Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 10. 2006 11:05

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Poraďte, co dělat dál ....

no když to čtu ted dál...ten jeho kámoš bude kamarádka...nedá se srovnávat nesrovnatelné...ale bývalý manžel taky chodil za kamaárada, nespali jsem pak spolu..prostě typycké příznaky...bud to ještě chvíli neřeš nebo udělej co píšeš s tím odstěhovánímm...psala jsi někde výše že se tak chová roka a půl?? to je docela dost dlouho:-((((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 23. 10. 2006 11:18

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Taky si myslím, nebo spíš jsem přesvědčená, že je pokrytecký a má ženskou. Jen lže. pokud nechce odejít, měla bys ty, kam odejít?
Sakra, to je ale šmejd, promiň madskurt

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#28 23. 10. 2006 11:18

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Bohužel si také myslím, že kamarád je kamarádka :-( promiň.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#29 23. 10. 2006 11:19

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

S tím šmejdem bych se mírnila, ale .... něco v tom bude. Je dost mladý a asi dle všeho nebyl ještě zralý na to mít rodinu :-( nepobral to.

Upravil(a) Feuria (23. 10. 2006 11:19)

Není tady

#30 23. 10. 2006 11:27

Décima
♥♥♥♥♥--

Milá Petino, důležité je, že on odejít NECHCE a z toho vycházej. Uvědom si, že prostě láska milenecká je pryč, v nenávratnu a nyní je zapotřebí budovat (jak říká Dr. Plzák) lásku manželskou. Jste spolu od 18ti let a to je , počítej, 8 let vztahu a máte spolu syna.
Manžel Tě má jistě pořád rád, jen už to není asi ten tokající "student z rudýma ušima" a už asi nebude. Takový je život, ale zároveň vím, že žena potřebuje občas projev něhy...  Co Ti poradit? Já bych netlačila na pilu, hádkou bych si nevyžadovala pozornosti. Naopak bych o sebe tím víc začala dbát, ukazovala mu pokud možno vlídnou tvář , zajímala se o módu, samozřejmě s kámoškama, s kterými půjdeš na pokec, na vínko a jeho s úsměvem požádáš, jestli by synka také nemohl projednou, propodruhé, propotřetí... také jednou pohlídat. Po nějakém čase, bych nadhodila, že na internetu je nějaký esoterický kurz , který se koná přes víkend, co on na to... Hlavně se nesnaž nic řešit, přímo nepřepínat a nech to všechno plout kolem, stejně nic dohadama a hádkama nevyřešíš. Jestli má nějakou přechodnou bokovku či úlet (a já věřím, že nemá), nic s tím nenaděláš, nech to elegantně odeznít. Já myslím, že manžel Tě má rád! Jen je asi drobánko "unavený" manželstvím a otcovstvím a kecy kamarádů také dělají své. Vím, o čem mluvím....
Hlavu vzhůru, děvče, jak říkaly naše prababičky: ženská zástěra musí schovat všechno...a chlapa měj na řetězu, ale předlouhééééém...

Upravil(a) Décima (23. 10. 2006 11:37)

Není tady

#31 23. 10. 2006 11:57

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

S tím šmejdem bych se mírnila, ale .... něco v tom bude. Je dost mladý a asi dle všeho nebyl ještě zralý na to mít rodinu :-( nepobral to.

Chápu třebas, co ho k tomu vede, ale já prostě nesnáším u chlapů lhaní, nesnáším. proto ten výraz butterskurt

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#32 23. 10. 2006 12:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já vím broučku hjarta

Není tady

#33 23. 10. 2006 13:45

adra
♥♥♥♥♥♥♥

No...Decimo...máš pravdu tak napůl..tedy tak to vodím já...s tím že je unavený manželstvím...chudák chlap no jo...ženksá má  taky právo...být unavená..to ted ponechme stranou...na manžestvlí a společném soužití se mají podílet oba, na radostech i strosech, zní to asi staromodně ale je to tak jinak to nemůže spolehlivě fungovat:-(((

ale to jak píšeš že je důležité že ON nechce odejít a od toho bych se odvíjela...proč asi nechce odejít...prorože má má doma "pohodu" navařeno bla bla bla....hodnou ženušku...a "kamaráda" k tomu navrch!!!
to že nechce odejít bych spíš "využila" tak že když tedy chce bydlet s námi at se trochu snaží být pro rodinu přínosem a ne otravuje život tím že si neví rady že už ji tak nemiluje...ach jo...
to že by ses Petino měla/mohla věnovat sama sobě to je opravdu asi momentálně to jediné a správné...prostě zatít drápek...jestli někoho má...mělo by to zabrat...známe to oni můžou všechno,dokud je doma vše O.K. je to v pořádku....běda ale jak by přišel na to že dokážeš být bez něj...a dokonce si bez něj "užívat"života....není to ode mne rada, jen návrh jednoho z mnoha možného řešení...držím pěsti:-))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#34 23. 10. 2006 14:15

