19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Adro - to by moje babička, a spoustu jinak psychicky nemocných lidí, musela být u na marách !
Já bych také musela mít momentálně tak dva roky - jednu angínu za druhou.
Marodila jsem jen jednou a to proto, e jsem prochladla a nadýchala se cigaretového kouře, kdy jsem dělala v baru.
Psychicky jsem to blbě nesla a marodila jsem měsíc - kdybych byla v poho - moná by to bylo jen 14 dnů
Upravil(a) Feuria (5. 10. 2006 13:26)
Není tady
NEdomnívám se, e člověk si svou psychikou vechny nemoci způsobuje sám.
To je BLBOST.
Ale souhlasím, e psychika má na zdraví velký vliv.
Není tady
Cho, zná to pořekadlo, e klid budeme mít a v hrobě . Tak na tom usazení pracuj, pomalu, postupně, a hlavně věř si, e to dokáe!! Pak na tebe budou nemoci krátké.
Adro, e by to byla skrytá lichotka? Mezi řádky ? Joj, to mohu, v jakémkoliv mnoství......
Fe a proč na marách? Lidské tělo je báječný stroj, vydrí hodně.
Janico, dobře slovo psychika vypoutím. Zůstává pouze člověk si za vechny nemoci můe sám.
zajímavá je taky kníka od Miroslava Hrabici-co nám tělo říká aneb po stopách nemocí
Není tady
Lvice ty si myslí, e třeba za roztrouenou sklerózu, Alzheimerovu nemoc, Parkinsona atd... si člověk můe sám???????
Není tady
jani: takovou nemoc ale nechytí virem, nebo přeskočením bacílka..... , to je troku něco jinýho....si myslím já.
Není tady
Tak já myslela, e se ptá obecně na nemoci??? Tam nebylo nic o virovém nebo nevirovém původu...
mnooo jooo fyzická nemoc - co to vlastně je? e?
Upravil(a) janica (5. 10. 2006 13:39)
Není tady
A co třeba zlomenina, viď?
To je psychický? Kdy mě někdo natve, chci mu dát a netrefím se, zlomím si ruku o zeď!!!!
Není tady
napsala lvice: Zůstává pouze člověk si za vechny nemoci můe sám.
Mám kamaráda, který chytl nějakého meningokoka a leí ochrnutý na Aru (poírá mu to svalovou hmotu :-(
Čim si to asi vyslouil ?
Teď se mu narodil první syn - je mu 28 let, je to lev a psychicky na tom byl (se zdálo) dobře
Já bych řekla, e nemoc si nevybírá
Jsem ráda, e má zdravou psychiku, protoe jenom díky tomu, e se té nemoci nepoddává a bojuje - zatím ije.
Upravil(a) Feuria (5. 10. 2006 13:47)
Není tady
Hele vy si tady váně myslíte, e kdy někde chytnu nějakýho po*nýho bacila, e si za to můu sama? Já jsem před několika lety trpěla pořád se opakujícíma děsnejma angínama. Připisovala jsem to tomu, e jsem začala dojídět do Prahy do koly a tudí nebyla zvyklá na ten "zkaenej" vzduch. No kdy to beru takhle, tak jsem si za to mohla, ale měla jsem radi zůstat sedět doma na zadku a nevycházet?
Já jsem nějak mimo, můe mi to nekdo vysvětlit
Není tady
Janico, u tak závaných nemocí, jako cituje bych zabrousila do karmy a to u sem nepatří. To je stejné, jako kdy se mně zeptá na postiené lidi, mám na to jiný náhled, který je spojený s duchovním náhledem a to bys napsala TUPLOVANÁ BLBOST .
Tak zůstaňme u "obyčejných nemocí". Vám se nestává, e si třeba opakovaně vyvrknete ten samý kotník a najednou je od kotníku pokoj? Já uvedu příklad na sobě. Docela dlouho jsem trpěla na krční mandle, stále angíny, stále čepy, na imunologii mě vyhodili, prý mám imunitu O.K., krčaři mi je chtěli vyrvat. A najednou čepy zmizely a je to tak 3 roky jsem bez angín a o mandlích nevím. Vysvětlete mi to........
Janico, vezmu si sem zítra moudrou knihu a napíu Ti odpověď. Třeba pak doma kdy se nad tím zahloubá na něco přijde, proč si ty mrchy angíňácký na tebe zasedly .
Fe, má pravdu, nemoci si nevybírají, vybírá si je ty .
To je jasný přeci. třeba já mám vrozenou nemoc, za kterou si vlastně můu taky sama. Sice je to záleitost genetiky, ale kdybych bývala byla před početím mé maličkosti rozumnějí, patrně bych tímto netrpěla. Tak to se mi ulevilo. patrně to způsobila karma mých rodičů. nebo moje karma, kdy jsem byla jetě dvě buňky. protoe to byla tak malá karmička, e to asi holka neutáhla.
Já jsem na tom vlastně byla psychicky blbě jetě ne jsem z toho měla rozum.
Není tady
Já si někdy myslím, e lidi, co dokáou tohle vymyslet, mají tak strně málo práce, e vymýlejí naprostý hovadiny, hlavně aby něco vymysleli.
Není tady
Já jsem kdysi taky nevěřila a a jsem si začala číst kníky od Luis L. Hay tak jsem uvěřila a začala na sobě pracovat, je dost dobrá, je také o tom, jak změnit své mantální návyky, nebo-li mylenkové vzorce chování. Je skvělá.
Není tady
No nevím, jestli si ten kámo tuhle nemoc vybral - no - je to jeho vkus. Mě stačí běná rýma.
Hold někdo je prostě náročnějí.
Není tady
lvice napsal(a):
Fe, můe je chytit v okamiku, kdy má oslabenou imunitu. A i kdy se cítí v psychické pohodě, mohla jsi třeba před nějakou dobou prodělat psychickou zátě, která tě oslabí a pak v okamiku, kdy to nejméně čeká, se objeví nemoc.
Genetické předpoklady, to krapánek souvisí s generačním karmickým zatíením, ale nechci to tady nějak rozebírat![]()
je hezký, e se zeptá na názor, a pak straně dlouze a obírně napíe Fe, co si má myslet já z tebe u orána asi zvracím - nebo jinak nevím, proč bych
Není tady
Jo, kdy někdo nemá svůj vlastní rozum, lehce uvěří vemu.
No, já myslím, e ty knihy mohou být opravdu skvělé a dá se z nich ledacos vzít, ale ........ mám na to svůj názor, prostě
Není tady
Tino, já jsem někde psala, co si má myslet? Já píu o tom, jak na to nahlíím já a jak to beru. A jestli ze mně u od rána zvrací, pak je mi tě docela líto. To musí mít střeva u úplně naruby
Já mám stejně nejradi za vech kníek "atlas Evropy"
Není tady
Od kdy se zvrací ze střev ???
Já zvracím ve směs - směs ze alůdku ?!
Asi něco dělám patně
Není tady
Fe, já mám svůj rozum docela dobrý, IQ test mírně nadprůměrný. A příčiny nemocí jsem si mnohokrát na sobě ověřila v praxi.
Zapadl tady můj příspěvek:
Já uvedu příklad na sobě. Docela dlouho jsem trpěla na krční mandle, stále angíny, stále čepy, na imunologii mě vyhodili, prý mám imunitu O.K., krčaři mi je chtěli vyrvat. A najednou čepy zmizely a je to tak 3 roky jsem bez angín a o mandlích nevím. Vysvětlete mi to........
Ale no tak Fe, nechytej mě za slovíčko.
Já mám IQ 136, to je taky nadprůměr, e?
Není tady