6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já nebaštím koprovku,bílé polívky,čočku,fazole,hrachovou kaši.............a toho by se našlo:-))
Není tady
Držkovou polévku, mlíkovou polívku, pr...čku, tlustý maso, sulc, ovar, chrupavky, suchej salám, teplý mlíko, (ale kakao si dám), hovězí, (to nejím vůbec, nesnáším, když zůstává v zubech... ), játra a vnitřnosti všeobecně nejím....blééééé...., paštiky, ty vůbec nekupuju, tláču taky ne-e, pečenáče, uzenáče já nevím co ještě, ryby taky moc nemusím, (jedině tak obalovaný file nebo rybičkovou pomazánku....) Ještě by se určo něco našlo.....
Upravil(a) Lucy (5. 4. 2007 14:15)
Není tady
žemlovku
Není tady
koprovku, fazolove lusky, ryze na sladko(nakyp).... a nemusim segedín.
Není tady
dršťková polívka
Není tady
Martinko a mela jsi nekdy drstkovou bez drzek? - z hlívy ustricne - to je mnamka.....
Není tady
bílá zelná polévka - školnojídelnová a od té doby nepozřu..kapr a ryby v jakékoliv podobě, mozeček, španělský ptáček (ta teplá OKURKA!!!) ,lečo, žemlovka, a podobné laskominy
Není tady
to by vydalo na dlouho, nejím toho docela dost - prý jsem vybíravá, ale nevěřte tomu
tak např. koprovka , grep (poprvé jsem ho měla jako děcko a na tu pachuť se nedá zapomenout, ale někdy se pokusím ochutnat znovu), rýže jako příloha (rizoto a rýži s kečupem naopka můžu), banán a med jako takový, dršťkovka, lečo atd. atd.
Není tady
No jsem sice všežravec,ale takovou mlíkovou,držkovou a rybí polévku fakt nejím ( nemůžu je dokonce ani citit )A pak do mě nikdy nikdo nedostane aspik,játra,cokoliv ze zabíjačky jako jsou tlačenky,jitrnice a podobný humus,okurkovou a houbovou omáčku,jakýkoliv dar moře,špek a tlusté maso a kuře nebo králika na smetaně nebo na paprice.
Není tady
Ahoj sním víceméně všechno, i když rybí polévka je humáč (ten smrad a nechtnosti při vaření) ale nikdy nikdo do mě nedostane houby... je to snad od malička moje nemoc, když vím, že v nějaké omáčce nebo polívce houby byly, tak i když jsou vybrány předem, prostě nemůžu... ani když mám jiné jídlo než ostatní u stolu, stejně se v tom hnípám jestli NÁÁÁHODOU je tam nemám taky a i když je vše ok, stejně to do sebe vyloženě tlačím...
Máte někdo k nějakému jídlu taky tak šílený odpor? Jen při představě, jak plavou v talíři se mi otáčí žaludek...
Upravil(a) daika (11. 2. 2008 16:22)
Není tady
Já ke koprovce:(
Není tady
skoro všechno co vařili ve školní jídelně,tak nemusím do dnes...stačí si to jen představit...
Není tady
he napsal(a):
jednou jsem otevřela konzervu šprotů v tomatě a tam leželo na boku 50 kompletních rybiček a všechny se na mě vyčítavě dívaly jedním očičkem.V okamžiku, kdy všechny naráz mrkly letěla konzerva do koše.Šproty už nikdy!
A jak je možné, že mrkly když byly mrtve a naložené v tomátové omáčce?? Asi su blbá, ale nedochází mi to.
vypražana alebo udena tlačenka ble
Není tady
Nikdy jsem do sebe nedostala puding nebo dětskou kaši, oželím i houby v polévce.
Není tady
tvaroh a cokoli co trochu chutná a smrdí jako tvaroh, celer ( velký kousky zeleniny v polívce), vepřový, žemlovka, sladký jídla, květák- toto do sebe vůbec nedostanu
Není tady
Nesnáším jakkoli tepelně upravenou nebo nakládanou papriku, syrovou miluju. Nemám ráda kapustu. Zato spoustu zde nejčastěji jmenovaného vysloveně miluju, třeba žemlovku, aspik nebo játra Ve školní jídelně mi připadaly nejúchylnější dušené plíčka, to se mi opravdu zvedá kufr i po letech, a ze školky si pamatuju takovou řídkou kyselou růžovou polívku, asi v tom byla červená řepa, fuj. Ale když nám k svačince namazali rohlík nugetou, bylo vše zapomenuto
tlusté maso, ovar a máslové krémy na dortech a v zákuscích...fůůůůj
Není tady
hovězí maso, vnitřnosti, dršťková polévka, tlusté maso, krůtí maso, rajská, atd atd atd......je toho hodně
Není tady
Keby ste mi doniesli vsetko, co vam nechuti a ja mal z toho zjest vsetko, co mi chuti, bol by som najtucnejsi zivy tvor v celom vesmire
Není tady
Nemusím moc tlusté maso. Věci ze zabíjačky. A tučné máslové zákusky a krémy.
Jinak sežeru všechno. U nás se v rodině moc nesmělo jídlem šeredit a když někomu nechutnalo dostal max. suchý chleba.
Ráda experimentuji i s jídlem v exotických zemích. Vodní had,hlemýždi škeble, potvory atd. není problém
Není tady
koprovka...
Není tady
Nechutnají mi bramboráky, lívance, langoše, prostě všechny "placky".. Dál studené a krémové polévky, tatarák-syrové maso bych nikdy v životě nesnědla.
Není tady
Mlíkovka (polevky tak nějak nemusím ale tuhle...)tu nemůžu ani vidět.....
a pak můj otec si dělá k večeři..ukrojí si vysočinu a ohřeje ve vodě apak to normálně jí...nechápu jak z toho lezou ty špeky no to je hnus velebnosti:usch:
jinak miluju chleba s majkou posypaný boruvkama to fakt zbožňuju a čínská jídla
Není tady