6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, má prosím Vás někdo nějaké zkušenosti s dálkovým studiem na vysoké škole? Letos jsem se přihlásila a mám obavy jestli to zvládnu. Jsem dost často nemocná (jsem astmatik, alergik, atopik). Budu vděčná za všechny vaše typy a rady.
Není tady
Moje kamarádka má 3 děti a dálkově studuje VŠ, takže se to asi zvládnout dá - neboj
Není tady
*
Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:13)
jsem letos dodělal Bc. teď pokračuju dál ...
nejdůležitější je si najít dobrou partu, která ti dá okopírovat poznámky když chybíš, poradí se cvíčkem atd. sežene materály z loňska ... to pak jde mnohem líp. Tady to tak funguje a je to lepší, seženeš i vypracovaný otázky, jinak by to ani nešlo ...
tak hurá do toho :-)
Není tady
ahoj catherinne,
mám taký istý zdravotný stav ako ty, ale nebývam chorá často. teraz napríklad som s vaškom sme tu v máji bakalárovali
zvládnuť sa to dá. pre mňa je najnáročnejšie to, že zrovna keď sa musím učiť, tak sú všetky dobré filmy alebo sú nejaké kultúrne akcie, alebo sa začítam do dobrej knihy, je krásne počasie a ja nemôžem nemôžem nemôžem!ja bývam do 17 v práci, teraz mi ešte pribudol pes takže ja mám čas na učenie až tak večer a to podotýkam, že sa neviem učiť dlhšie ako do nejakej pol 9tej, potom idem relaxovať a spať. dôležité je to čo písal aj vašek, zohnať prednášky, najlepšie od denných študentov, z toho sa dá super učiť. tak sa do toho zahryzni a vydrž!
Upravil(a) ADRIANA 1 (3. 10. 2006 8:06)
Není tady
Za pokus to stojí....takže směle do toho!
Není tady
Adriana 1, to jsou teda starosti- zrovna je krásné počasí, kulturní akce...(nic ve zlým ale). Já zvládla podívat se na zprávy asi tak 2x za poslední rok, filmy mi nějak utíkají a kulturní akce? No tak to se = být na psích závodech s mým děckem
catherinne: No, já studuju taky dálkově VŠ, do toho jsem se rozvedla, mám 12 letý dítě, kterýmu je třeba se věnovat (nechci riskovat, aby mi pak řekla, že máma se pořád jen učí a na mě kašle), dítě má psa jako koníčka (spíš koně), takže věčně jezdíme po cvičácích, po závodech, každý den minimálně na hodinu a půl procházka...do toho přestavuju, chodím do práce (samý přesčas, protože jako samoživitelka uvítám každou kačku)....no a jde to. (Někdy teda "jde to, ale dře to", ale zvládnout se to dá.)
Není tady
Ahoj nemáte nikdo zkušenost s fakultou zdravotně sociální - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích?Docela by mě lákal magisterský obor speciální pedagogika. Nevím zda do toho jít mám poměrně obavy taky už pár let jsem ze školy.Budu ráda za všechny informace.Děkuji
Není tady
Eva36,až teraz som si všimla tvoju reakciu na to čo som napísala. nechápem čo sa ti na tom nedzá.chcela som jej len dať najavo, že sa bude musieť vzdať svojich záľub. za to že mám také záľuby sa nemusíš vyvyšovať, mňa takisto nezaujímajú tvoje výstavy
Není tady
Adriana1:Vyvyšovat jsem se nechtěla a mrzí mě, žes to tak pochopila. Jen jsem chtěla říct, že jsou i "horší" starosti ve smyslu péče o děti. Proti tomu je vzdát se svých zálib brnkačka, dítěte se nevzdáš, to nejde. A o výstavách jsem nic nepsala, asi čteš letem světem.
Není tady
tak závody. nečítam letom svetom.
Není tady
Adri, dobrý vždyť o nic nejde. Měj se. Pa.
Není tady
OK
Není tady
catherinne: zvládnout se to určitě dá, občas to chce jen pevnou vůli. My studujeme s manželem oba (každý jinou VŠ) a ve zkouškovým je to občas zajímavý , ale dá se to. Jak píše Vašek, důležitá je i dobrá parta spolužáků, kteří pomůžou. Držím palce.
Není tady
Chodil jsem do třídy s manželským párám, co si dodělávali Ing., měli děti a šlo to, zvládli to dobře
Není tady