6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ty brďo,maminko2904!!! jako kdyby ti chlapi museli mít doma modelky...já se z nich pos***!!:-(((
vsadím se s tebou o co chce e v těch kilech to nebude!!!
Upravil(a) adra (24. 10. 2006 11:00)
Není tady
adra napsal(a):
ty brďo,maminko2904!!! jako kdyby ti chlapi museli mít doma modelky...já se z nich pos***!!:-(((
vsadím se s tebou o co chce e v těch kilech to nebude!!!
Jo tak z tohohle se asi taky jednou pos...!!! Já osobně nemám ádný problém s postavou, mně se líbí (a komu se to nelíbí a mi pr..l políbí), ale taky jsem po druhém dítěti měla nějaký čásek desítku navrch. No a.
My se pořád snaíme, hubneme, měníme účesy, malujeme se, větina chlapů na svou postavu a na sebe celkově kale, jsou jak balóni na noičkách a to neroděj, ale doma chtěj mít modelky.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Jene Nety, Petinka to pořád nechce slyet, e se má trochu odpoutat. "Chci být s ním, chci ven chodit s ním" ...... anebo stěhování od sebe.
Taky bych ádné radikální řezy nedělala, jen se trochu odpoutat.
No jo, ale zase je to takové troku přirozené, já třeba taky radi jdu s přítelem ne sama,a le nevadí mi být sama a nebo jít sama či s jinými. Ale vdycky upřednostním čas s ním, to je jasné. Já si právě myslím, e se tohle těko s malým děckem podaří... A mít dítě, taky bych asi raději trávila čas ve třech ne si hledat něco jiného. já to svým způsobem chápu. Člověk musí mít něco "svého" u z předtím ne počne, ale s ročním díátkem těko rychle anjde něco, na co se upne. Ach jo.
A vůbec, ti chlapi si navymejlí, co? To s těmi 10 kg, to mi úplně vyrazilo dech.
no, ona je to blbost, a jako důvod rozchodu jetě větí blbost, ale někteří chlapi jsou tou figurou fakt posedlí.....
Není tady
Nety, já ji taky chápu. Dřív jsem taky byla ráda, e chodíme s BM spolu, ale to bylo oboustranné. Zas jsme si ale kadý li někdy po svém, sport, kámoi(ky) atd. Petiinému manovi to ale asi vadí. Moná mu jen chybí element těch samostatných akcí, ale to my těko vypátráme, kde je zakopaný pes. Můem to rozebírat donekonečna a stejně asi na nic nepřijdeme.
Nebo prochází krizí z toho, e není vyzrálý a brzy se oenil a teď mu připadá, e o něco přichází. Touhle krizí proel můj BM dvakrát. Poprvé 2,5 roku po svatbě a teď naposled jsem na tom dojeli. Teď v pozdějím věku to bylo horí, ujídějící vlak, holek vude jako maku a nakrku manelka a děti ..............
Není tady
Já tedy nevím, ale e tenhle syndrom nemá enská. Ti chlapi to dost často přehání... ach jo. No, tak hlavně aby to do budoucna nějak dobře dopadlo.
Není tady
No, Nety, poznám aj enské, ktoré to pochytilo - a to potom len bolo ródeo! Nechcem by zlá, ja prvá tvrdím, e v rodine treba rovnako enu aj chlapa, ale: keď jeden odíde, tak väčinou sa ukáe, e ena zvládne management rodiny a vzahy s demi lepie ako mu. A navye ena keď odchádza, tak v týle Po mne potopa... aspoň tie, čo som zaila ja
Není tady
Peti něco nového?
Není tady
Ahoj Petino, (a vůbec vichni)
dám si tu práci a napíu ti něco co nosím v peněence a kdy je problém, tak si to přečtu - PROTOE JE TO PRAVDA A NIC NE PRAVDA
Vztah není stav, ale neustále probíhající proces, do kterého musíme kadý den konstruktivně zasahovat. Vztah je hrad z písku v prudkém deti, stále se musí opravovat a znovu stavět. Včera večer bylo vechno v nejlepím pořádku, co ale vůbec neznamená, e je vechno v pohodě i dnes. Pokud je ve stálém vztahu napětí, které z jakéhokoliv důvodu nechceme řeit, snadno se stane, e se upneme na jiný, nový vztah. Je to pohodlné řeení, nic jiného. Pokud s někým neijeme, jen ho vidíme v připravených, vymydlených chvilkách, zdá se samozřejmě lepí a úchvatnějí, ne ten uchrchlaný mlaskal, vedle kterého se kadý den probouzíme. A tak si občas neuvědomíme, e v krátkém zatmění mysli, jak říká jedno britské přísloví, kousneme do ruky, která nás iví.
