6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je tu někde prosím lékař ?
Není tady
Také upřednostňuji vekeré knihy, ale jiné. Kloudné. Psychikou si člověk zakodí, ale v ádném případě bych nespojovala x výplodů naprosto nepodloených kupříkladu s tím, e někdo onemocní závanou chorobou a nebo se s touto narodí.
Není tady
lvice, asi su naruby u celá - a zvracím z těhu, to je jasný, ale proč někdo v těhu nezvrací a někdo furt a porád? e bych na to něbyla připravená a tělo se takto bránilo? nebo jak mi to vysvětlí?
a IQ - to se mám konečně čím chlubit
Není tady
Já mám IQ tyqe
Není tady
choysia napsal(a):
Já mám IQ 136, to je taky nadprůměr, e?
Můu Ti přezdívat Sharon Stone?
Není tady
lvice napsal(a):
Já uvedu příklad na sobě. Docela dlouho jsem trpěla na krční mandle, stále angíny, stále čepy, na imunologii mě vyhodili, prý mám imunitu O.K., krčaři mi je chtěli vyrvat. A najednou čepy zmizely a je to tak 3 roky jsem bez angín a o mandlích nevím. Vysvětlete mi to........
Lvice já to měla přesně tak tak mi to tedy vysvětlí????
Není tady
Nety, jo psala jsi tu onehdná e jsi dostala kníku jak si zvýit IQ...to je ta kloudná kniha???
pro kadého je kloudné něco jiného:-)))
Není tady
Tino, ty čeká mininko? Gratuluji
Feuria napsal(a):
Od kdy se zvrací ze střev ???
Já zvracím ve směs - směs ze alůdku ?!
Asi něco dělám patně
Moje babička zvrací i obsah střev. jde to. Ale ona je velice váně nemocná. A nepřej si to zaít. Asi měla psychiku pěkně v riti, kdy ji na stará kolena tohle potkalo....
I kniha o tom, jak si zvýit své IQ, kde jsou různé logické příklady, jeoproti tomuto "kloudná".
A tu padne jedno jediné PODLOENÉ vysvětlení, tak pak to pro mne bude kloudné. Takhle mi to přijde spí nebohé.
Není tady
janica napsal(a):
choysia napsal(a):
Můe ...jsem taky tak slavná , ale jen tady
Není tady
Cho, vítej v klubu vyí dívčí
Tak vysvětlí to tu někdo ???
Není tady
To tady asi Nety nepadne, není důvod NEKOMU NECO dokládat...protoe některé zkuenosti, vědomosti, záitky, skutky...pocity věci...jsu nesdělitelné...diksutujeme tady o něčem co se NEDA DOLOZIT
Upravil(a) adra (5. 10. 2006 14:23)
Není tady
choysia napsal(a):
janica napsal(a):
choysia napsal(a):
Můe ...jsem taky tak slavná , ale jen tady
já si myslím, e budu taky nesmírně inteligentní. Můj minulý partner měl IQ 150 dle stupnice měřené u nás v ČR, take v podstatě u jen bod a neměl kam jít dál, a říkal mi, e jsem velice bystrá a inteligentní. na ve jsme přili nastejno, tak si myslím, e budu mít takovou výku IQ, e nejde vůbec naměřit. A myslím, e to je taky nemoc a e jsem si to sama zavinila. A teď, co jsem projela knihu jak zvýit IQ, u které jsem se nudila, tak se tím jen utvrzuji.
jsem nesmíííírně GENITÁLNĚ inteligentní. Choysííí, chce mne?
Ale pozor, mám spoustu charakterových vad a nevedností
Samo, e kecám. Kromě té genitality
Není tady
adra napsal(a):
To tady asi Nety nepadne, není důvod NEKOMU NECO dokládat...
Aha, no tak pak je to o ničem. Důvod je, ale důkazy chybí. pokud mi chce kdokoli objasnit, e je tomu právě tak, očekávám něco víc.
Není tady
Nemám důkazy , ale z nervů v řiti, jsem vdycky ...Polu teploměr
Netynko, jasně e tě beru, dáme IQ dohromady, taky tu naí kref a půjdeme
Protoe a poněvad nám to jde
chci píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít
Není tady
Choysi, dybysme my dvě daly krev dohromady, tak to by byl kapitální důkaz, e fyzické nemoci mají psychickou příčinu
Není tady
tak jinak: já nemám důvod něco dokládat...:-))))
Není tady
zum, zum, zum, nejdem,i to do kebule, zum, zum, zum, zum...
nejde mi to na rozum
Není tady
Janico, ty krční mandle a angíny vysvětlím. Oblast krku, je oblast komunikace a mandle představují potlačenou kreativitu. Začalo to v okamiku, kdy jsem nastoupila na nové místo a můj nový éf mě od začátku sráel, a s oblibou ze mně dělal blbce. Chtěla jsem dát výpověď, ale jeho éf ho sprdnul a mě odchod rozmluvil. Po třech letech utrpení dědek byl donucen odejít do důchodu, udělala jsem konkurz, vyhrála místo vedoucí po něm a od té doby je klid. Není někde v tvém okolí, kdo tě dusí? Mám na mysli ve smyslu tvůrčím, kreativita.
lvice robim si pr..., ja som bol naposledy chory .... nepamatam sa kedy ale poslednych 5 rokov to nebolo
Není tady
Tino, já se Ti zítra ozvu. Nezlobte se, celý den dělám kulový a teď mi éfová přenesla very important task . I´m going to work. See you tomorrow my cats!
lvice a myslí e to funguje i u malých dětí s těmi mandlemi a kreativitou??
Není tady