|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kačíku,,ty blázínku...já měla na začátku těhu výkyvy od 36,8-37,1 nahoru i dolů--takže sluníčko!!!!!!!!!!! jestli jsi 12dní po ovu..tak by ti do limitu asi ani test nevyšel !!!!
tepltoku máš pořád krásnou !!!
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
Holky jste moc hodný přála bych si aby třeba v sobotu byli dvě, ale ráno byla teplota po třech dnech kdy byla 37,1 byla dneska 37,0 takže asi začala klesat ...
Kaciku, neplas...! Jaky pak pokles...vzdyt je ta tva BT krasna, snad si nemyslis, ze se bude drzet na jedne lajne nebo stoupat a stoupat...prave naopak, bude kolisat a je to v poradku. Ty si hezky zopakni testik v sobotu a dej vedet, jo?
Není tady
holky tak jo zítra se picnu koktejlkama v all in a v sobotu pokud nedorazi mrcha tak testnu 
Není tady
Ahoj holky - tak hlásím příchod od doktora. Ale bohužel to nemám ještě pořád potvrzené na 100% - je prý moc brzo a na UTZ není nic vidět. LAe MS nedorazila, testy jsou pozitivní, BT je 37,2 a sliznice vysoká, takže doufám, že je všechno jak má být a příští úterý bych už měla vidět i tu tečku na UTZ
Není tady
mufina1 napsal(a):
Mací jsi moc hodná, ale fakt myslím, že z toho nic nebude... ale díky...
a víš jak, já stejně čekám na tebe... to by pak byla podzimní miminka...
a naše máti by byla spokojená, že by ho dostala k narozeninám...
![]()
![]()
Mufinko
jsi zlatíčko ... A víš co ... ??? Já to beru ... když na mě do prosince počkáš ... slibuji , že si dáme s našima manžílkama ten nejkrásnější dárek pod stromeček... !!!! 
+ 
- 

Vím zní to sobecky a hnusně , ale .... když jinak nedáš ...

No vidíš a spokojenost bude na vícero stranách , i maminka bude ráda ... 
Není tady
marketa - krev nedělal a neschopenku mám, takže se ode dneška válím doma a nedělám nic :-)
Není tady
ahojky, tak jsem tu na skok - Claaaare, strašně moc gratuluju - mám velkou radost a jsem strašně ráda, že aspoň jedna z nás ty //viděla
holt, my ostatní se buď budem muset opít, nebo počkat další měsíc - jestli chcem vidět dvojitě
ale je tu i tak ještě pořád spousta nadějí - kačík, mufi.....
tak se holky držte... jinak hlásím, že krom poklesu nic - MS ani špíňo na obzoru není, ani to zatracené břicho mě nezačalo bolet.... takže rudý útok čekám večer nebo v noci....
Není tady
Lenulko a to byl ten pokles tak razantní?
Já měla také pokles o 3 desetinky a další den to zase skočilo nahoru....
Třebas to není ztracené.....
Fuj ty červená mrcho, běž pryč od Lenulky.....
Není tady
Špuntí, to mi ani neříkej - já nerada plané naděje... dneska se ještě k tomu všemu v práci pořád bavili o těhu (kolega čeká v březnu 1.mimí), tak jsem fakt dneska trpěla.... ale jinak přiznávám, že jsem to ještě úplně nevzdala, protože klesla z 36,9 na 36,6 a to byla v minulých cyklech poovulační teplota, ale myslím, že kdyby bylo těhu, měla bych aspoň náznak něčeho na testu... ale přisuzuju to spíš tomu, že má přijít až večer nebo v noci... lepší, když s mrchou už počítám... já jí to příští měsíc nedaruju - schovám se a nenajde si mě 
Marky, měřila jsem normoš...
Není tady
No lenulko, já měla pokles taky nějak okolo 29 DC, už nevím přesně. Dělala jsem test a nic. Pak jsem dělala test 35.DC, ten jsem obulela jako negativní a když jsem ho šla vyhodit, tak tam byla druhá slabonká. No a koukni na ten metřík.
Držím palce ať to vyjde.
Není tady
hmmm, hezký metr....
jen jestli ono to naše mimi nečeká na předání štafety od Tebe
uvidíme - čekám to hrší a kdyby MS nepřišla, tak si za týden stejně zavolám DR....
Není tady
Dobrá, píšu si, předat těhu štafetu po porodu lenulce

Není tady
Lenulko, opět musím smeknout klobouk před tvým klidem a optimismem
Vím, že určitě to i tebe hodně trápí,ale máš to v hlavě naprosto srovnané a šíříš kolem sebe klid a rozvahu. Neboj, když to nevyjde teď, tak jednou zcela jistě a kdyžtak v CAR ti pomůžou a budeš mít miminko natošup. Podívej na Clare...
Není tady
Ivuš musím souhlasit... Lenulka je sluníčko, který nikdy nezapadá... s ní člověk nemůže bejt smutnej. Když vidim, jak všechno bere s optimismem a vtipem... je to moc statečná holka, a i když víme, že někdy jí do smíchu neni, nedá to na sobě znát a ještě utěšuje ostatní holky. Je to Osobnost.
A jak jsi na tom teď ty Ivuško?
Není tady
Markét, teď čekám na kontrolní UTZ a pokud se prokáže ovulace, tak koncem příštího týdne mě čeká 4. pokus inseminace. Když to nevyjde, tak už jsem na 12.11. objednaná na laparoskopii a hysteroskopii a 30.10. si jedeme pro výsledky z imunoligie. Podle všech výsledků se zařídíme...Když bude všechno dobré, tak v prosinci bychom podstoupili IVF. A co ty?
Není tady
Já jsem zatim stále mimo snažírnu... necháme tomu volný průběh a uvidí se. Po MS začnu chodit k jedné paní do poradny a ona mi udělá kompletní rozbor postavení těla a průchodnosti vaječníků... tak jsem zvědavá.
Není tady
clare ještě jaký jsi nakonec použila testík?
Není tady
no někdo se tu už na to ptal ale nenašla jsem odpověď taky mě to zajímalo, to byl ten co mi včera ukázal pozdě tu druhou /... tak jen tak vlastně jaký je to pocit? to musí být hrozně hezký mít tam ty //
Není tady