Doufám, e si z toho něco vezme a také bych to vytiskl a dal přečíst tvému mui
Já ti radit nebudu protoe partnerství je běh na dlouhou tra a u kadého je to jiný, ale přece jen zkráceně - MUSÍTE SPOLU HODNĚ MLUVIT - a to je začátek toho dobrého -
A se ti daří a vůbec vem
Není tady
hm...anonyme to je fatk moc pěkný
Není tady
TAKY TĚ NETYNKO MILUJU.....
Doufám, e jsi si z toho nevzala jen uchrchlanýho mlaskala protoe to není naráka na mue ale veobecné pravidlo, které platí i pro eny
Adro já jsem taky moc pěkný
Není tady
já vím...:-))) by ses divil:-))
Upravil(a) adra (25. 10. 2006 10:41)
Není tady
Koukám,e Anonym je takový babinetí (s prominutím)"děukař",ten tu zvládne vechno.Podle psaní opravdu lamač srdcí(třeba má pupek a ple),ale kdy píe,je to uragán.
Není tady
Petinko, ono není toho moc dodat, ve bylo napsáno ji výe. Je to evidentně neřeená krize vztahu. (My jsme ji taky po 6 letech měli a manel to řeil milenkou.) Ale zkus se opravdu realizovat sama, bez něj a nebuď příli aktivní ve Vaem vztahu. NEmusí být vdy teplá večeře a on nemusí mí 100% servis. Řekla bych, e to chlapi sice asi ocení, ale kdy to není, tak jim to ani a tak nevadí. A zkus vypadnout třeba k nějaké kamarádce do Prahy i třeba s malým. Nebo odje sama aspoň na 1 den a nech malému třeba odstříkané mléko a táta a taky hlídá. Zapoj ho do domácnosti.
A to, e má z Tebe matku, není tím, e bys porodila Vojtíka, ale tím, e se tak doma chová.
Drím palce, pa
Není tady
Straně moc Vám vem děkuju. Přemýlím o tom, co jste mi napsali, poradili. Budu se snait se tím řídit. Sama vidím, e to je to skutečně tak, jak píete. Hodně záleí na tom, jak se teď budu chovat. Mám to ve svých rukách .........
Díky. Třeba se jetě někdy ozvu, jak to vypadá ......
Není tady
Ahoj Peti!!Jsem ráda, es mi dala odkaz na tvůj problém. Fakt je to tak podobné, akorát, e ty to má daleko těí, e má malého a musí myslet i na něj- aby měl fakt celou rodinku pohromadě a hezké dětství. Taky jsem přemýlela o dítěti, protoe antikoncepci beru u pěkně dlouho,a le po tom co mi ten můj řekl, si dávam brzdu,ale kdo ví . Chlapi jsou nevyzpytatelní, asi nejenom oni, je to o tom budování celého vztahu, je to prostě na celý ivot, třeba to bude fakt v tom e si připadají uvazaní, myslím si, e tvůj manel by byl pěkný zbabělec, kdyby měla jinou, jak to vidím já, troku se zalekl toho, e u bude mít celý ivot jednu rodinku,ale myslím, e kdyby tě neměl doopravdy rád, tak s váma nezůstrane. PRoč si to ale my enské vdycky vyereme:usch:??nechápu, asi to bereme hodně citově a potřebujeme jistotu, e nás ten druhým má rád a potřebuje nás k ivotu. On se o tebe taky musí snait, a malý troku povyroste , někam si vyra, nebo i s ním jak říkaly ostatní holky. Drím ti vechny 4 palečky aby jste byli v pohodě, protoe nikdy to není tak jako z romantických filmů:grater:Dr se,myslím, e v takové situace nejsi rozhodně sama, aspoň tady o tom pokecáme!!!
