy boží oko nezahálí. Zbývá tedy sedmá čakra, kvůli té chodím na Duchovní a druhá čakra
, s tím vás nepotřebuji obtěžovat, páč sexuologickou mám doma. 
takže Seli, jen pozitívně, proto jsem teď zdravá jak řípa.
Upravil(a) poletucha (12. 10. 2007 19:27)
Není tady
To je zajímavé, já mám taky mírnou formu astma, když jsem byla v pohodě, nemusela jsem vůbec používat ten inhalátor nebo co to je...a v poslední době/tak poslední týden/ho musím používat i několikrát denně, dokonce se i v noci vzbudím a musím si"fouknout". A úplně cítím, jak mě ta psychická bolest fyzicky bolí právě v oblasti průdušek a plic - jako bych je měla úplně stlačené 
Není tady
Martinka1 napsal(a):
poletucha napsal(a):
Co myslíte, bude šílenství, když tu prohlásím, že mnoho z vás má svůj podíl na mém fyzickém zdraví?
No podle mě - všichni z nás máme 100% podíl na svém zdraví.
jj
Není tady
A jak se dají odblokovat ty čakry?Třeba právě v mém případě by mne zajímalo, kterouPkteré konkrétně mám blokované a jak se toho zbavit
Není tady
Me napsal(a):
A jak se dají odblokovat ty čakry?Třeba právě v mém případě by mne zajímalo, kterouPkteré konkrétně mám blokované a jak se toho zbavit
plíce, respirační problémy jsou hodně zjednodušeně a obecně - o svobodě a komunikaci - 5. čakra. Náchylnost k virovým a bakt. infekcím taktéž.
Nic si z toho nedělej, 5. čakru má v nepořádku opravdu velmi hooodně lidí.
V meditaci můžeš čakry čistit. Ale dopředu ti řeknu, že tenhle směr, ač jedině možný, vyžaduje od tebe, jako i od každého, velmi mnoho práce.
Upravil(a) poletucha (12. 10. 2007 19:40)
Není tady

poletucha napsal(a):
Selima napsal(a):
nu, mám a cítím tu radost ze života, první čakra je ok, nabíjím se tu, čerpám energii, takže třetí čakra je dopovaná, mám vás moc ráda, tudíž čtvrtá jede na plné obrátky, pátá se probíjí díky komunikaci, často do někoho vidím, aniž ho znám v reálu, tedy boží oko nezahálí. Zbývá tedy sedmá čakra, kvůli té chodím na Duchovní a druhá čakra, s tím vás nepotřebuji obtěžovat, páč sexuologickou mám doma.
takže Seli, jen pozitívně, proto jsem teď zdravá jak řípa.
Mne to tu pomáha skôr nepriamo, ale spolu s homeopatom a niekoľkými ďalšími "pomocníkmi" - určite áno... Vysadila som lieky nielen na astmu(tie som vlastne ani nikdy nezačala brať), ale aj na alergiu. Zatiaľ fungujem 
Není tady
poletucha napsal(a):
Me napsal(a):
plíce, respirační problémy jsou hodně zjednodušeně a obecně - o svobodě a komunikaci - 5. čakra. Náchylnost k virovým a bakt. infekcím taktéž.
Nic si z toho nedělej, 5. čakru má v nepořádku opravdu velmi hooodně lidí.
V meditaci můžeš čakry čistit. Ale dopředu ti řeknu, že tenhle směr, ač jedině možný, vyžaduje od tebe, jako i od každého, velmi mnoho práce.
Já mám právě o meditace zájem, ale moc nevím, jak na to...
Není tady

Ja aspoň nosím lápis(tmavomodrý kameň, polodrahokam s pozitívnymi účinkami) - najlepšie na krku, t.j. náhrdleník alebo prívesok na krátkej retiazke - a učím sa komunikovať von, nie ukladať veci dovnútra. A čistím si orgány, kt. spolu súvisia(s pľúcami vraj súvisí hrubé črevo), celkovo telo a určite aj myseľ. Je to fuška, stojí to peniaze a enerigu, ale vlastne to isté sa dá povedať aj o klasickej medicíne, akurát tam do mňa pchajú chémiu a zhoršujú mi pečeň a iné orgány. Ja som kedysi - pred polrokom, konkrétne - nosila ten astmatický sprej furtumfurt a všade a skoro som sa pobila pri kontrole na letisku, že to nie zbraň, že ho musím mať so sebou. Tento weekend som bola tri dni mimo domov, mimo civilizáciu(teambuilding v Nízkych Tatrách) a až doma som zistila, že bez spreja
...
Není tady
Pol, je úžasné, jak to krásně odpovídá - svoboda a komunikace, můj celoživotní úkol. Ono to není jen tak, že trpím na onemocnění horních cest dýchacích a jsem náchylná k virózám
. Tento týden jdu na seminář na emoce, jsem zvědavá, co se dozvím nového
. Na čištění čaker jsem byla před 2 lety, ale nebyla jsem připravena a tak jsem onemocněla
.
Jinak kdo máte zájem, v Praze probíhá kurz na čištění čaker http://www.cakry.cz/cakry-seminare/9-me … inar-caker