Petina
♥♥♥♥---

Věřím, že to tak vypadá, že má ženskou. Znám ho skutečně osm let, teda, to jsme spolu. Znám ho ještě o rok déle. Vím, že si skutečně můžeme říct všechno. Věřím, že v ženské to nevězí. On si prostě jen až teď uvědomuje, že už je dospělý a nemůže se s tím srovnat. Odejít nechce, jen si později uvědomil, že ještě asi není připravený na to, převzít zodpovědnost do vlastních rukou a stát se otcem. Ve Vojtíškovi se vidí, nechce od nás odejít, ale mě to takhle vůbec nevyhovuje. Říká, že se sám v sobě nevyzná, že neví, co se děje. Nechce se mnou spát, protože mě nemiluje a nedokáže mít sex bez lásky ... co na to říct. Je to strašný, slyšet takovou pravdu. Bylo by mu jedno, kdybych si někoho našla. O tom jsme se už bavili a že chce, abych občas vypadla z baráku, to by jedině uvítal. Chce, abych někam vyrazila s kámoškama a bavila se. On by rád hlídal> jenže jde o to, že já bez něj nikam nechci jít. A navíc, na malém městě mám kámošky s dětičkama. Ty svobodné jsou většinou v Praze. Těžko vyrazíme někam, když máme doma mimča a kojíme ..... Na jednu stranu chci, aby odešel a víc mě netrápil, na druhou stranu to nedovedu vůbec nijak vyřešit ...
Moc díky, že to se mnou probíráte. Ani nevíte, jak moc mi to pomáhá !

Není tady

#35 23. 10. 2006 14:24

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Adro, takhle to vidím i já. Proč je důležité jen to co chce ON? Petina si také musí ujasnit, co chce ona. ON také může takhle fungovat celé roky nebo prostě pořád. Může to být také tak, že jestli ON někoho má, tak to může být zadaná žena a Petina mu bude třeba roky doma dělat kompletní servis, čekat, škemrat o pozornost a poslouchat, jak je unavený a jak ji nemiluje.
To se taky nikdy nemusí dočkat nebo se po letech dočká toho, že se dáma uvolní a manžel už Petiny servis nebude potřebovat.

Jinak je fakt, že by Petina měla začít žít i mimo manželství. Kámošky, sport nebo jakékoliv jiné záliby .... co já vím .... co má ráda a co ji potěší a trochu odpoutá. On zřejmě bude odmítat hlídat, ale to se dá udělat i jinak. Sousedky, kámošky ...... Ale v první řadě bych zaměstnala s hlídáním jeho, jak jen to půjde. Když bude doma všechno OK, nebude moct nic namítat, když sám se také chodí "venčit".

Není tady

#36 23. 10. 2006 14:31

adra
♥♥♥♥♥♥♥

je divné že by byl  rád kdyby jsi ty "vypadlaů z baráku...moc tomu neozumím:-(( copak zatím  teda je??
nedokáže mít sex bez lásky a jak dlouho muže takový mužský vydržet bez sexu?? spíš slýchávám že chlap k sexu city nepotřebuje:-((( žena ano,ikdyž taky jak která že?!

chce s vámi bydlet ale tebe jako ženu nechce,miluje vašeho syna a to ho pravděpodobně drří i u tebe,je to tvrdé vím...ale taky vím že takto se žít dlouho nedá...radu nemám jen přemýšlím "nahlas"

Není tady

#37 23. 10. 2006 14:31

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Petina napsal(a):

Bylo by mu jedno, kdybych si někoho našla. O tom jsme se už bavili a že chce, abych občas vypadla z baráku, to by jedině uvítal. Chce, abych někam vyrazila s kámoškama a bavila se. On by rád hlídal> jenže jde o to, že já bez něj nikam nechci jít.

Promiň, ale asi mu se svou závislostí na něm trochu lezeš na nervy. Asi by si víc vážil a miloval samostatnou ženu, která se umí bavit i jinak než jen s ním. Možná ho to fakt dusí. Tak se snaž být nezávislou a samostatnou. Ukaž mu, že to dokážeš. Jdi do posilovny nebo na aerobic nebo, co já vím, jen sama nakupovat hadříky .......
Jinak mu z toho šibne.
A jestli fakt nikoho nemá, třeba v Tobě objeví novou Petinu, kterou bude chtít milovat.