Není tady
Díky Efko, e jsi "sem" přila a přečetla si můj problém. Nae problémy jsou skutečně dost podobné. Taky Ti drím palce, aby to u Vás vechno dobře dopadlo. Chlapi asi potřebují skutečně dost času, aby si byli 100 % jistí, e u vyrostli, e by měli zaloit rodinu, .... a i kdy u si budou jistí, tak asi jetě chvilku počkat ... aby si to nerozmysleli (to je fakt straný)... Ale bez nich by to bylo jetě stranějí. Take hodně těstí !
Není tady
Ahoj Peti,tak jak se vede??Doufam ze OK. Se mnou se můj bývalý přítel zrovna včera rozeel, e u to nemůe vydret, e se mnou nechtěl bydlet a kdesi cosi. To je rána jako blázen:dumbom:, celou noc jsem prořvala, vůbec se mi nechce dýchat. Přitom to posledních 14 dnů bylo docela fajn, ale teď jsem total vyčerpaná, due zlomena, dneska jdu ven s kámokama, potřebuju se vykecat, poradit, jak ít dál, nevím, milovala jsem ho a on řekne, e je to stereotyp, e se asi taky zamiloval, chce pauzu, ale já pauzy neuznávám. já vím, e vechno chce čas, ale na tohle budu potřebovat hoodně dlouho. Doufám, e aspoň tvůj manel se zklidnil, je na tebe hodný a má tě rád. Tak se někdy ozvi, a bude na netu, hodně těstí,papa E.
Není tady
Efko,
to je mi moc líto !!!! Omlouvám se, e píu a teď. Nějak poslení dobou nemám čas na net. Je mi líto, e se s Tebou přítel rozeel. Snad to časem nebude tak bolet. Říkej si, e ve patné je k něčemu dobré .... třeba teď potká někoho lepího.... Tak na Tebe moc myslím a snad u je Ti líp.
Není tady
Petino a ostatní,
u několik dní uvauji o tom, e se babinetu také svěřím se svým problémem a teď, kdy vidím podobný problém jako mám sama, nedá mi to reagovat.
Petino, jak jsem četla o tvých problémech, holky mají pravdu, musí mít i část ivota, která na něm nebude závislá, i mně v hodně věcech pomohlo přečtění téhle diskuze. Já jsem ten zlom zaila, jen nevím jetě jak to dopadne, jak tuhle achovou partii zahraju já. Ale není dobré být tím jistým člověkem upíchnutým doma... pro partnera to ase je ubíjející a posléze začne o vztahu pochybovat... Můj příběh je zde:
Můj problém je hodně podobný s Petiným, rozdíl je asi jenom v tom, e my jsme nebyli svoji a neměli jsme mimčo. Chodili jsme s přítelem spolu 4 roky (na Silvestra by to bylo 4 roky). Mně je teď 27, příteli o dva a půl roku méně. Seznámili jsme se na koleji a před rokem a půl jsme se přestěhovali do společného bytečku, který jsme začali rekonstruovat. Před rokem a půl jsme se zasnoubili. Před necelým měsícem mi oznámil, e je v poslední době z naeho vztahu zmatený, e mě má moc rád, ale e si není jistý, zda mě miluje. e se odstěhuje a nechá si to celé projít hlavou a e uvidí. e a na něj nečekám, e toho moná bude jednou litovat a bude mě chtít zpátky a nepůjde to, ale e nechce, abych se teď na něj vázala (a to jetě pár dní předtím si plánoval, jak mi koupí koený kalhoty). Do pár dní si nael privát, kde bydlí napůl s kámoem a začal si odstěhovávat věci. Asi není třeba říkat, e mě to dost vzalo, nejhorí bylo to, e jsem to naprosto nečekala.
