|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Možná, že už to tu bylo, ale zajímá mě, jestli jsme "divní" jenom my :-) nebo nezvyklé jídelné varianty jsou i jinde. Můj muž například jí pečenou kačenou s bramborovým salátem! Nadávám mu, že to je fakt trestuhodný.Ale já mám nejmíň co mluvit, protože jako malá holka jsem jedla chleba s máslem pocukrovaný krystalem a trošku kakaem. No nesmějte se, fakt! :-)) (krásně to křoupalo)
Není tady
Kosatka ja chleba + povidla + krystalovy cukor 
a milujem rohliky namazane arasidovym maslom a na tom malinovy dzem 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
jako děti jsme jedly chleba s máslem a cukrem, slaná varianta byla chleba s horčicí
taky jsme si dělávali z tuku - tuším Sana, vlastní sestra másla (to je reklama lpro pamětníky)cukru a kakaa krém...
Není tady
Moje kamarádka jí makový koláčky se salámem 
A na horách si k párkům s hořčicí dávala sušenky, bo co 
Švagrová dělá rýbu s rýží 
Můj přítel jí loupák se sýrem a salámem 
Jen já jsem normální 

Není tady
Milovala jsem jako dítě slané rohlíky + čokoládu (pro pamětníky - malou "pohádku") a dodnes mám ráda sladké kakao a chleba s máslem hodně posoleným.
Moje dítě zase těstoviny se strouahným sýrem, pokapané maggi - já říkám, že jí jak v kriminále 
A manžel nedokáže pochopit, jak můžeme jíst k polívce chleba nebo rohlík... když prý je to jídlo samo o sobě. Ale taková držkovka a slaný křupavý rohlíček
- to nemá chybu...
Není tady
Já mám hlad 
Není tady
Já jsem kdysi jedla lančmít se špagetama 
Znám člověka, co jí svíčkovou s rýží. 
A můj přítel si zase klidně objedná smažený sýr s rýží. 
Jiný příbuzný si zase maže na řízek marmeládu. 
Není tady
Z lančmítu mám migrény 
helčo, k polívce chleba je normální, ne? Ale mám doma
, ten jí rohlík k rizotu, nebo k langošům 

...asi to má jako přkrm
To bych ho 
Není tady
No mně pečená kačena a bramborový salát nepřijde vůbec divné a k polívce rohlík nebo chleba taky ne. A moje dospělé děti jedí jakékoliv těstoviny i špagety s kakaem,cukrem a polité máslem a syn zbožňuje houskové knedle namazané marmeládou a sypané grankem. A já smaženou rybu zapíjím už od dětství mlíkem.
A nedávno se podivovala sousedka, že zbylé brambory dělám s vajíčkem a kečupem.
Není tady
syn ke smaženému sýru přikusuje rohlík a bez tatarky
Není tady
Když jsem byla malá, jedla jsech chleba namazaný bílým obyčejným jogurtem a politý kečupem, blé.
Můj taťka jí slovenské halušky se slaninou a povidlama.
Děda jí pstruha vždy s rýží.
A manžel si do uzené polívky dává mlíko. Tak se to jí v Polsku a jeho taťka je z Polska a mně se dělá vždy špatně když to tak jí.
Není tady
Miso aj ja si niekedy davam smazak s houskou alebo rohlikom a aj bez tatarky, niekedy na nu proste nemam chut 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Tak smažák s rohlíkem je dle mého celkem běžná záležitost, ne? Pečivo jako pečivo, když se na každém rohu prodává smažák v housce.
Není tady
jj janico
dnes som si dal na ranajky smazeny rizek bez nicoho a k tomu studentsku pecat ... to je v poho, nie?
Můj muž nenávidí knedlíky, takže když zjistil, že na povinné firemní večeři je svíčková, dal si ji s hranolky. Přišel se na něj podívat i kuchař.
Není tady
Jóóó to je absolutně ok hlavně že jsi neměl pečivo, to jde na tloušťku

Ale tak přemýším o tom smažáku a asi tu chuť nezaplaším a zhřeším a nacpu se a prasknu 
Není tady
janico ja a tloustka to nejde k sebe 
hmm... Oxi tak maximálně tloušťka toho řízku ne?
Není tady
U nás všichni nechápavě kroutí hlavou když si na švestkové knedlíky z tvarohového těsta sypu hromadu máku s cukrem a zalévám kondenzovaným mlíkem místo máslem.Tvaroh k tomu nemám ráda.A jsem bramborová,takže si brambory dávám i k takovým jídlům jako je svíčková nebo kuře na smetaně.
Není tady
Bingo! A to sa uz tesim na obidek, budu super kolaciky, dufam ze sa mi ujdu oba druhy 
MUJ MANZEL bezne ji-smazaka s houskou bez tatarky...houskový knedlík,zelí,vepřový řízek v trojobalu...
DEDA-tatranku namazanou hořčicí...klidně si dá na talíř brambory,ryži a knedlík a k tomu omáčku nebo jen nějaké maso...prostě samé hnusy a to si už nevzpomenu,co to říkal,že jedli jako malí...hrůza,děs a utrpení...
FŮŮŮJ
Není tady
Zlata:
on si někdo dává na švestkový knedlíky je jedno z jakého těsta tvaroh místo máku????? no BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 
Není tady
Mák na švestkových knedlících ale MUSÍ být omaštěný sádlem - taky by to leckdo nepozřel.
A já jsem právě poobědvala velkýho harlekýna, co mi vlastnoručně a sama od sebe koupila šéfka 
Není tady
Ále prosímtě, to není pravda. Rozpuštěné máslíčko je ideální, i když sádlo mi taky nevadí 
Není tady
já taky máslíčko na švestkový knedlíky - mňam
a ke svíčkový dělám taky někdy hranolky - jsem holt bramborová
Není tady