6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdyz jsem byla prvne tehotna, tak u me jasne vedl cerveny meloun namazany kremzskou horcici nastesti mi to nezustalo
jo a deticky milujou ryzi s maslem a kecupem a nebo bagetu naspanou kurecim masem, salatem a hranolkama
Upravil(a) Dita.L (23. 2. 2009 10:56)
Není tady
Kamarádčin syn - chleba se šlehačkou
Není tady
Romča napsal(a):
Kamarádčin syn - chleba se šlehačkou
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Není tady
ježiš to jsou,ale chutě
Není tady
Jé teď jsem si vzpoměla na kamaráda Bulhara ke každýmu jídlu (ale fakt ke každýmu, klidně smažák, smažený žampiony s hranolkama, svíčková, čína - prostě všechno) sní nejmíň půlku chleba ideálně v hospodě, kde to působí mnaličko rozruch, když si objedná smažák a košík chleba
Jinak já uvádím svou rodinu k šílenství tím, že si nastrouhám sýr, rozmíchám ho s trochou tatarky a kečupu a hurá do toho
A kamarád si dává magi naprosto na všechno, třebas i na šunkafleky a tak a taky ke všemu jí tatarku (třebas k obalovanýmu řízku )
Není tady
polévka k ní koláč
knedlík,zelí,řízek
Není tady
obyč,rohlík-nenamazaný a rajče
Není tady
Ještě jsem si vzpomněla,jak si Němci cukrovali bramboráky krystal.cukrem
Není tady
suchý špagety s majolkou
Není tady
Přikusování sladkých vdolků k polívce jsem viděla víckrát.
Mně hrozně chutnaly slané preclíčky máčené v čokoládě, bohužel jsem je už dlouho nikde neviděla.
pro mně byla naprosto šílená kombinace mé kamarádky - bramborové placky pomazané makovou náplní zapíjené meltou
naprosto normální mi přïpadá
- chleba s máslem a hořčicí
- dušený špenát s hranolkama a volím okem
- chleba s máslem + krystalový cukr
- chleba se salámem nebo paštikou a jablko
- těstoviny s jakoukoli omáčkou
Není tady
jo, a sladký loupák s taveným sýrem
Dcera dovezla z Londýna chipsy s octem a cibulí - zpočátku brutální hnus - ale nedalo se pak přestat
Není tady
Dita.L napsal(a):
Kdyz jsem byla prvne tehotna, tak u me jasne vedl cerveny meloun namazany kremzskou horcici nastesti mi to nezustalo
jo a deticky milujou ryzi s maslem a kecupem a nebo bagetu naspanou kurecim masem, salatem a hranolkama
ten meloun s hořčicí jsem jedla taky, ale s plnotučnou
Není tady
Můj tchán chystal dětem svačiny ve stylu: chleba se sádlem a vejcem nebo salámem nebo sýrem. Ke Strážnickému Verbuňku /guláš, kde je úplně vše od slaniny, klobásy a masa - a je to výborné/ mu nebylo zatěžko udělat bramboráky a posypat je křenem. Do bramborového salátu dával olej, na kterém smažil řízky, a salám. Doteď se divím, že jsem nedostala žlučníkový záchvat, když jsme byli s mužem u nich na obědě.
Já tedy moc nemusím kombinaci masa a ovoce /broskev, ananas/. Pro mne je to nezvyklá kombinace.
Ale co je úplně děsný, tak je chleba s horčicí /ještě horší než s melounem/.
Můj bratr jako děcko po příchodu ze školy vlezl do spíšky a jedl mouku, cukr, masox, sojovou omáčku, hořčici, sodu..... prostě vše, co tam našel. Pak se vyučil kuchařem a jako kuchař je dnes vynikající.
Jak jsem pročetla předešlé příspěvky, tak já jsem docela konzervativní, i v těhotenství /přiznávám kombinace větrníku plněného šlehačkou a politého čokoládou, celozrné bulky a uzeného jazyka v aspiku s kyselou okurkou taky není moc "normální"./
Já miluju nivu s jabkem a citron jen tak. Nezvyklá kombinace je, když se nějaký provokatér pravidelně stavěl před kapelu, ve které můj muž hrál, a pojídal citron. Při tom pohledu se prý nedá hrát na žesťový nástroj /muž hrál na pozoun a trubku/. Když mne vidí pojídat citron, tak mi to vždy připomene.
Upravil(a) marg (10. 8. 2009 12:57)
Není tady