6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bety napsal(a):
IvčoK já taky přesně tak, a dokonce moji koprovku a penát teď miluje celá rodina! Ale emlovku má ráda jenom dcera a já...
A moji emlovku jí dokonce i můj přítel,který ji nesnáel.Mňam.
Není tady
Fazolková omáčka je můj nepřítel stejně jako drková polévka
Není tady
Rýový nákyp dělám holkám ani bych jen troičku ochutnala, musí si ho dochutit samy
Není tady
Tak já bych ráda podotkla, e moje chutě se věkem radikálně mění.
V dětství jsem se pozvracela ve kolní jídelně, kdy mi nutili kvasnicovou polévku. A pak jsem nechodila na oběd, kdy jsem ji jenom zdálky cítila. Teď mi to ani nevadí.
Neměla sem ráda čokoládu, kávu, lehačku, bramborový salát, tatarku, fuj vem sosům pod maso, pek a kvarky, hnusný, knedlík s vajíčkem, ořechy v kuřecím kung pau, čočku na kyselo, rajskou polívku, (omáčka, pravý opak !). Čivab čiči , fujky, mozeček, blinky, paprikový brambůrky, burákový máslo, vlaký salát, tlustý maso, nějaké býčí lázy a moučný červy mi natestí nikdo nikdy nenutil. Ty by asi skončili i dnes jak ta polívka před lety.
Indián, ble.. ( s tím sladkým bílkem, jetě existoval s růovým bílkem.. ble ble ble)
Dnes bych dokázala sníst téměř ve vyjmenované
A pila jsem s babičkou vymačkanou citronovou ávu jen tak. Nevím, jestli byla dobrá, ale myslím, e mi to chutnalo u jen proto, jak na nás vichni nechápavě hleděli. .
Upravil(a) host eska (4. 10. 2006 0:37)
Není tady
Jím snad úplně vechno kromě duené mrkve. Syrovou ji klidně zblajznu, ale duenou, tu by do mě nikdo nedostal.Vzpomínám si, e kdy jsem byla malá,tak ji do mě cpal strejda a nutil mě jí dojíst, i kdy u sem nechtěla a měla jí a v krku. Stejnak u mě seděl a musela jsem oběd dojíst a od té doby k ní mám odpor!
Jinak mám apetit výbornej a nic jinýho mi nevadí:-))) a gor teď v těhotenství, to mi chutná náramně:-)))
A vimli jste si, e se chutě mění i s věkem?Např.brácha přímo nenáviděl rajčata a teď je jí pomalu na kila.
Není tady
markéta napsal(a):
he napsal(a):
V okamiku, kdy vechny naráz mrkly letěla konzerva do koe.proty u nikdy!
Hodně jsi toho vypila???
Předtím ne,ale potom...
Není tady
ja nesnasim ruzne fastfoody apod..hamburgery na tisic zpusob to fakt ne bleee...a hranolky taky ne...jinak snim vsechno ostatni.....
Není tady
a jetě jsem si vzpomněla, e nesnáím ulany s makem blééééééééé.....ve kolce to do mě vdycky soudruky rvali... já jsem to neměla nikdy ráda a nechtěla to r*t..... fujky fuj...to není jídlo...vdycky jsem vyzobala akorát ten mák a ty ulánky tam nechala a proto jsem taky chodila poslední z jídelny....vechny děcka u spali a já.....seděla nad talířem a bulela...ale vdycky jsem to musela sníst no hnus....
Není tady
Nám ve kolce vadly kytky byly v jídelně a my je fakt poctivě přímo do květináčů krmily vím co nám nechutnalo
Není tady
666salome napsal(a):
Nám ve kolce vadly kytky byly v jídelně a my je fakt poctivě přímo do květináčů krmily vím co nám nechutnalo
To znám - po čase nám dali na stůl do vázy kytičky umělé . Myslím, e vude to bylo stejné.
Není tady
Tak my jsme do kytek strkali ty fluoridové tablety, co kadý dostával 4 ks, chudáci kytky, nebo ne?
Není tady
Ale na oplátku mě chutnali v jídelně boloňské pagety. Nikdo je neměl lepí ne kolní jídelna.
Není tady
Je to moná na dalí téma...mě ve kolních jídelnách chutnalo ve, nic jsem si tam nezoklivila. A nikde jinde nedelali lepí knedlíky, takové skoro bílé, nadýchané, nebyly přecpané houskou...
Není tady
to je napad lepisto..nove tema skolni jidelny..valim to zalozit
Není tady
Tak my jsme je zase při zapíjení házeli do odpadu umyvadla, ani se nestačily rozpoutět,bylo nás ve třídě 38 krát 4 ks, někteří byli poctiví a papali.
Lucie27 napsal(a):
Tak my jsme do kytek strkali ty fluoridové tablety, co kadý dostával 4 ks, chudáci kytky, nebo ne?
Není tady
Já nesnáím buřtgulá BRRR jen si vzpomenu abych si sehnala nějaký květináč
Není tady
Tat to já nesnáím takovou tu mlíkovou polévku s nudlema a tlustý klepavý maso,to fakt ne.
Není tady
Já nesnáím čočku tý se opravdu vyhýbám jak můu.
Není tady
Sním fakt vechno (i nepovedené jídlo), ale plněné papriky přímo nesnáím.
Není tady
Nesnáím fazolkovou omáčku
Plněné papriky ty mám ráda ale sloupnu papriku a jím jen to masíčko mňam
Není tady
Jo, tak tu omáčku z fazolek taky nemusím, fuj. Ale plněný papričky, to jo, to já ráda. A taky jetě nemusím pizzu, nikdo nechápe, proč ji nejím, kdy to dlabou vichni. Mně vadí to oregáno a tím jsem si to tak znechutila, e ani kdyby na tu pizzu to oregáno nedali, tak ji stejně jíst nebudu. Prostě u ho tam cítím, i kdy tam není.
Není tady
NO, kolní jídlíčka tam problém nebyl... Pokud nebyla ze zeleniny...
Nejím skoro ádnou zeleninu, take pro mne nepoivatelná je zelenina na vechny způsoby a asi nejhorí je představa sníst kousek řepy, celeru
nebo křenu a taky vekeré bylinky krom máty....
Není tady
Lečo,to je taky pěkná hrůza :-(
Není tady
Lečo je dobrota, batím ho celé léto . Kdy jsem marnivá tak i v zimě.
Není tady