|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zacalo se mi delat akne na nohách, nevite, jak se ho co nejrychleji a nejsetrneji zbavit? dekuji moc...
Není tady
Akne a na nohách ? Kolik je ti let ?
Není tady
mě docela pomáhá krém z lékárny s přídavkem bílého ichtamolu, kor na nohy a ruce. na obličej tolik ne
Není tady
Na nohách? Jak víš, že je to zrovna akné? Jak to vypadá, kolik je ti let, jaký sprcháč, či mléko po koupeli používáš, čím si holíš nohy, jaký prášek na praní, nosíš těsné džíny? atd. atd. ... To nejni jen tak říct, já mám akné...
Není tady
Táňo to nebude akné, to bude kožní zápal, s tím běž na kožní - čím rychleji tím lépe. Je to docela časté onemocnění. (impertigo)
Není tady
je mi 19 mam na nohach takove malinke pupinky, aspon to jako akne vypada, nemam to po celych nohach, ale jenom sem tam... vypada to dosti nevkusne... je to cerveny pupinek, kteremu se jakoby dela cepicka, ale neni , je v tom voda
Není tady
Tak o čem ještě přemýšlíš? Napsaly jsme ti že máš s tím jít na kožní, čím déle budeš čekat tím déle se pak budeš léčit!
Není tady
Supej k lekari,muze to byt alergie a tisic dalsich veci,holka nestastna nezahravej si:-) pa Lana
Není tady