18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky nemate nektera kojici zkusenosti s timto sirupem? jsem pekne nakrapla a ted mi to donesla sousedka z lekarny, pry ji to doporucili, ale ja to kdysi chtela v tehu a v letaku primo psali ze neni pro tehu a kojici matky, no a ted ten sirup otevru a tohle je preskrtle fixem, tak nevim jestli to v lekarne udelali schvalne, nebo jestli se to fakt muze??? pry budou tisknout nove letaky, ale ja bych nerada neco udelala spatne a prave jsem dala sousedce za to stovku, tak se mi to nechce vyhazovat....
Není tady
Makčo, mě ho dali na kael před třemi dny v lékarně a prý se můe i v těhu. Tak u ho tři dny beru, tak mě neděs
Není tady
Ladi, nechci te desit, ale v pribalovem letaku to pisou ze se to nema, ale jak rikam, v lekarne rekli ze se to muze, tak nevim, ale vecer si ho lupnu, taky pekne kaslu a mala to chytla ode me:-(
Není tady
Já mám hedelix od dr pro Adu kdy kalala..Teď zrovna čtu maminku a tam je reklama e pro děti a rodiče to nejlepí, i v lékárně mě ho doporučily a to bylo Adu ani ne 5měsíců
Není tady