29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Protože je nás hooodně, co chceme vykouzlit na testících ve čtvrtek //, uděláme si v tom přehled, ať to pak nehledáme všemožně v diskuzích a abych nezapomněla, hlavně se ozvěte, kdo do toho velkého testování jdete s námi
Clare - 25DC (12den po IUI) - hlásí // (sice zatím slabší, ale druhá čárka taky čárka) držíme pěstičky!!!!
Kačíkgirl - 39DC (12DPO) - hlásí pouze /...
Kari - 35DC
Kaťulle - 29DC - hlásí pouze /
Lenulka - 29DC - nakonec netestovala, protože BT spadla dolů
Mufina1 - 29DC - hlásí pouze /
Pavka - 26DC (12DPO) - hlásí pouze /
Račice - 33DC - hlásí nástup MS
Terinka - 31DC (18DPO) - netestovala - hlásí špinění
Není tady
oooo, odpust
stydím se
Není tady
Holky, muzu vam tu vasi diskuzi poprskat pro stesti?
Není tady
Holky,já se připojuju k Sillwvy a také na vás prskám těhubacilky.
Není tady
ooo, děkujeme, doufám, že aspoň na někom ty bacilky na hezkou dobu ulpí a pak budou moct pravidelně prskat i na ty ostatní
Není tady
Tak v tom pripade - prsky, prsky
Není tady
a tohle posílám pro štěstíčko
Upravil(a) dusička (4. 10. 2006 9:31)
Není tady
Holky mám to zítra zkusit znova, není to zbytečný?
Není tady
Tak holky všem vám zítra budu držet palečky! To by bylo, aby to aspoň některé z vás nevyšlo!
Není tady
holky ještě by byla dobrá taková malá sázková kancelář, pojďte si říct tipy na holky, kterým si myslíme to tenhle cyklus vyjde a pak to porovnáme s realitou po zítřejším testování???? Co si o tom myslíte?
Není tady
já pořád věřím Terince.. i když podle toho co psala, se začínám o své boty aj bát....
jinak tuším Clare, Račici a Kari.... a u ostatních těžko říct, jestli bude už něco vidět, ale mooc držím pěstičky sebe asi zítra taky odškrtnu, protože čípek a hleník napovídají blížící se MS...
Není tady
Holky tipuju Lenulku a Kaťuli. I ostatním držím palce, je to jen tip jak vás holky sleduju....
Není tady
Čekan, na mě nesázej, přijdeš o to, co vsadíš
Není tady
tak já už mám test sice za sebou, ale zítra se dozvím, jestli nekecal a jestli opravdu jsem nebo nejsem těhu :-)
Není tady
BLUE napsal(a):
tak já už mám test sice za sebou, ale zítra se dozvím, jestli nekecal a jestli opravdu jsem nebo nejsem těhu :-)
Ahojky. Tak jak se daří. Co nervy, už jsi je uklidnila? A Zítra jdeš na krev nebo ultrazvuk?
Není tady
Pavka - ahojky, noo nemůžu říct že bych byla úplně klidná, ale už je to trochu lepší. Zítra jdu předpokládám na UTZ. ale je možný že mě pošle i na krev. Hlavně asi taky podle výsledků z toho Gennetu, prý mi vyšly nějaké trombofilní mutace
Není tady
Doufám, že to dopadne dobře a já tak budu moct založit téma "letní miminka"
Není tady
Už je z Tebe cítit, že je to lepší Určitě to bude dobré. No jo ty mutace, já zapoměla. Hodně štěstí.
A v letních mimi Tě určitě zítra někdo doplní.
Není tady
PAvka - to doufám, že doplní, koukám, že adeptek je dost tak držím všem palce aby to dobře dopadlo!
Není tady
Holky tak já si taky pochytám ty bacily, ať mám zásobičku i na další měsíce, protože si nemyslím, že by to tentokrát vyšlo.......
Není tady