|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky právě jsme se vrátili z porodnice! 30.9. v 14:07 se nám narodila Kačenka. Běžim vám to sem hned oznámit!
V 5:00 mi praskla voda a pak už to šlo celkem rychle, ale podrobnosti až pozdějc. Jsme v pořádku. Kačka má 3170g a 48cm a je moc hodná.
Mějte se krásně a hned jak budu mít čas sem zajdu! Ahojky Veru a Kačenka
Není tady
Super, další mimísko na světě. Hodně zdravíčka a radosti vám oběma...!!!
Není tady
Moc a moc blahopřejem a posíláme pusinku na čelíčko

Není tady
Hodně,hodně štěstí a velká gratulace

Veru, těšíme se na slohovku z porodu 
Není tady
Obrovská gratulace ke krásné zdravé holčičce. Ať krásně roste a nezlobí 

Není tady
Veru, velikánská gratulace!!! Mějte se moc fajn, ať jste zdraví a ať máš hooodně mlíčka!! 
Není tady
Veru-pripajam sa ku gratulaciam! mala krasne rozmery! a moja mama oslavovala 30.9. akurat narodky 50tku 
Není tady
veliká gratulace ke Kačence. přeji vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka!
Není tady
Veru napsal(a):
Ahojky právě jsme se vrátili z porodnice! 30.9. v 14:07 se nám narodila Kačenka. Běžim vám to sem hned oznámit!
V 5:00 mi praskla voda a pak už to šlo celkem rychle, ale podrobnosti až pozdějc. Jsme v pořádku. Kačka má 3170g a 48cm a je moc hodná.
Mějte se krásně a hned jak budu mít čas sem zajdu! Ahojky Veru a Kačenka
Ahoj Veru,ja jsem si to myslela a zrovna vcera vecer jsem o tobe mluvila s muzickem..Tak moc stesticka a zdravicka..Ja jsem porad dvojbaleni..

Není tady
Veru moc ke Kacnce gratuluju a obema Vam preji jen vsechno dobre a hlavne at je Kacenka zdrava
Není tady
Veru, krásné zprávičky!! moc gratuluju a přeju, ať vás netrápí moc prdíky apod a Kačenka se brzo na mámu a tátu jen krásně usmívá 
Není tady
Velikananánská gratulace k narození Kačenky,hlavně moře zdravíčka pro malou i mamku 
Není tady
Veliká gratulace oboum děvčatům, hodně zdraví a štěstí

Není tady

Veliká gratulace, přejeme hodně štěstíčka

Není tady
Hodně zdravíčka, radosti a trpělivosti celé rodině 
Není tady
Já také přeju hodně zdravíčka a k tomu také mnoho štěstíčka.
Není tady