6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Adro - to by moje babička, a spoustu jinak psychicky nemocných lidí, musela být už na marách !
Já bych také musela mít momentálně tak dva roky - jednu angínu za druhou.
Marodila jsem jen jednou a to proto, že jsem prochladla a nadýchala se cigaretového kouře, když jsem dělala v baru.
Psychicky jsem to blbě nesla a marodila jsem měsíc - kdybych byla v poho - možná by to bylo jen 14 dnů
Upravil(a) Feuria (5. 10. 2006 13:26)
Není tady
NEdomnívám se, že člověk si svou psychikou všechny nemoci způsobuje sám.
To je BLBOST.
Ale souhlasím, že psychika má na zdraví velký vliv.
Není tady
Cho, znáš to pořekadlo, že klid budeme mít až v hrobě . Tak na tom usazení pracuj, pomalu, postupně, a hlavně věř si, že to dokážeš!! Pak na tebe budou nemoci krátké.
Adro, že by to byla skrytá lichotka? Mezi řádky ? Joj, to mohu, v jakémkoliv množství......
Fe a proč na marách? Lidské tělo je báječný stroj, vydrží hodně.
Janico, dobře slovo psychika vypouštím. Zůstává pouze člověk si za všechny nemoci může sám.
zajímavá je taky knížka od Miroslava Hrabici-co nám tělo říká aneb po stopách nemocí
Není tady
Lvice ty si myslíš, že třeba za roztroušenou sklerózu, Alzheimerovu nemoc, Parkinsona atd... si člověk může sám???????
Není tady
jani: takovou nemoc ale nechytíš virem, nebo přeskočením bacílka..... , to je trošku něco jinýho....si myslím já.
Není tady
Tak já myslela, že se ptá obecně na nemoci??? Tam nebylo nic o virovém nebo nevirovém původu...
mnooo jooo fyzická nemoc - co to vlastně je? že?
Upravil(a) janica (5. 10. 2006 13:39)
Není tady
A co třeba zlomenina, viď?
To je psychický? Když mě někdo naštve, chci mu dát a netrefím se, zlomím si ruku o zeď!!!!
Není tady
napsala lvice: Zůstává pouze člověk si za všechny nemoci může sám.
Mám kamaráda, který chytl nějakého meningokoka a leží ochrnutý na Aru (požírá mu to svalovou hmotu :-(
Čim si to asi vysloužil ?
Teď se mu narodil první syn - je mu 28 let, je to lev a psychicky na tom byl (se zdálo) dobře
Já bych řekla, že nemoc si nevybírá
Jsem ráda, že má zdravou psychiku, protože jenom díky tomu, že se té nemoci nepoddává a bojuje - zatím žije.
Upravil(a) Feuria (5. 10. 2006 13:47)
Není tady
Hele vy si tady vážně myslíte, že když někde chytnu nějakýho po*nýho bacila, že si za to můžu sama? Já jsem před několika lety trpěla pořád se opakujícíma děsnejma angínama. Připisovala jsem to tomu, že jsem začala dojíždět do Prahy do školy a tudíž nebyla zvyklá na ten "zkaženej" vzduch. No když to beru takhle, tak jsem si za to mohla, ale měla jsem radši zůstat sedět doma na zadku a nevycházet?
Já jsem nějak mimo, může mi to nekdo vysvětlit
Není tady
Janico, u tak závažných nemocí, jako cituješ bych zabrousila do karmy a to už sem nepatří. To je stejné, jako když se mně zeptáš na postižené lidi, mám na to jiný náhled, který je spojený s duchovním náhledem a to bys napsala TUPLOVANÁ BLBOST .
