29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poslední roky se mi dělají červené žilky na nose,je to nepříjemné ,jde to zadělat make-upem ale přesto ,dá se to trvale odstranit kromě leaseru třeba bylinkami ,krémem .Ani nevím původ proč se žilky dělají.má stím někdo zkušenosti?
Není tady
Nevim nevim, ale typla bych, že ylinkama asi těžko.
Není tady
Jedine laser.
Upravil(a) Buba 1 (8. 2. 2007 14:28)
Není tady
Buba 1 - mýlíš se. Právě jsem po vypálení žilek, ovšem ne laserem. Na kožním mi je vypálila paní doktorka, stálo to 100,- Kč a už tam mám jen malé tečky...
Bea: vyzkoušela jsem i drahé krémy a nepomohlo to....
Není tady
Mne na lici robili s laserom, povedali, ze inak to nejde, nebolo to drahe- okolo 1000,-, a musela som to mesiac natierat s kremom s vysokym ochrannym cislom, kvoli slnku.
Není tady
Bubi a mohla bych se zeptat, jestli ty tvoje zilky byly nejak moc vyrazne? ja mam taky zilky, hlavne na nose, jsou ale drobne, kratke, ale je jich hodne... a jsou viditelne vice na svetle...nevim jestli se daji odstranovat i tyhle...
Není tady
Bea napsal(a):
Poslední roky se mi dělají červené žilky na nose,je to nepříjemné ,jde to zadělat make-upem ale přesto ,dá se to trvale odstranit kromě leaseru třeba bylinkami ,krémem .Ani nevím původ proč se žilky dělají.má stím někdo zkušenosti?
Ahojky..nejlepší a nejúčinější je jen laser,byla jsem na něm a účinek je opravdu dobrý a trvalý..můžeš počítat s tím,že se ti monou udělat časem i po celém obličeji:grater:..napiš jak jsi dopadla..páčko
Není tady
Robili mi to v laserovom centre v Bratislave, ci maju laser normalny doktori, to neviem. Myslim, ze oni sa strafia do hlavnej zilky, a do mesiaca, dvoch sa to vsetko vstrebe. Som spokojna, inak, trvalo to asi 1 minutu, len to treba potom treba chranit nejaku dobu pred slnieckom.
Není tady
To neviem, ci to robia aj tehulam, ale skus si zavolat na nejaku kliniku. Drzim palceky.
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Robili mi to v laserovom centre v Bratislave, ci maju laser normalny doktori, to neviem. Myslim, ze oni sa strafia do hlavnej zilky, a do mesiaca, dvoch sa to vsetko vstrebe. Som spokojna, inak, trvalo to asi 1 minutu, len to treba potom treba chranit nejaku dobu pred slnieckom.
Ešte ako decko (veľa rokov do zadu) som sa pýtala kožnej čo s žilkami na nose a ona poradila laser alebo to vypálenie, ale vraj je to genetika a môj metabolizmus a časom sa to vráti späť. Viem že je to cca. 15 rokov dozadu, čo som sa pýtala, tak ma zaujíma, či sa ti to vrátilo alebo čo ti na to povedal lekár. Ďakujem.
Není tady
ono sa to nevracia, vytvaraju sa rokmi nove. Mam 1 novu, malicku, viem o nej len ja. Ta nova zilka sa vytvorila asi po 5 rokoch. Asi sa rychlejsie vytvaraju pavucinky z tych starsich, je to mozne. Ale aj tak ju dam v zime prec, na leto to nerobia, kvoli slniecku. Mam na mysli laser, osvedcil sa mi, tak pojdem nan zas.
Není tady
Buba a je to bolestive? A kolko kur budem musiet absolvovat? A kde Ti to robili?
Není tady
Bolo to rychle, bez bolesti, a s dobrym vysledkom. Netreba sa bat. Len pozor na slniecko. Tie zilky sa behom par tyzdnov vstrebu. Robili mi to v 1. laserovom centre pri Dimitrovke v Bratislave.
Není tady
Buba 1 napsal(a):
Bolo to rychle, bez bolesti, a s dobrym vysledkom. Netreba sa bat. Len pozor na slniecko. Tie zilky sa behom par tyzdnov vstrebu. Robili mi to v 1. laserovom centre pri Dimitrovke v Bratislave.
Kolko ťa to stálo ?
Není tady
neviem, robili mi toho viac, ale nebolo to drahe, bolo to v pohode. Myslim, ze to bolo od impulsu, a tych nebolo vela, len do hlavnych, nie do pavuciniek.
Není tady
Buba 1 napsal(a):
neviem, robili mi toho viac, ale nebolo to drahe, bolo to v pohode. Myslim, ze to bolo od impulsu, a tych nebolo vela, len do hlavnych, nie do pavuciniek.
Aspoň približne do 1000 Sk alebo viac ?
Není tady
platila som do 5000,-, brali mi aj take vyrastky pod pazami, pod prsiami, a na krku, sestre tiez, platili sma to spolu. Tie vyrastky nam nerobili laserom, a sestra mala aj nejake na vieckach. Bolo sme spokojne, nemali sme ziadne problemy.
Není tady
robili nam to koncom zimy, ten krem proti slnku s ochrannym faktorom 100, ten bol drahy. vydrz do zaciatku zimy, myslim, ze na leto to ani nerobia.
Upravil(a) Buba 1 (9. 5. 2007 4:07)
Není tady
Dik za info
Není tady
Rado sa stalo. Mna to sr.lo tiez. A velmi.
Není tady