6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lečo docela jde, ale ještě nesnáším dušenou mrkev a omajdu z kyselých okurek. Vařili nám to ve škole a to teda byl blaf, FUJ!!!
Není tady
Modroočka napsal(a):
Lečo docela jde, ale ještě nesnáším dušenou mrkev a omajdu z kyselých okurek. Vařili nám to ve škole a to teda byl blaf, FUJ!!!
Jo školní jídelny dokázaly zošklivit plno jídel,na dušenou mrkev taky nerad vzpomínám.
Není tady
Nejméně oblíbené jídlo, tedy co bych nikdy nedala do pusy: dršťková polívka, jídla obsahující tlusté maso, uzený jazyk a další většinou mastné nebo uzenářské výrobky. Jinak sním na do přijdu .
Není tady
Co už nikdy nevezmu do pusy - kapra Ochutnala jsem poprvé a chutnalo to jako bahno a podruhé (byl to mladý a dobře vymáchaný v mléce, aby se zbavil nelibé pachuti) a chutnalo to jako pískovna... Blééé
Není tady
bohužel Tvoje jmenovkyně - moje mladší dcera má stejný níázor
já ji zkusím zlomit na kapra pečeného na česneku
Není tady
nesnáším šunkafleky, a rizoto...:-((( a bramboráky...a rybí tuk!!!!!!
ale miluju mléčnou čokoládu:-)))
Není tady
já nepozřu tlačenku a pr...čku, jinak jsem opravdu všežravec, ale nemusím ještě tlusté maso.
Není tady
Moje mamka šla s mými syny před nějakou dobou ze školy.
Mladší si liboval, jaký měli bezvadný oběd: " ...bylo to zapečený se sýrem, masíčko a brambůrky...". Starší syn, který odjakživa jídlo pitval před tím než ho snědl, oponoval: "Bylo to hnusný, zapečený maso s rozblemtnaným sýrem."
Oba se shodli na tom, že vynikající je krupičná kaše, buchty, ovocné knedlíky a palačinky - ve školní jídelně.
Jednou za čas pizza, smažený sýr .. a dlouho nic.
Já s vzpomínám na kolínka, rajskou a hovězí dušené. A ty knedle byly taky výborný.
Není tady
Já jsem staromilec dobré české kuchyně - svíčková, vepřo knedlo, řízek s bramborovou kaší. Nemusím sushi a podobné pro mě srágory, dále některá jídla středomořské kuchyně, kde je moc kečupu a koření, hlavně oregano, to mně vyloženě smrdí.
Není tady
Já nesnášim koprovku,rejžovej nákyp a "držkovku". Jinak rybu jednou za čas a mořský potvory vůbec...
Není tady
Já nesnáším mlíkovou polívku. V podstatě nesnesu samotný teplý mlíko Ale kávu s mlíkem a koláčkem miluju
Já mám ráda všechno jídlo. Jediný, co jsem nikdy neochutnala je slanina, aspik a tlačenka (nesnáším jak se to "klepe")
Zbožňuji čokoládu, kterou se zrovna cpu Zítra jí budu muset v posilce a pak a pak
Není tady
Miluju mléčnou polívku Ale jenom na sladko.
Nesnáším držkovku, ale musím jí pořád vařit, doma jí milujou.
Ten puch při vaření...... nevzala bych to do pusy.
Není tady
rajská polívka s rýží
Není tady
Nemam rada hrach a slejsky.
Není tady
Nesnáším fazole na smetaně, ovar, rýžový nákyp, žemlovku..Odjakživa. Zajímavé je, že se k těm "odjakživaneoblíbeným" postupně přidala i jídla, která jsem jedla naposledy před začátkem střevní chřipky..Tzn. kapusta, vařená kukuřice, dušená mrkev a pečené kuře. Kapustu jsem jedla naposledy v 5 letech, pečené kuře poměrně nedávno, ale teď mi dělá zle i ta vůně při pečení..Jenom je velká škoda, že mě to nikdy nepostihlo po sežrané čokoládě..Bych teď měla pr.el o dost menší...
Upravil(a) Anda (2. 4. 2007 15:57)
Není tady
nesnáším zápach při vaření květáku nebo brokolice
Není tady
vim ze to sem nepatri....ale asi jsem tohle tema ani nemela otvirat...le Majajo...rajska s ryzi...se za chvili utopim ve vlastnich slinach mnam hehe
Není tady
Určitě to tady už někde bylo,ale mě naskakuje husí kůže,když si vzpomenu,jak ve školní jídelně plavala naběračka omastku na hrachový kaši a k tomu byl telecí párek,nebo co to bylo.A pak taky nemusím rýžový nákyp a mlíkový polívky.Páčko.
Není tady
Mluvíte o mlékové polévce. Co to je - v životě jsem to nejedla, jen jsem párkrát o tom slyšela. Jak se připravuje?
Není tady
Mléčná polévka se u nás dělala z tekutiny při výrobě tvarohu (syrovátky?). Bylo to hnusné, chodili jsme s bratrem vylévat, aby na polévku nezbylo. Pak ještě jsem nesnášela osmaženou cibulku, co plavala na polévce (jinak ji mám ráda).
Není tady
Tak u mě jasně vede jehněčí a králík na jakýkoliv způsob. Potom dršťková a v podstatě všechno ze zabijačky.
Potom octový brambůrky a Marmite - což jsou laskominy z Anglie. Ohavnost!
Není tady
okurková omáčka...blééééééééé.Jenže se mi potvrdilo "když je hlad tak se sežere všechno" akdyž jsem byla nedávno v nemocnici,a čekala jsem už hladová na oběd a pod poklopem na mě číhala okurková omáčka...tak hlad byl fakt silnější...brbrr:skurt:
Není tady
no nemocnicni strava je hnus...at je hlad nebo neni
Upravil(a) Ferda (4. 4. 2007 17:00)
Není tady