Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 10. 2006 22:27

x256987
Host

Karty a ...

O něco níž na téhle stránce je téma Výklad karet od Angie, třeba si z toho něco vybereš.

#2 4. 10. 2006 0:40

Vendaa
♥♥♥♥♥--

Re: Karty a ...

Byla jsem u kartářky několikrát a už bych nešla.Té první jsem naivně věřila, ty ostatní už brala trochu s rezervou,ale znáte to-tonoucí se stébla chytá a já chtěla slyšet, že zase všechno bude fajn.Schrnu-li to, tak z těch všech předpovědí se vyplnilo jen málo co, většinou to byli nesmysly. Naposledy jsem byla nedávno a kartářka ani nepoznala, že jsem těhotná(já to teda taky ještě nevěděla:-))a to si myslím, že je docela velká životní změna.Ani mi neřekla,že partner odejde..atd.Prostě jsem jim nějak přestala věřit.A cena?To je u každé kartářky jiné. Jedna chtěla 300,- další jen 150,-,ale některý berou i třeba 1000,-

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;49/st/20070303/n/Tadeasek/k/7d15/age.png

Není tady

#3 4. 10. 2006 0:44

Vendaa
♥♥♥♥♥--

Jo a ještě: kartářka prý dokáže přečíst v tvý hlavě tvoji miulost.Tím Tě vlastně ohromí, když ti začně vyprávět, co se ti všechno už v životě stalo...ty ji uvěříš, no a budoucnost už si pak může vymyslet.
Nevííííím.Možná, že některý lidi mají fakt takový schopnosti, že tu budoucnost dokážou předpovědět...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;49/st/20070303/n/Tadeasek/k/7d15/age.png

Není tady

#4 4. 10. 2006 8:09

lvice
Host

Vendaa, mám s kartářkami stejné zkušenosti. Ta poslední mi dokonce předpověděla, že až mi zemře otec, pak teprve si najdu partnera. No fuj. Dalších půl roku jsem z toho byla hotová a bulela jsem, sotva jsem si na to vzpomněla. Dnes vím, že to nebyla kartářka, ale rýžovačka peněz. Koupila jsem si sama tarotové karty a cikánské karty a vykládám si sama sobě, výjimečně rodině a přátelům, pokud mě o to požádají. Na taroty nedám dopustit.

#5 4. 10. 2006 8:50

Décima
♥♥♥♥♥--

Také jsem měla období chození po kartářkách a kromě jedné mě žádná neoslovila nebo se do mě nemohly dostat , já nevím... Nejvíc mě zklamala Kludská (obě dvě) a Karvai - ten povídal úplné nesmysly. No už mě to přešlo. Naučila jsem se "vykládat" si sama taroty, stačí mi základních 22 (Velká Arkána) .  Také na ně nedám dopustit. Podle mě to nejsou nějaké "věštecké karty" - co bude za rok apod... Ale dobře určí stav Tvé duše ve vztahu sama k sobě a okolí..

Upravil(a) Décima (4. 10. 2006 8:54)

Není tady

#6 4. 10. 2006 10:12

lvice
Host

Décimo, přesně smile

#7 4. 10. 2006 12:19

Décima
♥♥♥♥♥--

No, Dagmar Kludská mluvila všeobecně, že každý má trápení, házet prkotiny za hlavu a bude lépe, akorád uhodla děti, že dcera má nad sebou "Boží oko"-zelené eso. Je fakt, že s dcerou mám potíž pořád a to "Boží oko" mě docela uklidňuje. S Alicí Kludskou jsem si nakonec povídala spíš jako "kámoška" na kafi , co drbají manžele (v jejím případě bývalého) Ale to už je asi 4 roky. Karvai je podvodník, ale zřejmě dobrý pozorovatel. Z paní přede mnou, která se ptala na podnikání, vytáhl asi 2 tisíce /karty, kávová sedlina, čáry na dlani...)a nakonec vyšla celá tumpachová. Mně řekl, že manžel bude mít po 50 slabší srdce...no, který chlap nemá po 50 potíže, syn je pomalu geniál. matematik, přitom měl 2x reparát ...apod.
Nic jsem si z toho nevzala, nic mi to nedalo a ani si už nepamutuje, co všecho říkal.
Jediná snad "vědma" byla jedna mladá žena (asi 26) , bydlela u Malostran. náměstí, měla pronikavě modré oči, jak rentgen, ta uhodla povahu všech i nebezpečí, které se v těch povah. sklonech skrývá. Děti byly malé, ale nyní vidím, vše uhodla. Bohužel,  už léta karty vykládat vytrvale  odmítala, že z vážných osobních důvodů nemůže. Kontakt na ni už nemám.