Je pravda, e jsme svůj vztah nechali oba zeednout, e se pro něj stala důleitějí práce a kamarádi a domů přes týden chodil akorát přespat. Začalo to nenápadně, ale pak jsem si začala uvědomovat, e jsem doma a pořád na něj čekám a to se mi příli nelíbilo. Začala jsem si zpětně uvědomovat věci, které mi dřív říkal a kterým jsem nepřikládala příli význam. Chtěl a chodím víc někam ven, sportovat (spolu i zvlá), s kamarádkou na kafe, zkrátka a pořád jen neleím u televize, kdy večer přijde. Ne jsme se poznali, měla jsem spoustu přátel a pořád se něco dělo. Je pravda, e převáná větina byli kluci. Kdy jsem s přítelem začala chodit, nechtěla jsem s nimi dál chodit ven, protoe jsem přítele u měla a tak nabídky na párty z jejich strany ubývaly, a přestaly chodit úplně. Vzdala jsem se i svých koníčků, nebylo kdy, chtěla jsem být s přítelem. Teď u to vidím, nebylo to správné, svým způsobem jsem mu visela na krku a čekala co vymyslí, co se bude dít, dělat, kam se půjde a noví přátelé mi přibývali pouze ti z jeho strany.
Zprvu jsem nechápala co mi tím chce říct, kdy mi říkal důvody, proč odchází. Měla jsem v tom zmatek, co to má znamenat, e mě má rád, ale asi mě u nemiluje, samozřejmě jsem nečekala, e po 4 letech bude vztah stejný jako na začátku. První týdny jsem trávila kde se dalo, hlavně víkendy, přijela kamarádka, nebo jsem jela za rodiči domů (přes 200 km, nemám je poblí), oporou mi byla i má "budoucí" ex tchýňka, se kterou jsme se velmi rozuměly. V místě bydlitě jsem opravdu neměla komu se svěřit, v práci jsem teprve krátce, a nemám tam jetě vybudované vztahy natolik, abych se svěřovala s detaily svých osobních problémů. V podstatě mi vichni radili, e se mám sebrat, být hrdá, neprosit a snait se nalézt sama sebe. Chtěla jsem ho zpět za kadou cenu, moc mi ublíil, hodně jsem to obrečela. Nechtěla jsem slyet jejich rady, e ho mám pustit k vodě a jít si dál svou cestou.
Teď po pár týden je to lepí, sama jsem překvapená, e to nejhorí (doufám) mám za sebou poměrně rychle. Pořád doufám, e se vrátí. Vidím teď ná vztah s větím nadhledem, vím, e jsem to nebyla já, čí to byla vina (dřív jsem sváděla vekerou vinu jen na sebe), dá se říct, e jsem i pochopila i co jde v hlavě jemu, kde byl zakopaný pes. Otevřely se mi nové obzory, nala jsem si přes net kamarádku a začla dělat sport (paradoxně ten, který dělá on, abych měla pak o společnou aktivitu, kterou bych mohla opět dělat s přítelem). Rozvrh se mi začal plnit, utratila jsem za nové oacení tolik peněz, které bych předtím za hadry nedala, nechala jsem si udělat permanentní make-up (to by mě předtím také ani nenapadlo), nový piercing do pupíku (ten starý měl u asi rok (!) vypadený kamínek, ale nebyl vidět, tak jsem nosila jen tu ocelovou část). la jsem do sebe.
Musím říct, e mě přítel neopoutěl kvůli jiné, tím jsem si na 99% jista. Navíc mi to bylo potvrzeno i z jiné strany. Navíc byl dost patný z toho, jak jsem já v minulých týdnech byla patná. Občas se tu otočil pro nějaké své věci, ale nebylo mu moc příjemné mě tu vidět v depresích, tak se snail, aby tu byl co moná nejkratí dobu. Včera moná přiel zlom.
Objevil se tu zase pro nějaké věci. Bavili jsme se o tom co bylo a co je, já u ukápla slzu jen jednou. Pořád neví co... na druhou stranu i já u teď o hodně věcech v naem vztahu pochybuju a rozhodně bych nechtěla vrátit starý vztah. Vytáhla jsem z něj, e měl úlet, neplánovaný, opil se a pak se probudil nahý v cizí posteli. Sám neví jestli něco bylo, ale byl v tom alkohol a podle mých vlastních zkueností bych spíe řekla, e ani nic být nemohlo. Bylo mu hodně trapně, kdy se tam probudil. Sám mi řekl, e mu dolo, e teď o ádný vztah s enou nestojí, e má moc zmatků ve vlastní hlavě. Kupodivu jsem tu informaci (předchotí) vzala poměrně s klidem, jen se mi stáhl aludek, ale jinak jsem byla celkem klidná - myslela jsem, e bych podobnou informaci přijala úplně jinak. Zařizuje si ten privát, větina zařízení zůstala mně, plánuje i mení opravy (malování). Příjemně ho překvapil ten můj make-up a nový přístup k ivotu. Ne odcházel, přeskočila mezi námi opět jiskra (to u jsem opravdu dlouuuuuuho nezaila), radi el ne abysme vyvedli nějakou nepředloenost (přestala jsem brát antikoncepci, řekla jsem mu, e bysme celkem hazardovali, ale řekl, e by to alespoň vechno vyřeilo i kdy o tom nejsem moc přesvědčena). Ale řekla jsem mu, e bych já ani nechtěla, aby mezi námi teď něco takového bylo, ne teď. Večer jsme si jetě psali sms, tu jiskru jsme cítili oba.
