|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jo a Clare samozřejmě moooc gratuluji!!!!!!!!!!!!
No a Kačíku a Pavko vy nezoufejte, vás ještě mrcha jako mě nedostihla......
Není tady
Teda Račí... a já bych ne tebe byla sázela... no co, povede se jindy. Jakto, že tě bolelo břišo když do sebe liješ bylinky??? sakra... já je piju aby nebolelo
Není tady
Clare bombáááá výborně aspoň že ty jsi nezklamala a ani tvůj pocit nezklamal
mooocinky moc gratuluju
holky tak já ho teda přibalím
Marky a můžu ti když tak napsat SMS jak jsem dopadla aby jsi to tu vyvěsila?
Není tady

Clare, mocinky gratuluju!!!!!!!!!!
Pavčo, Kačíku, ještě je na testík asi brzy, zkuste ho znovu o víkendu, třeba se už konečně vybarví i ta druhá čárka
.
Ostatním holkám, kterým to nevyšlo držím pěstičky do dalšího snaženíčka - vánoce jsou přece až za 3 měsíce!!!! 
Není tady
Dobre ranko vsem!
Claaaaaaaaaaaaaaaare, ja potichoucku gratuluji (potichu jen proto, ze byla po limitu) a verim, ze za par dni nahlasis okamzite dve dalnice. A stejny osud preji Kacikovi, i kdyz se vzpira, ze tehu byt nemuze!
Ja totiz uz po sve zkusenosti verim i na slabe carky...
Ostatnim holkam - neni vyloceno, ze u nekterych bylo na testovani velmi brzo a jeste se vybarvi, ale v kazdem pripade drzim palce do pripadneho dalsiho snazeni...
Holky, huraaaaaa!!!!
Není tady
Clare - obrovská gratulace - vidíš, tvůj insktinkt nezklamal ...
Kačíku - ještě vydrž - doufám a moc ti přeju , aby jsi odjela bez MS a přijela s // ...

A holky , všem co to tentokrát bohužel nevyšlo , přeji hodně štěstí a pořádné tlustice na příště ...

Není tady
markéta napsal(a):
Teda Račí... a já bych ne tebe byla sázela... no co, povede se jindy. Jakto, že tě bolelo břišo když do sebe liješ bylinky??? sakra... já je piju aby nebolelo
Taky jsem se divila, že tak bolelo.....
Jinak ale ve všem kontryhel zabral - skoro žádná PMS a docela slušná délka cyklu.
Není tady
Clare moc gratuluju a držim pěstičky ať je všechno OK. Všem ostatním přeji, aby se to brzy povedlo.

Není tady

Clare, mám ti vzkázat od Pinky (psala sms), že na tebe moc myslí a že drží vše co má!!!!

Není tady
Clare nádherná zpráva! Tak držím a doufám... 
Račí takže kontryhel je mocná bylinka, konečně máš všechno v normálu, viď? 
Není tady
Clare, já tu brečím radostí!!!
Ani nevíš, co to pro mě znamená, udělala jsi mi velikou radost!!!Moc gratuluji!!!
Není tady
Ahoj holky
tak já taky hlásím pouze / . Takže snad příští měsíc. Ale dalo se to čekat po tom léčení výtoku.
Clare taky snad už konečně můžu gratulovat 
A ostatním co ještě dnes testíkujou držím všechni palečky 
Není tady
Jo, tímto se přidávám k Andri a netrpělivě čekááááme ... Tak holky , která se přidá k Clare a skoro-Kačíkovi ... ???
- pro každou z vás - jeden

Není tady
Cleeeer, supeeeeer, mám radost, tvé pocity,. že to vyšlo se potvrdily a mě to dodalo naději, že by se mi 1.IUI mohlko podařit, hurááááá, užívej těhu.
Není tady
dobré ráno pr.....
tak jak jsem předpokládala i já hlásím /... sice BT stoupla zas na 37,1 ale byla tam krásná jasná jedna... tak příště... 
Clare tobě moc gratuluju a držím
byla jsi můj tajný favorit..
a ještě mám jednoho, který pořád ještě vypadá nadějně... co myslíš kačí??

Upravil(a) mufina1 (5. 10. 2006 9:21)
Není tady
Ahojky Mufíííkůůů , to je ale ta BT bezva néééé ... ??? Tak o víkendu mi příjde sms , že máme // - jasný ????
Nevadí že je jenom / . Ta bt, je kráásnáá - vydrž ... MÁM TUŠENÍ ...

Není tady
Mací jsi moc hodná, ale fakt myslím, že z toho nic nebude... ale díky...
a víš jak, já stejně čekám na tebe... to by pak byla podzimní miminka...
a naše máti by byla spokojená, že by ho dostala k narozeninám...

Není tady
Dobré ráno !! CLare..gratuluji...takže honem,at se nic nezakřikne se už začni chovat jako těhulka !!!!!
ostatním držím palce!!!
Není tady
Holky jste moc hodný přála bych si aby třeba v sobotu byli dvě, ale ráno byla teplota po třech dnech kdy byla 37,1 byla dneska 37,0 takže asi začala klesat ...
Není tady