6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivetko tak jsem to nevydržela a prubla to. Jen jsem dělala asi moc velké ty tortily. Takže příště udělám menší. Manža si moc mlaskal. Já taky a ta směs z kuřecího hami hami jako od mámy.
Není tady
Markét já to neodhadnu, ale zas moc tenoučké jsem je neměla. A nechala jsem je trochu do zlatova osmažit.
Není tady
Holky, no Vy jste mě úplně převálcovaly,já se k nim ještě nedostala. Tak jen pište zkušenosti ať vím čeho se vyvarovat! Nikisko kukuřičnou mouku i strouhanku objednávám přes net,pravda musí toho být za 1500 kč,abys neplatila poštovné, je to na www. lekarna.cz a tam to jednou za čas nasbírám (léky, vitamíny, doplňky).
Není tady
Kixi, je to sádlo nutné, nejde nahradit olejem?
Není tady
Nikisko jsem ráda,že Vám chutnalo. Kolik tak těch tortil podle toho receptu bylo? Nedokážu to odhadnout, protože se dělají tenunký placky, ale z kila mouky peču rohlíčky a vím že jich mám kolem 130 ks, tak jestli to mám zkusit z půlky ale asi by se daly zamrazit,ne ?
Není tady
Ivetko vzhledem k tomu, že jsem to dělala poprvé a docela narychlo tak jsem je dělala veliké a asi silnější než měly být. Udělala jsem čtyři velikánský. Ta směs dala jsem tam: cibuli, kuřecí maso, trochu kari, koření na čínu a na steak, trochu wolčestru a sojovky a přidala jsem rajčata na větší kousky nakrájené a bylo ta mňam. S těma plackama se musím příště polepšit a dělat je menší. A dělala jsem je trochu do zlatova takže dýl než těch 10 sekund. Poradíš mi jestli mají být jen bílé nebo je lepší je nechat trochu do zlatova. Já dala taky sádlo. No a placky jsou už dávno fuč manža si vzal i do práce. A ještě jsem, když byly na pánvičce doprostřed na tu opečenou stranu dala plátek eidamu. No bylo to dílo boží fakt doporučuju. Mouku jsem dala hladkou.
Není tady
Nikisko, mají být spíš světlé a dělané na suchu, aspoň na těch koupených to tak bylo, sem tam jen tmavé místo, jako se dělaly kdysi bramb. placky nasucho, ale to možná nepamatuješ . Ty co jsem měla z toho Makra šly krásně rolovat i skládat, a co jsem měla z Tesca tak ty se s každým ohnutím zlomily, tak to ne
Není tady
Aha tak teď jsem zase o něco chytřejší no my jsme je jen přeložily na půlku a hned se slehla zem po plackách. Ale měla si pravdu, že ty placky samotný nejsou moc vábný zkrátka bez chuti.
Není tady
Takže příště je budu dělat jen opravdu na trošince oleje. Ještě, že tě mám a že jsi mi poradila. Díky.
Není tady
Neděkuj, já je ještě neodzkoušela, mám teď docela lítání, ale jak je zkusím tak hned písnu Zatím budu pročítat Vaše zkušenosti Chuť nemají mít po čem,je to vlastně jen mouka, voda, olej, sůl ale někde v tv jsem viděla jak to plácají rukama a pečou jen nasucho na kameni, ještě že máme ty teflonové pánve
Není tady
Pokud jsi to dělala na vrstvě oleje, tak to byl určitě dobrounkej langoš
Není tady
Velká vrstva to nebyla. No udělat to pěkně v pecičce jako pizzu to by bylo daleko lepší.
Není tady
Musím to co nejdřív vyzkoušet, kdybych ráno nemusela vstávat tak to prubnu ještě teď Pizzu miluju, a to skoro to samé těsto ))
Není tady
Já zas dělám pizzu i langoše jedině z pytlíku a je dobré. Jednou jsem zkoušela bramboráky z pytlíčku a ty mě fakt nezaujaly.
Není tady
Na pizzu mám osvědčený recept (myslím těsto), bramboráky jsem taky zkoušela z pytlíku, ale jen jedny jediný byly dobrý, nevím značku, ale dívám se po obalech a asi bych ho poznala kdybych ho viděla. Ale pizza vyhrává, dělám každýmu podle chuti, to jsou 4 druhy, ale je to mňam mňam
Není tady
Včera jsme vyzkoušeli tortily podle zdejšího receptu. Já i dcera jsme byly nadšené z toho, jak to hezky šlo smíchat, válet (používám silikonový vál z Tescomy) i péct. A syn ani nepoznal, že to nejsou drahé tortily ze supermarketu.
My nejraději plníme zeleninovým salátem (co dům dá - hlavně rajčata, papriky, ředkvičky, ... + tatarka), několika hranolky a nakrájeným kuřecím řízečkem. Super.
Není tady
Protože jsem nová, tak vás všechny zdravím. Už hodně dlouho sháním recept na tortily a podobné placky, kupovanému těstu moc neholduji, ani hotovým výrobkům. Budu velmi ráda každému receptu. Něco málo jsem ve svém životě už napekla a uvařila, takže velm ráda poskytnu informace a různé rady. Přeji hezký den. Danuška3000
Není tady
Před pár dny jsem svěřila naplnění předem upečených tortil své šestnáctileté dceři. Měla k dispozici různou zeleninu, grilované kuřecí maso, hranolky a tatarku. Moc jsem se při čtení knížky na balkóně těšila a radovala z toho, jak hezky jsem si to zařídila. Nicméně krásně zabalené teploučké tortily, které mi servírovala, vypadaly úžasně. Do té doby, než jsem se natěšeně do první zakousla. Ta moje "Káča" je ohřála po naplnění v mikrovlnce celé - včetně nakrájené zeleniny. Dovedete si představit, jak chutná takové horká okurka nebo horký ledový salát?
Brrrrrrrrrrrrrrrrr.
Upravil(a) Stelička (3. 8. 2008 23:32)
Není tady
dovedu ... šestnáct už mi bylo "včera" a onehdá jsem si dala do mikrovlnky prohřát toustíky - byly naplněné též okurkou, rajčetem a ledovým salátem
ale hlad byl silnější ...:-)))
Není tady
Ivetata napsal(a):
Na pizzu mám osvědčený recept (myslím těsto), bramboráky jsem taky zkoušela z pytlíku, ale jen jedny jediný byly dobrý, nevím značku, ale dívám se po obalech a asi bych ho poznala kdybych ho viděla. Ale pizza vyhrává, dělám každýmu podle chuti, to jsou 4 druhy, ale je to mňam mňam
Musíme to co nejdříve ochutnat, těšíme se.
Děkujeme za recept.
http://damminvestgroup.ueuo.com
DAMM Invest Group a.s.
Není tady
Musíme to co nejdříve ochutnat, těšíme se.
Děkujeme za recept.
http://damminvestgroup.ueuo.com
DAMM Invest Group a.s.
Není tady