Take, na jednu stranu vidím, e by pro mě bylo velmi jednoduché znovu se do něj zamilovat jako na začátku, na druhou stranu mě trochu odrazuje to jeho plánování ohledně oprav v "jeho" bytě (v podnájmu) a to jeho nevědění. Vím, e kdyby se chtěl vrátit, e bysme museli začít úplně odznova, s chozením a tak, a sestěhování a časem.
Holky poraďte, někdy si říkám, e bych tohle u nechtěla zaít znovu, ale i vím, e ho chci zpět. Ten vztah by u asi byl jiný, oba jsme si hodně věcí u uvědomili... A jak to udělat, on pořád "neví".
???
Není tady
Andromedo, asi to je tím, e ty sis na řeení přila sama a sama jsi nastoupila správnou cestu. Teď u ukáe jen čas, jak to dopadne. Určitě bude nejlepí, kdy spolu zatím zkusíte zase chodit a pak se uvidí. Bude u záleet jen na vás, jestli ten vztah dotáhnete ke společnému ivotu. Proč to nezkusit?
Není tady
Ja nemám iadnu podobnú skúsenos, ale ako sa poznám, nechala by som veci len tak plynú a počkala si, čo sa stane. Tlači na pílu nemá význam a asi obaja ete potrebujete čas, aby ste si uvedomili, čo chcete a čo u nie. Ale zasa sa nemusíte násilne izolova, ja by som la do takého opatrného kamarátstva s otvoreným koncom(a "nepředloenosti" by som na chvížu odloila).
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Andromedo, asi to je tím, e ty sis na řeení přila sama a sama jsi nastoupila správnou cestu. Teď u ukáe jen čas, jak to dopadne. Určitě bude nejlepí, kdy spolu zatím zkusíte zase chodit a pak se uvidí. Bude u záleet jen na vás, jestli ten vztah dotáhnete ke společnému ivotu. Proč to nezkusit?
Právě nemám zatím jetě pocit, e se cokoliv hnulo a nevím, jak tomu pomoci (trpělivost nepatří k mým silným stránkám, jsem beran ). Vdycky, kdy máme monost si na chvíli promluvit (=zrovna si něco přijde odstěhovat) se snaím o domluvu, třeba kdy půjdem někam sportovat, zkrátka snaím se najít nějakou společnou chvilku (podle motta, čím víc času strávíme spolu, tím dřív mu to dojde). Zatím to vypadá, e jsem jediná, kdo je tímto směrem iniciativní... a nejsem si jista, jestli to dělám správně (přijde mi to jako vnucování se, i kdy nejde o ádnou vánou schůzku, jen sport). Chtěla jsem po něm v sobotu, a mi dá vědět do neděle do večera jestli jo nebo ne (sport), e se mi na tu dobu u něco rýsuje, tak a vím, jestli to mám přesunout nebo ne. Nedal mi vědět nic... Pravda, býval takový i dřív, ale i přes jiskření, kdyby chtěl, tak to přece udělá, no ne??? No od té doby rádiový klid, nepíu mu, kdy se on neozve (větinou, někdy nevydrím a poruím to, od neděle zatím nic).
Navíc proti mluví i to jeho stěhování, navíc si plánuje ty malé opravy (v nájemním bytě se spolubydlícím!). Zkrátka jsou impulsy, které mluví jednou pro a jednou proti a já jim nedokáu porozumět a plácám se v tom a nevím na čem jsem
Není tady