6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no to jsem přesně čekala kdo se na to ozve mimochodem to jako ten rohlík vydlabeš a nacpeč do něj brambůrky ?
Není tady
jo a taky jsou výborný octový brambůrky u nás snad jedině v tescu..
Není tady
Tak co jsou to ty hacaprcánky??? rohlík jenom rozříznu a naskládam je tam jako salám
Octový brambůrky jsem měla ve španělsku a je to pěknej humáč
Není tady
no hacaprcánky jsou brambory vejce v kyselý omáčce myslím že z kyselýho mlíka nebo normálního teď nevím a naleje se do toho ocet toha tam dám vždycky mazec...
jo a ještě ráda frťanuju lák na okurky ještě teplej jednou jsem ho takhle vypanákovala skoro lirt...mňam
Není tady
jéje ouplně mám plnou pusu slin na citron se solí
Není tady
Kamarádka mi předložila k večeři smažený hermelín s ananasem zapečeným uvnitř. Jí to hrozně chutnalo, já z toho měla noční můry
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
jéje ouplně mám plnou pusu slin na citron se solí
a zabudla si dopisat tequilu
Není tady
Jednou jsem dostala chuť na chleba s máslem a na to jsem si nasypala mák s cukrem.(potom jsem zjistila,že jsem v tom)
Není tady
Re: Jessie Kamarádka mi předložila k večeři smažený hermelín s ananasem zapečeným uvnitř. Jí to hrozně chutnalo, já z toho měla noční můry
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak to já taky můžu, kromě brusinek se smažákem nebo hermelínem viz. výše....., můžu ke kuřecímu masu i ananas nebo broskve, ale to se jí normálně, akorát ten můj říká, jak si to můžu dát a navrch
té broskve ještě šlehačku..... MŇAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM
Upravil(a) Lucy (4. 10. 2006 12:44)
Není tady
Kuře ananas broskev šlehačka - výborná kombinace jen kdyby se to ještě vařilo samo
Není tady
Dnes jsme měli masovou vepřovou roládu a neměli jsme pivo, tak jsem to zapila šťávou.......
Není tady
Tak třeba před několika lety jsem na návštěvě jedla jednohubky s pomazánkou ze smradlavých syrečků a navrch měsíčky mandarinky nebo kousek pomeranče.Tyhle jednohubky máme nejradši.
Není tady
jeden známy miluje bábovku potretú horčicou a so slaninou.
Není tady
Lucy - masíčko s ananasem taky můžu, ale spíš mi chutná víc s broskví. Ale ten hermelín, to fakt už nikdy
Není tady
Mám ráda nutelu a arašídové máslo. Nemívám to ale často doma, tak si místo araš. másla nacpu solené arašídy do rohlíku (s máslem nebo bez, jak kdy) a je to snad i lepší než kupované máslo a místo nugety si tam dám kousky čokolády.
Jo a bramborák pokapat Magi - mňam.
Není tady
než začnu smažit topinky, pokapu je maggi - je to super
Není tady
helena napsal(a):
Děti a já jsme nudloví - takže další "rodinný fujtajblík" - když zbyde špenát a pečené vepřové, nakrájet maso na kousky a se šťávičkou a špenátem zamíchat do nudlí. Musí to být horké a nevychovaně se to jí lžící - ale znáte to, některé jídlo snad ani s příborem tolik nechutná.
To je přeci normáolní jídlo. Dělají to i v jídelně. A navíc moc dobrý jídlo. Já dělám těstoviny+špenát+sýr
Není tady
a co říkáte ARAŠÍDOVÝM CHIPSům pocákaným MLÉČNOU ČOKOLÁDOU? chutná to jako 3D TATRANKY ,opravdu...přišel na to můj 3letý syn
Není tady
u kamarádky doma si dávají do guláše tatarku pak na taliri:( mela i dalsi pecky,ale to si musim rozvzpomenout.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
u kamarádky doma si dávají do guláše tatarku pak na taliri:( mela i dalsi pecky,ale to si musim rozvzpomenout.
ten se dělá ,,je to myslím plzeňský a na to ještě cibuli..tak to máme taky rádi..
Není tady
no mně zase chutná namazaný chleba máslem,osolený a na to nakrájet jablko.Apakškraloup na horkým mlíce.
Není tady