Není tady

#38 23. 10. 2006 14:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥

fanny5 tummenupp tummenupp

Není tady

#39 23. 10. 2006 14:37

Petina
♥♥♥♥---

Adro, díky. Já vím, že zůstává se mnou kvůli mrňouskovi. Děsně mě to bolí .... Na jednu stranu chci dělat to, co radí Fanny, začít si žít, ale na druhou vím, že prostě taková nejsem. Já, Petina, kterou si vzal za svou manželku jsem jiná. Nechci chodit sama někam, chci chodit s ním, nebo být prostě jen tak doma. Nemyslím si, že bych byla nějaká sépie, co se přicucne na manžela, když přijde z práce a ani se od něj nehla. Prostě chci žít "normálně". Celé dny bývám s malým venku, chodím s kámoškama na vycházky s kočárkama, večer uspím malého a jdu žehlit. Manžel se učí němčinu. Uklidím, kouknu na TV a jdu spát. To je vážně tak strašný ??? Já fakt nevím, co dělat...-.

Není tady

#40 23. 10. 2006 14:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo to je stašný...typický příklad (snad krize) s miminkem...chápu tě tak strašně tě chápu,tak to bylo u nás...já byla celé dny doma a čekala na muže...navečeřeli jsme se já umyla nádobí on kouknul na telku..prostě jako po 20-ti letech manželství...
jak z toho ven...obávám se že ti nezbyde než "jet na vlatní pěst" a zabývat se sama sebou...taky mě to nebavilo choidt bez něj...nedokázala jsem se bavit věčně jsem koukala na hodinky...nou nás to nedopadlo dobře, jak´jsem už psala, ale jestli máš pocit že by to u váš mohlo ještě klapat zkus to..věnovat se sama sobě...změn účes a přijd domů s kytkou a trochu později než by manžel čekal...a dej vědět...když budeš jen sedět doma a neuděláš nic...to pak můžeš spílat.ted máš nějakou možnost, šanci:-)) si myslím
je to divné když ti řekně že tě nemiluje, stejně si myslím že to není samo sebou...asi byl nevyzrálý no

Není tady

#41 23. 10. 2006 14:49

Décima
♥♥♥♥♥--

Děvčata, já vím, že se mou asi nesouhlasíte,  já mluvím jako "zaloužilá manželka", letos budeme s manželem spolu 25 let, ale vím, že to mi nedává patent na rozum. Když já pořád vidím toho malého chlapečka, kterého spolu Petina a její muž mají.
Také jsem v prvních letech manželství zažila "pecky" . Manžel nepřišel domů třeba 3-4 dny apod.. Vím, že měl mnoho kamarádů, rád si zahrál karty.. Po nějakých úletech jsem raději nepátrala. Kolikrát jsme si řekli ve vzteku věci, které by si nikdo z nás za rámeček nedal, rozvod visel ve vzduchu každého půl roku, ale je pravda , že  jsme se vždy nějak vzpamatovali... Já jsem naštěstí měla dobrý kámošky, spoustu zájmů (divadlo, nějaké to cvičení ...)a dobré babičky na hlídání.
Dnes mohu říci, že manžel je můj nejlepší přítel, jediný, kdo mě dokonale zná a rozumí mi a snad mě Pánbůh nepotrestá, máme se snad raději než dříve.
Chtěla jsem jen Petinu povzbudit, aby se měla ráda, starala se o sebe a neházela flintu do žita. Vše se může jako zázrakem obrátit nebo také nemusí, ale v životě je mnoho cest a kdoví, která je ta pravá a lepší....

Není tady

#42 23. 10. 2006 15:00

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Petino, když si budeš pořád jen říkat, že taková nejsi, tak to u vás bude furt stejné. Druhého člověka nezměníš. Jestli o něj tak stojíš, musíš změnit sebe, nebo se s ní pomalu rozluč. On takhle spokojený není, byla by jen otázka času, kdy si nějakou najde (jestli tedy už nemá).