Tak zůstaňme u "obyčejných nemocí". Vám se nestává, že si třeba opakovaně vyvrknete ten samý kotník a najednou je od kotníku pokoj? Já uvedu příklad na sobě. Docela dlouho jsem trpěla na krční mandle, stále angíny, stále čepy, na imunologii mě vyhodili, prý mám imunitu O.K., krčaři mi je chtěli vyrvat. A najednou čepy zmizely a je to tak 3 roky jsem bez angín a o mandlích nevím. Vysvětlete mi to........
Janico, vezmu si sem zítra moudrou knihu a napíšu Ti odpověď. Třeba pak doma když se nad tím zahloubáš na něco přijdeš, proč si ty mrchy angíňácký na tebe zasedly .
Fe, máš pravdu, nemoci si nevybírají, vybíráš si je ty .
To je jasný přeci. třeba já mám vrozenou nemoc, za kterou si vlastně můžu taky sama. Sice je to záležitost genetiky, ale kdybych bývala byla před početím mé maličkosti rozumnější, patrně bych tímto netrpěla. Tak to se mi ulevilo. patrně to způsobila karma mých rodičů. nebo moje karma, když jsem byla ještě dvě buňky. protože to byla tak malá karmička, že to asi holka neutáhla.
Já jsem na tom vlastně byla psychicky blbě ještě než jsem z toho měla rozum.
Není tady
Já si někdy myslím, že lidi, co dokážou tohle vymyslet, mají tak stršně málo práce, že vymýšlejí naprostý hovadiny, hlavně aby něco vymysleli.
Není tady
Já jsem kdysi taky nevěřila a až jsem si začala číst knížky od Luis L. Hay tak jsem uvěřila a začala na sobě pracovat, je dost dobrá, je také o tom, jak změnit své mantální návyky, nebo-li myšlenkové vzorce chování. Je skvělá.
Není tady
No nevím, jestli si ten kámoš tuhle nemoc vybral - no - je to jeho vkus. Mě stačí běžná rýma.
Hold někdo je prostě náročnější.
Není tady
lvice napsal(a):
Fe, můžeš je chytit v okamžiku, kdy máš oslabenou imunitu. A i když se cítíš v psychické pohodě, mohla jsi třeba před nějakou dobou prodělat psychickou zátěž, která tě oslabí a pak v okamžiku, kdy to nejméně čekáš, se objeví nemoc.
Genetické předpoklady, to krapánek souvisí s generačním karmickým zatížením, ale nechci to tady nějak rozebírat
je hezký, že se zeptáš na názor, a pak strašně dlouze a obšírně napíšeš Fe, co si má myslet já z tebe už orána asi zvracím - nebo jinak nevím, proč bych
Není tady
Jo, když někdo nemá svůj vlastní rozum, lehce uvěří všemu.
No, já myslím, že ty knihy mohou být opravdu skvělé a dá se z nich ledacos vzít, ale ........ mám na to svůj názor, prostě
Není tady
Tino, já jsem někde psala, co si má myslet? Já píšu o tom, jak na to nahlížím já a jak to beru. A jestli ze mně už od rána zvracíš, pak je mi tě docela líto. To musíš mít střeva už úplně naruby
Já mám stejně nejradši za všech knížek "atlas Evropy"
Není tady
Od kdy se zvrací ze střev ???
Já zvracím ve směs - směs ze žalůdku ?!
Asi něco dělám špatně
Není tady
Fe, já mám svůj rozum docela dobrý, IQ test mírně nadprůměrný. A příčiny nemocí jsem si mnohokrát na sobě ověřila v praxi.
Zapadl tady můj příspěvek:
Já uvedu příklad na sobě. Docela dlouho jsem trpěla na krční mandle, stále angíny, stále čepy, na imunologii mě vyhodili, prý mám imunitu O.K., krčaři mi je chtěli vyrvat. A najednou čepy zmizely a je to tak 3 roky jsem bez angín a o mandlích nevím. Vysvětlete mi to........
Ale no tak Fe, nechytej mě za slovíčko.
Já mám IQ 136, to je taky nadprůměr, že?
Není tady