|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mam takovy problemek...ziji v zahranici a jelikoz mi tu nechutna chci sama varit..ALE...co se tyce Solamylu,bramboroveho skrobu,zadny jsem tu zatim nesehnala a v obchodech kdyz se zeptam o nem nikdy neslyseli a uvadi me k aleji kde je skrob kukuricny..takze mam dotaz...je mozne pri vareni nahradit skrob bramborovy tim kukuricnym?Pri vareni gulasu,ciny apod...
Zbehla v kuchyni nejsem..mam se furt co ucit ..tak nevim nevim ...
Není tady
zapomnela jsem...DIKY 
Není tady
myslím že by to nemuselo vadit - stejně ho do ničeho nedáváš kvanta - jan na to zahuštění
I když do guláše bych žádný škrob nedoporučovala
zahušťuju chlebem, v nějhorším případě moukou
Není tady
no ja se prave divala na ten gulasek bez michani a chci ho zkusit..no uvidim...v nejhorsim pouziju mouku (dotaz..jakou? hehe )
diky..zkusim s tim varit...snad to bude v pohode:)
Není tady
S kukuřičným škrobem na guláš nemám zkušenosti, ale myslím, že by to jít mělo. Každopádně - můj děda byl cukrář a naopak vždycky prosazoval ten kukuřičný škrob před bramborovým - např. do krémů. Taky jsem četla, že bramborový škrob není zdravý na srdce.
Není tady
jo tak do toho ano, to není vlastně takový ten typický guláš
do omáček dávám hladkou, ale když jsem ji neměla tak i polohrubá musí stačit ...
ale málokdy omáčky zahušťuju, nemáme to rádi
Není tady
diky ..no uvidime:)..ja s tim teda neplanuju delat sladke kremy apod...ale na krabicce je fotka nejakeho masa tak snad:)
diky holky 
Není tady
já používám Solamyl a když nebyl tak jsem koupila taky nějaký kukuřičný - vlastně jen na čínu a podobné minutky
když jsem to dávala do klasické omáčky, která semá pak ještě lprovažit tak to nebylo ani esteticka ani chuťově nic moc - ta omáčka je taková vazká ...
nebo je to dobré na zelí - to tím trošku zahušťuju, když jsem líná tam nastrouhat syrovou bramboru ....
Není tady
Klidně použij kukuřičný, je i zdravější než bramborový. Kukuřičný používám do slaných i sladkých jídel a vůbec rozdíl nepoznám.
Není tady
super,diky..uz se toho ted tak nebojim 
Není tady
páter Ferda nedoporučoval zemiakový škrob,kukuričný dával do popredia
Není tady