29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no moc ti každopádně držím palečky ať všechno dopadne nejlíp
Není tady
tak všem co se dnes neukázali // přeji,ať je tam mají co nejdříve!
Clare,tobě moc a moc gratuluji,je to krásný!!!! úplně mě to nahlodalo,máme stejný den a ovu u mě byla 13 a 14den,tak by se mi taky třeba už něco ukázalo,ale mám strach:-) takže to nějak přeberu a uvidím jestli testnu nebo ne:-) ale tobě to moc přeju!!!!!!!!
Není tady
Clare já taky moc a moc gratuluju. Úplně jsi mě rozbrečela. Mě to testování teprve čeká a jsem na to moc zvědavá. Ty jsi měla OVU pár dní předemnou. Tak to já mám ještě času dost. A jak se cítíš? Co nějaké příznaky?
Není tady
Masulko, děkuji, a tobě držím moc pěstičky, měla bych moc velkou radost, kdyby jsi se ke mě připojila. Tak hodně štěstí
Hofi, díky, mám pocit, že to není pravda, jsem nějaká nervní, příznaky, no hlavně prsa, ty mám jak balony a dost bolí, hlavně kolem bradavek a taky mě občas bolí podbříšek
Není tady
Uups pardon, samozřejmě 13 dpo - jsem asi děsně zamilovaná a asi i pomatená.
Není tady
On je totiž přítel pryč - a to se máme úplně nejradši! Hrozně se na sebe těšíme.
Už by se nějaký to lidský štěňátko fakt hodilo. Člověk se taaak snaží...............
Není tady
chaisy, dohaduju se s andri někdy kolem desátého, pokud markétu nedohoní mrcha, tak jde do toho s námi. Tak se přidej, příští týden založím témátko velké testování 10.10. Krásný datum, kéž by nám přineslo štěstí. Pátek třináctýho riskovat nebudu.....
Není tady
To snažení čekání vztekání snažení čekání vztekání už mi to leze na nervi já už chci ten jinej staff! Takže Jinej staf pro všechny!!!!!!!!!!!
Není tady