29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bety napsal(a):
IvčoK já taky přesně tak, a dokonce moji koprovku a špenát teď miluje celá rodina! Ale žemlovku má ráda jenom dcera a já...
A moji žemlovku jí dokonce i můj přítel,který ji nesnášel.Mňam.
Není tady
Fazolková omáčka je můj nepřítel stejně jako dršťková polévka
Není tady
Rýžový nákyp dělám holkám aniž bych jen trošičku ochutnala, musí si ho dochutit samy
Není tady
Tak já bych ráda podotkla, že moje chutě se věkem radikálně mění.
V dětství jsem se pozvracela ve školní jídelně, když mi nutili kvasnicovou polévku. A pak jsem nechodila na oběd, když jsem ji jenom zdálky cítila. Teď mi to ani nevadí.
Neměla sem ráda čokoládu, kávu, šlehačku, bramborový salát, tatarku, fuj všem sosům pod maso, špek a škvarky, hnusný, knedlík s vajíčkem, ořechy v kuřecím kung pau, čočku na kyselo, rajskou polívku, (omáčka, pravý opak !). Čivab čiči , fujky, mozeček, blinky, paprikový brambůrky, burákový máslo, vlašký salát, tlustý maso, nějaké býčí žlázy a moučný červy mi naštestí nikdo nikdy nenutil. Ty by asi skončili i dnes jak ta polívka před lety.
Indián, ble.. ( s tím sladkým bílkem, ještě existoval s růžovým bílkem.. ble ble ble)
Dnes bych dokázala sníst téměř vše vyjmenované
A pila jsem s babičkou vymačkanou citronovou šťávu jen tak. Nevím, jestli byla dobrá, ale myslím, že mi to chutnalo už jen proto, jak na nás všichni nechápavě hleděli. .
Upravil(a) host eska (4. 10. 2006 0:37)
Není tady
Jím snad úplně všechno kromě dušené mrkve. Syrovou ji klidně zblajznu, ale dušenou, tu by do mě nikdo nedostal.Vzpomínám si, že když jsem byla malá,tak ji do mě cpal strejda a nutil mě jí dojíst, i když už sem nechtěla a měla jí až v krku. Stejnak u mě seděl a musela jsem oběd dojíst a od té doby k ní mám odpor!
Jinak mám apetit výbornej a nic jinýho mi nevadí:-))) a gor teď v těhotenství, to mi chutná náramně:-)))
A všimli jste si, že se chutě mění i s věkem?Např.brácha přímo nenáviděl rajčata a teď je jí pomalu na kila.
Není tady
markéta napsal(a):
he napsal(a):
V okamžiku, kdy všechny naráz mrkly letěla konzerva do koše.Šproty už nikdy!
![]()
![]()
![]()
![]()
Hodně jsi toho vypila???
Předtím ne,ale potom...
Není tady
ja nesnasim ruzne fastfoody apod..hamburgery na tisic zpusob to fakt ne bleee...a hranolky taky ne...jinak snim vsechno ostatni.....
Není tady
a ještě jsem si vzpomněla, že nesnáším šulany s makem blééééééééé.....ve školce to do mě vždycky soudružky rvali... já jsem to neměla nikdy ráda a nechtěla to žr*t.....
fujky fuj...to není jídlo...vždycky jsem vyzobala akorát ten mák a ty šulánky
tam nechala a proto jsem taky chodila poslední z jídelny....všechny děcka už spali a já.....seděla nad talířem a bulela...ale vždycky jsem to musela sníst
no hnus....
Není tady
Nám ve školce vadly kytky byly v jídelně a my je fakt poctivě přímo do květináčů krmily vším co nám nechutnalo
Není tady
666salome napsal(a):
Nám ve školce vadly kytky
byly v jídelně a my je fakt poctivě přímo do květináčů krmily vším co nám nechutnalo
To znám - po čase nám dali na stůl do vázy kytičky umělé . Myslím, že všude to bylo stejné.
Není tady
Tak my jsme do kytek strkali ty fluoridové tablety, co každý dostával 4 ks, chudáci kytky, nebo ne?
Není tady
Ale na oplátku mě chutnali v jídelně boloňské špagety. Nikdo je neměl lepší než školní jídelna.
Není tady
Je to možná na další téma...mě ve školních jídelnách chutnalo vše, nic jsem si tam nezošklivila. A nikde jinde nedelali lepší knedlíky, takové skoro bílé, nadýchané, nebyly přecpané houskou...
Není tady
to je napad lepisto..nove tema skolni jidelny..valim to zalozit
Není tady
Tak my jsme je zase při zapíjení házeli do odpadu umyvadla, ani se nestačily rozpouštět,bylo nás ve třídě 38 krát 4 ks, někteří byli poctiví a papali.
Lucie27 napsal(a):
Tak my jsme do kytek strkali ty fluoridové tablety, co každý dostával 4 ks, chudáci kytky, nebo ne?
Není tady
Já nesnáším buřtguláš BRRR jen si vzpomenu abych si sehnala nějaký květináč
Není tady
Tat to já nesnáším takovou tu mlíkovou polévku s nudlema a tlustý klepavý maso,to fakt ne.
Není tady
Já nesnáším čočku tý se opravdu vyhýbám jak můžu.
Není tady
Sním fakt všechno (i nepovedené jídlo), ale plněné papriky přímo nesnáším.
Není tady
Nesnáším fazolkovou omáčku
Plněné papriky ty mám ráda ale sloupnu papriku a jím jen to masíčko mňam
Není tady
Jo, tak tu omáčku z fazolek taky nemusím, fuj. Ale plněný papričky, to jo, to já ráda. A taky ještě nemusím pizzu, nikdo nechápe, proč ji nejím, když to dlabou všichni. Mně vadí to oregáno a tím jsem si to tak znechutila, že ani kdyby na tu pizzu to oregáno nedali, tak ji stejně jíst nebudu. Prostě už ho tam cítím, i když tam není.
Není tady
NO, školní jídlíčka tam problém nebyl... Pokud nebyla ze zeleniny...
Nejím skoro žádnou zeleninu, takže pro mne nepoživatelná je zelenina na všechny způsoby a asi nejhorší je představa sníst kousek řepy, celeru
nebo křenu a taky veškeré bylinky krom máty....
Není tady
Lečo,to je taky pěkná hrůza :-(
Není tady
Lečo je dobrota, baštím ho celé léto . Když jsem marnivá tak i v zimě.
Není tady