Není tady

#43 23. 10. 2006 15:02

Petina
♥♥♥♥---

Moc díky.
Jste fakt hodné. Décimo, přesně tohle, co jsi mi napsala, tak tak to vidím já, že kolem nás je spousta párů, co tohle prožili. Tak so pořád říkám, že všude je něco. Jen si myslím, že než čekat a žít s vědomím, že mě nemiluje. Tak to raději urychlit tím, že na čas odejde a buď se vrátí nebo ne. Ale je fakt, že je to asi dost takové radikální.... já fakt nevím. Mluvila jsem o tom s tchýní a pak i s mamkou (jako s velikýma kámoškama). Svěřila jsem se jim a přesně to, co jsi napsala ty, Décimo, mi řekly i ony. Každá z nich si prožila něco podobného. Ale na druhou stranu ani nemůžou "pochopit", že ho pouštím večer z domu, když chce jít pokecat s kámošem......
Chtěla jsem Vám ještě říct, že jsem od května zhubla 17 kg, nechala si udělat nový účas a začala se lépe oblékat. Víc o sebe dbám. Snažím se lépe malovat apod... Manžel říká, že mi to moc sluší. Že v tom to není. Teď jsem ještě hubenější (i když hubená teda rozhodně ještě pořád nejsem), než před svatbou. A ta byla v době, kdy to prý bylo ještě OK. V tom to taky asi nebude .... Je pravda, že stejně už ale nejsem ta "praštěná" holka, za kterou mě chce mít. Jsem prostě matka. Taky jsem slyšela o tom, že někteří chlapi po porodu vidí své ženy jako matku a s matkama se nespí. Už jsem to tady, tuším, výše psala. Neslyšeli jste o tom ? Nevíte, jak se ten komplex jmenuje ? Chtěla bych to někde najít. Je pravda, že tohle mi jednou manžel řekl. Že se mnou nemůže spát, protože už mě nevidí jako svou ženu.

Není tady

#44 23. 10. 2006 15:21

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Petina napsal(a):

Je pravda, že stejně už ale nejsem ta "praštěná" holka, za kterou mě chce mít. Jsem prostě matka. Taky jsem slyšela o tom, že někteří chlapi po porodu vidí své ženy jako matku a s matkama se nespí. Už jsem to tady, tuším, výše psala. Neslyšeli jste o tom ? Nevíte, jak se ten komplex jmenuje ? Chtěla bych to někde najít. Je pravda, že tohle mi jednou manžel řekl. Že se mnou nemůže spát, protože už mě nevidí jako svou ženu.

Petino, je moc fajn, že se snažíš líp vypadat, to ti určitě pomůže i z hlediska sebevědomí.

Ta praštěná holka už nejsi, protože se pořád trápíš.  Za to tvůj manžel mi přijde praštěnej za vás za oba. Promiň, ale ten má kecy, že bych padla. Jak tě nevidí jako svou ženu? Co to má znamenat? Nejsi přece jeho matka.

Není tady

#45 23. 10. 2006 22:05

hrosanek
Host

Ahoj holky a hlavně Petino,
to co provádí tvůj muž není fakt taková katastrofa, aby to bylo na vyhazov a nebo jasný ukazatel milenky. Neblázněte, i kdyby v tom byla milenka, tak já za sebe řeknu pocity, které z té situace mám. Vztah Petiny a jejího muže přeskočil do povinnostní fáze. A takhle blbne kdekterý chlap v jeho věku a situaci. Tady nejde o řešení "CO S PETIINÝM MUŽEM", ale co s Petinou. Nech se vyhnat ven, začni žít i něco jiného než miminko a rodinu. Proč? Protože přestaneš v sobě řešit, co se děje s tvým mužem a jeho vztahem k tobě. Trápí tě to, protože by sis přála, aby žil s tebou "obyčejný" život, který tolik miluješ. Nejkrásnější na "obyčejném" životě je, když se do něj člověk vrací z toho rádoby třeskutého. A věř mi, že na to přijde i on. A pokud ne, tak to buď začne být jedno, protože se buď se naučíte mít vzájemně rádi i s tím, že jste každý jiný a nebo... A na to druhé nebo je spousta času.

P.S. Proč si to myslím? Jsem deset let podruhé vdaná. A mám to štěstí,že jsem v tom druhé manželství pochopila, že je manželství dřina. Někdy nádherná, ale trvalá.

#46 23. 10. 2006 23:43

Simona Janoušková
♥♥♥♥---

Petino, možná ani nikoho nemá. Když ten problém trval 1,5 roku, i když jen skrytě v jeho hlavě, tak těžko po 3 týdnech se něco změní, i kdyby si se řídila radami holek sebelíp. Moc času jsi mu na změnu nedala.
Je správný, že si nenecháš vše líbit. Já bych ještě ve vztahu bez dávání ultimát vytrvala, ale tak, aby si měla čas na sebe, někam jela sama... Jestli on to řeší tak, že Tě nechává stále s malým samotnou a užívá si s kamarády, tak to je dost sobecký. Trochu ho zapoj do péče o domácnost a o malého.

