29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klokane, odpovím Ti, v současné době výplachy ani jiná podobná opatření dělat nemusím , jelikož obcuju jen s jedním partnerem. V minulosti, když jsem soužila (možno vsunout i slabiku -lo-) s chotěm, poněkud frigidnějšího založení, občas se přihodilo, ale delší časový odstup v těchto aktivitách, se postaral o eliminaci sekretů, a tak...
A do tohoto tématu jsem přispěla, protože jsem v situaci, kdy dá se říct - miluju -, nebo mám hodně ráda 2 muže...Ten druhý je můj bývalý přítel, s kterým jsem byla 10 let, a protože je poněkud pro život méně použitelný (starý mládenec, schizoidní, nebo-li "podivín"), jsem ho vyměnila za "jiný model". ......
Ale neumím si představit, že bych toho původního alespoň neviděla nebo neslyšela...buď za ním zajdu na návštěvu, (ve vší počestnosti) nebo vyslechnu několikrát denně jeho lamentování, jak je na tom špatně, co má problémů, co nedomyslel, jak nemůže vše zvládnou a nemá čas - on, který si říká podnikatel, ale dle mého má spíš blíž k rentiérovi, jelikož už od 40 let nechodí do práce a žije z nájmů z nebytovek z činžáku, jehož je spoluvlastníkem....
A Klokánku
Není tady
No - spousta otázek "na tělo" - tak teda to první bez komentáře, moje soukromá věc.., to druhé: kdybych měl obhospodařovat dvě (tři, čtyři, pět..?) dámy (nebo spíš "dá mI" ?? ), tak by mi to asi až tolik nevadilo, ovšem v takovém případě mne jako samce (snad mě nebude nikdo brát jako šovinistu..) nemusí trápit poševní sekret oných dam, neboť tou zmíněnou sprchou jej lze bez problémů odstranit beze stop.. V případě dámy (či "dá mI") je to ovšem trošku problematičtější, musela by absolvovat výplach pochvy požární hadicí - a to docela důkladný, páč sperma docela lepí... Zeptám se Tě na stejně soukromou věc, jako Ty mne: Ty si vyplachuješ až tak důkladně vaginu, když se vracíš k manželi od svého milence??
Takže Klokan , predstav si, že máš v posteli dve dámy, v pozici na štyroch, obe ideš posúložiť, chceš povedať, že medzi jednotlivými vnikmi budeš behať do kupeľne a oplachovať si penis?
PS: na staré kolená si nejaký fajnový!
PS 1: toto všetko bolo v rámci recesie
Není tady
Eset, u mne taková situace vlastně ani nehrozí, protože něco jako je trojka mne prostě vůbec neláká. Libovolný třetí člověk by mě při tom prostě vyrušoval. A co se týče onoho "oplachování mezi vniky", tak se případná nechuť vztahuje na případně přítomné dámy, pokud by jim to vadilo, tak bych se jít opláchnout musel, ne?
Není tady
Klokan, ja som vedela, že si zlatučký (správna odpveď)
Není tady
Milovat dva muze? fnuk, ja milujem dva muze... co s tym... fnuk.
na dievcatka, ktore maju tento problem, sa da zahladiet len takym akymsi smutnym pohladom ako na nejake naivne zvieratko.
fnuk
.
Ste hlupe.
Není tady
Perfect.World napsal(a):
Milovat dva muze? fnuk, ja milujem dva muze... co s tym... fnuk.
na dievcatka, ktore maju tento problem, sa da zahladiet len takym akymsi smutnym pohladom ako na nejake naivne zvieratko.
fnuk
.
Ste hlupe.
Nikoliv, hloupý(á) jsi, s prominutím, Ty. Pokud jsem si všimla, kromě Tebe tady nikdo nefňukal, zazněla otázka, zda to jde a odpovědi - nevšimla jsem si jediného fňuknutí - naopak příjemné ironie a otevřenosti.
A k původní otázce, myslím, že to dost záleží na člověku. Stejně jako Klokan píše, že netouží po trojce a já znám mnoho mužů (toho mého nevyjímaje), kteří po tom doslova touží, stejně tak jsou ženy které mohou milovat současně dva muže a ženy, které ne. Já se přikláním k těm, co to neumí. Přesněji stalo se mi, že jsem jednoho muže milovala a do druhého se zamilovala. Na lásce k tomu prvnímu se nic nezměnilo a zamilovanost k druhému časem opadla. Ten první muž se to dozvěděl až po ukončení druhého vztahu a beze scén a výčitek odpustil a zůstal. A nikdy se ani jeden z partnerů (ani jejich spermie ) nemusel nikterak zabývat spermatem toho druhého - zas tak svobodomyslná nebo cynická nebo jak to nazvat, nejsem.
Není tady
nevím, zda přímo milovat. já jsem se trochu zblbla do svého kolegy a nakonec "ulítla", nastoupila jsem do práce - takové to příjemné oťukávání a flirtování....bránila jsem se tomu, ale podlehla jsem. po tom sexu (který za to taky nestál) mě to celé přešlo a z hrůzou jsem zjistila, že miluju přítele a tenhle chlap za můj vztah nestojí. Oslnil mě jeho pracovní úspěch, průbojnost, sebevědomí, přehled. Ale za tím už nebylo nic. Byl zvyklý na svůj samotářský způsob života a to, že nemusí dělat kompromisy. A i když mě měl evidentně rád, utnula jsem to a nelituju. Já jsem doopravdy milovala jen jednoho. Nikdy mu to neřeknu, není důvod, pro mě to byla jen epizodka a poučení. Nikdy předtím jsem nepodvedla a tohle mě vyléčilo do budoucna. Podle mě je pravá láska jen k jednomu muži a ta se časem projeví a člověk se rozhodne správně
Není tady
Santala napsal(a):
Milovat dva muže. Jde to ?
Otázkou není zda "to jde"... odpověď je jasná...
Raději se ptej, zda TY SAMA JSI TOHO SCHOPNA... o čemž silně pochybuji...
Není tady
Když to jde chlapům v dosti případech, proč ne ženám?? Je to případ od případu a dle nátury jedince. Já si dokonce neuměla představit, že bych mohla milovat ještě víc druhé dítě než svou prvorozenou , když byla ještě jedináček. Byla pro ně nejmilejší, nejdražší, nejsladší na světě...No a když jí bylo pět, zjistila jsem, že synáček je také nej nej..., že prostě zbožňuju obě dětičky
A bohužel jsem z těch, která může mít ráda i dva chlapy. . Utrpení mé ztrápené a potíže, které to přináší, jsou daň za (nemorální?) přístup z hlediska soudobé společnosti...
Jde to, a možná by bylo lepší, kdyby se žilo v tlupách než ve dvojicích (ostatně, když to tady člověk čte a vidí kolem sebe...) nedá se párové soužití zrovna považivat za ideální variantu. Leda na dobu přechodnou. Kdysi jsem četla sci-fi od Eduarda Martina o tom, že byla zvyklost uzavírat manželství jen na rok a pak se rozvést,a že se zase začali nějací jedinci proti tomuto úzusu vzpěčovat...
Není tady
.
Upravil(a) Santala (27. 8. 2007 16:18)
Není tady
Dneska je všechno možné.