29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prý už začíná první vlna chřipkové epidemie:-( takže zrevidovat zásoby a hurá do boje - proti rýmě,teplotě atd...
Není tady
no, zrovna jsem včera viděla na nurofen reklamu v TV. asi nás to nemine.. ale já už zásobu preventivně mám :-)
Není tady
letos zkusím ten sirup pro starší, máme totiž doma už školáka!:-) teda, ale doufám, že ho nebudu zkoušet nějak brzo a moc často...:-)
Není tady
jee, tak to máš veselo. tak sirup bude určitě v pohodě, jestli na něj byl zvyklý i předtím. hele, ale teď jsem viděla ještě nové prášky, takové bonbony, právě pro starší. to by na něj mohlo fungovat ne?
Není tady
jo"tak to je super tip!díky moc. a to se jakocucá? a jsou sladký? to je ttiž dost podstatné:-))
Není tady
takže bonbonky se cucají a mají jahodovou příchuť - paráda. ideální řešení. vřele doporučuji! a dokonce jsem v lékárně objevila sirup pro starší děti. lékárnice říkala, že má ještě lepší účinek, že to ti školáčci už unesou...
Není tady
holky,kde jste? jsem snad samotná, kdo má už zase nemocné děti?!:-(
Není tady
Taky hlásím nemocné dítě
Není tady
a co je to u vás? my zase kašlík - klasika:-(
Není tady
Silné nachlazení s postupným přechodem do zánětu průdušek, u nás bohužel také klasika.
Není tady
a u nás ještě střevní chřipka. to je teda začátek podzimu se vším všudy:-(
Není tady
já tedy teď dostala doporučení od doktorky, že na teplotu mám mít doma nurofen - kapičky. i když jsem někde četla, že čípky můžou být i lepší, hlavně pokud mimča nechtějí kapičky z různých důvodů spolknout. já si ho koupila kvůli očkování - nemocný jsme zatím ještě nebyli a když po očkování stoupla teplota, tak jsem dala a po jedné noci bylo po teplotě...
Není tady
My jsme si nedávno prošly zároveň nějakou virózou a růstem zoubků a to bylo něco... Ale docela dobře nám zabíral sirup i čípky od Nurofenu. Sirup jsem dávala spíš přes den a čípky na noc.
Upravil(a) pepina8 (17. 4. 2013 10:52)
Není tady