|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Najde se dobrá kamarádka, taková ta spřízněná dušička, kterou strašně postrádám - na popovídání, na postěžování, na kafíčkování, no prostě na všechny těžkosti i radosti? Žiju již pátým rokem v Praze, mám přítele a momentálně devítiměsíčního chlapečka. A postrádám tady už ta léta opravdovou kámošku do nepohody. Jsem ve znamení Raka, takže hrozná citlivka, přepadají mě nálady každou chvíli jiná:-) Jsem pohodová, docela i upovídaná, nekouřím, nepiju, nejsem bohužel diskotékový typ, ale jsem jinak pro každou legraci. Mám ráda dobrý humor, dobrou knihu, dobrý film, dobrou hudbu - prostě vše, co je dobré:-)) Miluji temperament a myslím, že i já jsem vcelku temperamentní. Jesti si někdo myslí, že bych mohla být jeho šálek čaje, ozvi se na můj příspěvek nebo třebas písni na maila silvia.b@seznam.cz . Děkuji za každičký příspěvek. Mějte se krásně a zdravím. 

Není tady
z jaké části Prahy jsi?
Není tady

Z Prahy 7 :-)

Není tady
Ahoj Alexx. Já mám skoro 2 letého chlapečka, 2 roky oslavíme 12.12. takže taky v období Vánoc.
Jsem z Prahy 5. Jsem ve znamení Vah (uvádím to, protože jsi to uvedla i ty, asi je to důležité? Dá se z toho něco vyčíst? )
Kdybys chtěla, můžem zajít s děckama třeba do nějakého človíčkova. Chtěla jsem napsat na píseček, ale je celkem už zima.
pa pa
Není tady

Ahoj Chomáčku, znamení není určitě podstatné, já ani neznám charakteristiku ostatních znamení a moc na to nevěřím, jen si myslím, že charakteristika mého znamení mne absolutně vystihuje:-)) Ale to můžeme probrat někde u kafíčka. Človíčkov by byl velmi ideální, slyšela jsem, že na Praze 5 je snad nějaké místečko pro prcky s maminkama, snad se to jmenuje U houpacího koně, nebo tak nějak. Můžem se někde sejít, napiš, kdy máš čásek. Pozvala bych tě k nám, ale nechci na úvod ukazovat svůj bordel doma:-) Já jsem defakto volná kdykoliv, kromě víkendu, to se snažíme být s rodinkou společně. Zapomněla jsem napsat podstatnější fakt (i když ten není také důležitý), je mi 25 let.

Není tady
Ahoj maminy která z vás bude mít zájem popovídat si o všem možném i nemožném a odreagovat se od každodenních starostí je mi 34 a doma mám 13letého pubertáka a skoro 5měsíční mimčo jsem z východních čech kousek od Náchoda a budu ráda když se něterá ozvete zatím papá.
Není tady
Ale copak copak Alex, my porodní báby, teda asistentky ti nestačíme
?? Škoda že jste tak dalekoooooooooooooooooo 
Není tady

Ahoj Kamčo, bez vás bych byla úplně někde jinde! Já na vás holky nedám dopustit, ale copak to jde kafíčkovat před Babinet? Nedá se tam řešit úplně všechno a hlavně se všema:-) Taky mně mrzí, že jsi daleko. Shledávám se občas s Mishou a Giou, ale znáš to, oni mají starosti, já občas taky, takže se někdy míjíme:-) Tak si říkám, že si musím dát inzerát, když už je tady tahle rubrika:-)) Nedělám si velké iluze, ale třebas se nějaká fajn kámoška přece jen najde!

Není tady