Není tady

#8 4. 10. 2006 12:34

lvice
Host

Slyšela jsem na Kludskou negativní názory. Myslím si, že své nadání zneužila pro hamižnost a podle toho také její "výklady" vypadají. Možná, že při honbě za zisky ztratila spojení se svým vnitřním JÁ. Takže dnes jsem ve stavu UROB SI SÁM lol. Co si vyložím, vždy perfektně sedí.

#9 4. 10. 2006 12:45

Décima
♥♥♥♥♥--

Přesně !!! Mně pomohla(synovi) jedna léčitelka, nic nechtěla, ale člověk dárek (třeba kosmetiku) přinesl... Pak se dala do holportu s nějakou americkou firmou , přestěhovala se do jejich kanceláře a začala propagovat na různé zdravotní potíže jejich výrobky... Sice taky nic nechtěla, ale jejich výrobky prodávali vedle v místnosti, takže si každý samozřejmě koupil. Už jsem tam víc nešla.

Není tady

#10 5. 10. 2006 23:51

Bea
♥♥♥♥---

A co říkáte na pořad na Primě Zeptej se osudu?Je to naučné pro toho koho to zajímá ale vyjde to pěkně draho................

Není tady

#11 6. 10. 2006 8:09

lvice
Host

Beo, tak o tom vůbec nevím, ale dobrý je pořad Věřte-nevěřte. Málokdy se trefím sad

#12 6. 10. 2006 11:06

Bea
♥♥♥♥---

lvice napsal(a):

Beo, tak o tom vůbec nevím, ale dobrý je pořad Věřte-nevěřte. Málokdy se trefím sad

No Věřte nevěřte je úplně o něčem jiným ale tu Primu si nahrej někdy!

Není tady

#13 11. 10. 2006 9:34

Argon
♥♥-----
Místo: Praha

Jejda… na věštění z karet není nic tak obtížného...můžete si to přece sami vyzkoušet;-) Také mě ta oblast zajímá a tak mám doma pěkných pár balíčků nejrůznějších karet...líbí se především velká arkána ve středověkém zpracování(novodobě vydal Vurm)...ale k věci...pokud karty reprezentují archetypální obrazy ukryté v každém z nás...pak může vykládání karet sloužit jako prostředník ke komunikaci se svým nevědomím...budete nahlas slyšet a zpracovávat to, co vás tíží někde hluboko uvnitř. Vaše mysl se stane soudržnější(v psychologii říkáme integrovanější). Takovéto věštění myslím pomáhá a co ví ...není až tak těžké se mu naučit;-) Pár mých kamarádek se stalo amatérskými nebo profi kartářkami...ale co to někde v přítmí čajovny naučit a komunikovat s kartami sama?

Není tady

#14 13. 10. 2006 20:57

Vendaa
♥♥♥♥♥--

Kde ty karty seženu? Ráda bych se to naučila.
V.

Není tady

#15 13. 10. 2006 22:44

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Vendaa, v Cechach jsem je videla skoro v kazde trafice. U nas je to horsi smile

Karty jsou docela fajn zabava, ale astrologie je zajimavejsi...... a hlavne realnejsi.

Upravil(a) Dita.L (13. 10. 2006 22:46)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#16 16. 10. 2006 20:45

lvice
Host

Dito, karty i astrologie jsou jen esoterické nástroje, dle mého názoru není reálnější, jen jen jednou z mnoha esoterních nauk a každý si vybere, co je blízké jeho srdci. Mám doma dva astrologické výklady, jsou pro mne cennou pomůckou při mé cestě, ale na své tarotové kartičky nedám dopustit big_smile. Když si nevím rady, jsou mým skvělým rádcem hjarta

#17 16. 10. 2006 20:54

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

a jak funguji karticky?? ja jsem priznivcem astrologie protoze si z ni muzes vylozit souvislosti karmy ( v nejhorsich letech meho zivota jsem byla napriklad pod silnym vlivem saturnu) muzes ve hvezdach najit ruzne konstelace, svuj smer, ukol atd karty podle me davaji jen nejasnou a nepravdepodobnou budoucnost. Nikdy jsem se ale vykladem karet bliz nezajimala. Muzes v nich najit to same jako v astrologii, nebo slouzi opravdu jen k predpovidani?

