29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lenulka napsal(a):
Čekan, na mě nesázej, přijdeš o to, co vsadíš
Naštěstí vsázím jen dobrej pocit z potenciálního úspěšného tipu
Není tady
Ahojky.
Dokud to jde ta prskám ty nejsilnější a nejlepší těhu bacilky co mám. Doufám že většina zítra nahlásí // . MOc vám to všem přeju.
Pa
Není tady
sice jsem to psala už ve snaženíčku,ale radji ješt sem.....všem vám zítra držím palečky,at vás má co nejvíc 2// a ztra sem kouknu jak to dopadlo. Budu na vás myslet!
Není tady
Taky držím palce na zítřek, ať je vás co nejvíc těhulek. Prskám bacily, ale jen ty těhotenské, protože mám i chřipku....
Není tady
Holky, moc Vám držím palečky!!!
Není tady
Ahojky. Já všem zítra taky přeju hodně štěstíčka a držím palečky.Škoda že s vami nemužu testovat musím si ještě nějaký ten týden počkat.
Není tady
holky,taky držím všechny palce co mám
Není tady
ahojky, tak já jsem ani netestovala - teplotka spadla a příchod MS očekávám dneska odpoledne... tak zas příště.... ostatním testovatelkám držím moooc pěstičky, ať dopadnou úplně jinak!!!
Není tady
tak moje bt 37.0 sice pokles ale jdu na to ikdyž asi tuším..
Není tady
ááá, testování v přímém přenosu držím pěsti!!!
Není tady
no a jak jsem předpokládala dovolená bude all in a pěkně krvavá
Není tady
no naštěstí jsem si včera zaila to pravý zklamání, takže dneska docela pohodka
Není tady
Kačí a vůběc nic? ani náznak? chjo...
Není tady
Dobré ráno
holky to mi je fakt líto
Tak musíme spoléhat na příští měsíc jo.
Není tady
pupí, doufám, že to stihnu než odrodíš... a neříkej, že to určitě, protože takto mě povzbuzovala Spuntík - no a do jejího porodu už // nahlásit nestihnu....
Není tady
Ahoj pupí, takže teď po 16 minutách polimitu na testu best 2 stíneček ale fakt stín...tak buď fakt nejsem nebo je brzo...takže se to asi fakt rozlouskne na dovče, protže přestávám i měřit...
Není tady
kačí, no po 16 minutách je lepší výsledek než po 2 hodinách
Není tady
lenulko tak ja dokud nebudou // neporodim, zašpuntuju se
Leni jak dlouho se snažíte? Nám to šlo až po 9 mesících. Sakra holky já se chci radovat s váma.
Není tady
kači no a ty už zítra jedeš, takže vědět nic nebudeme, kdy se tedy vracíš?
Kačko já nevím jak je to s těma čárkama po limitu, někdo na to nadává, ale já tam nikdy čárku navíc neměla, bud nebyla ani jedna a nebo byly //
Není tady
pupí, jako po potratu? my teď najíždíme po potratu buď na 8 nebo 9 cyklus - nevím přesně... jinak celkem kolem 14 měsíců...
Není tady
no poprvé to bylo hned druhý měsíc a pak potrat, potom 3měsíce pauza a pak to bylo za 8 měsíců
Není tady
pupí a šlas pak za Dr nebo jste se snažili těch 8 měsíců bez "pomoci"
Není tady