6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moná, e u to tu bylo, ale zajímá mě, jestli jsme "divní" jenom my :-) nebo nezvyklé jídelné varianty jsou i jinde. Můj mu například jí pečenou kačenou s bramborovým salátem! Nadávám mu, e to je fakt trestuhodný.Ale já mám nejmíň co mluvit, protoe jako malá holka jsem jedla chleba s máslem pocukrovaný krystalem a troku kakaem. No nesmějte se, fakt! :-)) (krásně to křoupalo)
Není tady
Kosatka ja chleba + povidla + krystalovy cukor
a milujem rohliky namazane arasidovym maslom a na tom malinovy dzem
Není tady
jako děti jsme jedly chleba s máslem a cukrem, slaná varianta byla chleba s horčicí
taky jsme si dělávali z tuku - tuím Sana, vlastní sestra másla (to je reklama lpro pamětníky)cukru a kakaa krém...
Není tady
Moje kamarádka jí makový koláčky se salámem
A na horách si k párkům s hořčicí dávala suenky, bo co
vagrová dělá rýbu s rýí
Můj přítel jí loupák se sýrem a salámem
Jen já jsem normální
Není tady
Milovala jsem jako dítě slané rohlíky + čokoládu (pro pamětníky - malou "pohádku") a dodnes mám ráda sladké kakao a chleba s máslem hodně posoleným.
Moje dítě zase těstoviny se strouahným sýrem, pokapané maggi - já říkám, e jí jak v kriminále
A manel nedokáe pochopit, jak můeme jíst k polívce chleba nebo rohlík... kdy prý je to jídlo samo o sobě. Ale taková drkovka a slaný křupavý rohlíček - to nemá chybu...
Není tady
Já mám hlad
Není tady
Já jsem kdysi jedla lančmít se pagetama
Znám člověka, co jí svíčkovou s rýí.
A můj přítel si zase klidně objedná smaený sýr s rýí.
Jiný příbuzný si zase mae na řízek marmeládu.
Není tady
Z lančmítu mám migrény
helčo, k polívce chleba je normální, ne? Ale mám doma , ten jí rohlík k rizotu, nebo k langoům ...asi to má jako přkrm
To bych ho
Není tady
No mně pečená kačena a bramborový salát nepřijde vůbec divné a k polívce rohlík nebo chleba taky ne. A moje dospělé děti jedí jakékoliv těstoviny i pagety s kakaem,cukrem a polité máslem a syn zboňuje houskové knedle namazané marmeládou a sypané grankem. A já smaenou rybu zapíjím u od dětství mlíkem.
A nedávno se podivovala sousedka, e zbylé brambory dělám s vajíčkem a kečupem.
Není tady
syn ke smaenému sýru přikusuje rohlík a bez tatarky
Není tady
Kdy jsem byla malá, jedla jsech chleba namazaný bílým obyčejným jogurtem a politý kečupem, blé.
Můj taka jí slovenské haluky se slaninou a povidlama.
Děda jí pstruha vdy s rýí.
A manel si do uzené polívky dává mlíko. Tak se to jí v Polsku a jeho taka je z Polska a mně se dělá vdy patně kdy to tak jí.
Není tady
Miso aj ja si niekedy davam smazak s houskou alebo rohlikom a aj bez tatarky, niekedy na nu proste nemam chut
Není tady
Tak smaák s rohlíkem je dle mého celkem běná záleitost, ne? Pečivo jako pečivo, kdy se na kadém rohu prodává smaák v housce.
Není tady
jj janico
dnes som si dal na ranajky smazeny rizek bez nicoho a k tomu studentsku pecat ... to je v poho, nie?
Není tady
Můj mu nenávidí knedlíky, take kdy zjistil, e na povinné firemní večeři je svíčková, dal si ji s hranolky. Přiel se na něj podívat i kuchař.
Není tady
Jóóó to je absolutně ok hlavně e jsi neměl pečivo, to jde na tlouku
Ale tak přemýím o tom smaáku a asi tu chu nezaplaím a zhřeím a nacpu se a prasknu
Není tady
janico ja a tloustka to nejde k sebe
Není tady
hmm... Oxi tak maximálně tlouka toho řízku ne?
Není tady
U nás vichni nechápavě kroutí hlavou kdy si na vestkové knedlíky z tvarohového těsta sypu hromadu máku s cukrem a zalévám kondenzovaným mlíkem místo máslem.Tvaroh k tomu nemám ráda.A jsem bramborová,take si brambory dávám i k takovým jídlům jako je svíčková nebo kuře na smetaně.
Není tady
Bingo! A to sa uz tesim na obidek, budu super kolaciky, dufam ze sa mi ujdu oba druhy
Není tady
MUJ MANZEL bezne ji-smazaka s houskou bez tatarky...houskový knedlík,zelí,vepřový řízek v trojobalu...
DEDA-tatranku namazanou hořčicí...klidně si dá na talíř brambory,ryi a knedlík a k tomu omáčku nebo jen nějaké maso...prostě samé hnusy a to si u nevzpomenu,co to říkal,e jedli jako malí...hrůza,děs a utrpení...
FŮŮŮJ
Není tady
Zlata:
on si někdo dává na vestkový knedlíky je jedno z jakého těsta tvaroh místo máku????? no BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Není tady
Mák na vestkových knedlících ale MUSÍ být omatěný sádlem - taky by to leckdo nepozřel.
A já jsem právě poobědvala velkýho harlekýna, co mi vlastnoručně a sama od sebe koupila éfka
Není tady
Ále prosímtě, to není pravda. Rozputěné máslíčko je ideální, i kdy sádlo mi taky nevadí
Není tady
já taky máslíčko na vestkový knedlíky - mňam
a ke svíčkový dělám taky někdy hranolky - jsem holt bramborová
Není tady