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#18 17. 10. 2006 10:05

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lvice, ty taková úžasná osoba potřebuje napovídat, jak se svým životem???Tarot je úžasný, ale mně osobně  karty jen ukazují cestu:buďto tudy ne, nebo pokračuj....Nic víc, nic míň. A zbytek je v mé mysli a chování k sobě a ostatním.
Teď v sobotu, kdy jsem si prošla v meditací zbrojnicí svých ženských zbraní (napíšu něco potom na nevěru),objevila jsem v trezoru sama sebe jako zbraň v podobě krokodýla nebo draka smile.
Takže mi bylo doporučeno, abych začla s dračím tarotem. Zatím jsem v tarotových jeslích, vím jen, že existuje a je to soubor archetypů. Hodně mě to oslovuje skrze obrazy, protože mám dost silné vize, které mi najednou dokážou ukázat směr.
Osobně jsem zatím přišla do kontaktu s tarotem osho zen.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#19 17. 10. 2006 13:31

lvice
Host

Reginko, já a úžasná osoba? Ehm, chm, k tomu mám hodně daleko butter Nedávno jsem dostala docela drsnou lekci, jak jsem naprosto příšerná osoba, která se za duchovno jen schovává...... Bylo na mě hrnuto tolika zla, že jsem se v té hromadě zla začala topit......
S tvou definicí výkladu tarotu naprosto souhlasím. Ale ve finále je to na mně, kterou cestu si vyberu wink.

#20 17. 10. 2006 13:53

tora
♥♥♥♥---

ach milá lvice, úžasná jsi, neb úžasný je každý z nás, jen každý v něčem jinem smile
a pokud změníš slova, tak to nakonec nezní ani pesimisticky ..... takže místo drsná lekce si řekni skvělá výzva a ...... zkrátka tě nedostanou smile
a tak silný a ušlechtilý tvor, jako je lvice se přece nepoleká, natož utopit .... ne ne ne smile
hezky zvedni tvoji krásnou hlavu, nech vítr načechrat nádhernou hřívu a směle kupředu ....
... a když si potom představíš lvici jdoucí, vznešenou, pak jistě zahlédneš i ty zebry a antilopy a žirafy, ba i někdy hyienu a buvola, ale stačí jeden pohled a .....  ach ano, to oni utečou, ne ty smile

Není tady

#21 17. 10. 2006 15:44

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Podepisuju  tummenupp hjarta

Upravil(a) Regina (17. 10. 2006 15:44)

Není tady

#22 19. 10. 2006 9:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#23 19. 10. 2006 9:59

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

accipiter napsal(a):

Karty a ..  veštenie z kariet , predpovedanie budúcnosti . Máte s týmto druhom  predpovede skúsenosť Boli ste u kartárky ? Čo skutočne Vám z toho vyšlo ? Ako to prebiehalo ? Koľko  ten špás stojí ? Všetko a ešte viac by ma zaujmalo a ..albert

Ahoj.
Mě se hrozně líbí tohle (půjčila jsem si to od Tebe Regi (snad to nevadí).
Myslím, že se to sem hodí a je to fakt godliketummenupp

Líbilo se mi pojetí Pan.
Mám něco předem dáno v kartách. Je to jako zastavit přenos fotbalu v momentě, kdy se jediný hráč s míčem řítí nezadržitelně na bránu.
Stop!Teď jsou karty vyloženy, bude gól.
Jenže pak se záznam opět pustí a odněkud se vynoří protihráč a v poslední chvíli bere míč soupeři, aby zabránil naprosto jasnému gólu. Nebo brankář (to jsme my) míč chytá! !!
Karty jsou jenom cesta, kudy se máme ubírat nebo kudy cesta nevede, je jen na nás, jak si život uspořádáme.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#24 19. 10. 2006 13:48

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Znova se pod to podepisuju. Teď  to bude znít jako klišé, ale svou přítomností si vytváříme budoucnost.
Takže ovlivňuju, jestli já jako brankář míč(osud) chytím - a prot se na to připravuju, nebo to nechám na deux ex machine, a při řešení problému, ze kterého nevím jak ven, přiběhne zatím neviděný hráč- a pozor- on může míč vzít a kopnout ho za lajnu nebo jinam nebo může zahrát faul- a pak už s tím opravdu nic neudělám...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí