18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
mám na Vás takový dotaz. Druhý měsíc uívám antikoncepční pilulky Tri regol. Po prvním vyuívání přila slabá MS a tedĄ po vyuívání druhého balení /poslední tableta v neděli/ marně na krvácení čekám. V příbalovém letáku píí, e se můe porucha krvácení objevit, dokonce snad i vynechat úplně.Těhotná určitě nejsem, na ádnou tabletku jsem nezapomněla a vechny vyuívala ve stejném časovém období. Ke GynDr jsem objednaná a za dva týdny. Máte některá podobnou zkuenost???? Jsem z toho opravdu zmatená......Poradíte.....
Není tady
Já kdy jsem brala HA Jeanine, tak mi tak 3x do roka MS vůbec nepřila. Byla jsem s tím na gyndě a dr. řekl, e pokud nejsem těhotná, tak to vůbec nevadí a občas se to stává. Jo a nejsem sama, pár mým kámokám se to stalo taky. Take buď v klidu, udělej si týdenní pauzu, jak je obvyklé a pak začni brát nové platíčko. Uvidí, e ti dr. řekne za 14 dnů to samé.
Není tady
Ahoj račice,
moc Ti děkuji za odpovědĄ, kerá mě uklidnila. Spí jsem měla obavy, aby nebyl nějaký jiný problém /hormonální nerovnováha a tak/. Jetě jednou moc díky a přeji pohodový den.
Není tady
Ahojky, mám s touto antikoncepcí stejnou zkuenost. Ms pak u nepřila a já měla strach, jestli nejsem těhu. Prý se to u této antikoncepce stává. Nakonec jsem se tenkrát vrátila k osvědčené a draí antikoncepci - brala jsem Mercilon a byla jsem spokojená. Tak kdy má jistotu, e nejsi těhulka, klidně počkej a na tu kontrolu na gyndě a tam se poraď.
Hodně těstí
Není tady
Ahojky, já jsem před těhotenstvím uívala Minisiston, po těhotenství při kojení Cerazette a tedĄ Tri-Regol. Chtěla jsem pokračovat v nízkodávkové jednofázové antikoncepci, ale po poradě jsem nakonec souhlasila s receptem na Tri- Regol. Jak to tak vypadá, nebyla to tĄastná volba. Začnu uívat poslední platíčko a pak se poradím s GynDr na změně zpátky na jednofázovou jako je Mercilon a jemu podobné.Děkuji a měj se krásně.....
Není tady
Susi já ho brala 10 let a ádné problémy jsem neměla, ovem mám 2 známé, která přes něj otěhotněli, take bych asi raděj prubla test.
Upravil(a) Ambra (4. 10. 2006 11:48)
susi napsal(a):
Ahoj holky,
mám na Vás takový dotaz. Druhý měsíc uívám antikoncepční pilulky Tri regol. Po prvním vyuívání přila slabá MS a tedĄ po vyuívání druhého balení /poslední tableta v neděli/ marně na krvácení čekám. V příbalovém letáku píí, e se můe porucha krvácení objevit, dokonce snad i vynechat úplně.Těhotná určitě nejsem, na ádnou tabletku jsem nezapomněla a vechny vyuívala ve stejném časovém období. Ke GynDr jsem objednaná a za dva týdny. Máte některá podobnou zkuenost???? Jsem z toho opravdu zmatená......Poradíte.....
Dobrý den,
kadé braní hormonální kontracepce vám přináí určitou hornonální nerovnováhu (máte v sobě hormony navíc), přirozeníé je toti být plodná, a ne zabraňovat otěhotnění
Záleí jak velká nerovnováha nastane, na vaem organismu, jak nový lék vnímá, někdy dojde i k větímu vychýlení hormonů a menstruace se nedostaví.
Pak je na vás jak se domluvíte s lékařem, větinou tento stav povaují lékaři za normální. Pro vás to přináí určitou nevýhodu, kdy si musíte pomocí gravi testu ověřovat jestli nejste nebo jste těhotná.
hezký den Magdalena Mikulandová
Není tady
Beru antikoncepci Triregol pravidelně ve v 16:00. Po sedmidenní pauze mi to nějak vypadlo a vzala sem si práek ve 21:00.A dalí a ve 2 hodiny ráno. Dalí dny sem pokračovala v 20:00 přislo mito jako rozumná doba. Myslíte, e je riziko otěhotnění?Do dvanácti hodin jsem to stihla. Ale obavy mám. Děkuju
Není tady
ahoj, pokud by měl někdo zájem, mám dvě nová platíčka Tri-regolu...
e-mail: janakyr@seznam.cz
Není tady