Není tady

#47 24. 10. 2006 7:24

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Co píše Simča - to o zapojení partnera, s tím naprosto souhlasím. je hezké, když po Tobě všichni chtějí, abys žila i svůj život, ale vidím, že máš chlapečka ještě docela malého a pokud doma nemáš podmínky a hlídání, aby ses mohla na chvilku trhnout a věnovat se něčemu jinému, tak to budeš těžko realizovat. Stejně tak si nemyslím, že by to bylo až tak snadné s ročním dítětem, které prostě chca nechca je v centru dění a Tvůj život se na malého zcela přirozeně soustředí.  jestli jsi na té fotečce, vypadáš hezky. Někdy to prostě není jen v tom, jak vypadáš, ale  vzhled pomůže hlavně Tobě, i když tam musí jít ruku v ruce s jistou sebejistotou a ne s tím, že ti ji chlap doma  "dachmá"....  Já zase nejsem z těch, kteří by viděli až tak optimisticky, že se tam netoulá nikde jiná žena.  Nejsem v tomhle směru zakomplexovaná, chlap mne nikdy kvůli jiné ani neopustil, ani mne nepodvedl, ale z toho, co je psáno, nevím, dobře tak tam jiná není. Nicméně i kdyby byla, já nevidím důvod, proč to nezkusit znovu. Jenže z toho všeho, co tady píšeš, že vyšlo z úst tvého muže, tak to bude asi velká dřina pro Tebe a myslím si, že lze začít jedině tak, že budeš dál pokračovat sama a kdo ví, jak se to pak dál vyvine s ním. nejsem zastáncem názoru, že tohle je v každém vztahu a že se to musí překlenout. A naprosto chápu, že to pro Tebe - myslím jeho slova - musí být velmi ponižující a já bych nedokázala s nimi vedle něj žít. A třeba právě u vás to může být tak, že se oklepete a půjdete dál, i když zase já tomu příliš nevěřím, nejsem až takový optimista. Ale strašně bych ti to přála, jsi moc milá holčina. Zkusila bych  začít sama ve své lajně bez nutné vize, že právě vy dva spolu zůstanete,  právě to je cesta, jak pak žít a pokračovat lépe ve dvou. Řešení, které ty chceš provést mi nepřijde až tak extrémně radikální v kontextu toho, co ti on způsobuje za trápení. Zkusila bych to tak.

Není tady

#48 24. 10. 2006 8:49

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Jenže Nety, Petinka to pořád nechce slyšet, že se má trochu odpoutat. "Chci být s ním, chci ven chodit s ním" ...... anebo stěhování od sebe.
Taky bych žádné radikální řezy nedělala, jen se trochu odpoutat.

Není tady

#49 24. 10. 2006 9:01

maminka2904
♥♥-----
Místo: Rokycany

Mám doma něco podobného, minulý týden přítel přišel že vztah ukončí. Prý proto, že  mě nemiluje, má mě moc rád a váží si mně , ale nemiluje. Jelikož já nemám kam jít tak jsem zůstala u něj v bytě. Za dva dny jsem si s ním opět sedla a řekla mu, že na rozchod nepřistoupím dokud mi neřekne pravý důvod. I když jsem ho tušila. Je to naprosto malicherný důvod, přibrala jsem 10kilo. Snažím se to shodit, ale za týden to opravdu nejde.
Takže držím palečky ať to zvládnete. Určitě bych se nerozcházela a nemyslela na milenku. Prostě bych si sedla a probrala to znovu. Snažila bych se vyvarovat věcem, které manžovi vadí a ono se to zlepší. Chce to jen vydržet

http://www.rodice.cz/metrik/828.png

Není tady

#50 24. 10. 2006 9:08

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud je to pravda, co to je za chlapa, že mu něco takového stačí, aby tě přestal milovat a chtěl se rozcházet ? Bože - já bývala jako modelka, když se mnou přítel začal chodit a za poslední rok jsem také přibrala 10 kg (jsme spolu5let). Nějak to nikdy nekomentoval, naopak si všim, že mám větší prsa a je po mě ještě divější ....
Já chci hubnout kvůli sobě, ale kdyby mi ten můj řekl, že mě přestává milovat, chce se rozcházet a jako důvod uvede, že mám o 10 kg na víc (kór po dítěti) - tak ho asi brzo přestanu milovat já sad

Upravil(a) Feuria (24. 10. 2006 9:10)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí