6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KOPROVKA-od školky,hnus,smrad,blinky..."KLEPAVÉ"MASO,ZABIJAČKOVÉ VĚCI-kromě ovaru,samozřejmě libového...RAJSKÁ POLÉVKA-nepochopitelné jídlo pro mne...ŠKRALOUP NA MLÍKU,MOŘSKÉ POTVORY,...jinak mne nenapadají větší hnusy na talíři(myslím pro mne,můj manžel tohle vše miluje)jasně,že bych tu vypsala milion věcí,které nemám ráda...ale to by nestačila stránka...
Upravil(a) jasminka (1. 10. 2006 22:28)
Není tady
Teplé mlíko, ledvinky a mořské potvory. Bleeee
Není tady
Drzkova polevka a kvasnicova pomazanka nebo polevka.Neznam nuic horsiho
Není tady
Dušená mrkev
Není tady
Koprovka
A vnitřnosti kromě jater
A co bych opravdu nepozřela - různé mořské potvory v jakékoli podobě.
Upravil(a) janica (2. 10. 2006 12:55)
Není tady
Fazolové lusky.
Není tady
Rybí a špenátová polévka,mořské potvory.
Není tady
škraloup, býčí žlázy(ale to je asi psych. blok), rozinky,mozeček z prasete - tohle do pusy nestrčim
a tohle snim, ale nemusim to a nevyhledávám ... omáčky(koprovka, rajská, znojemská a svíčková), pudink,ledvinky, celer - jakkoliv
Není tady
Teda svíčkovou taky opravdu ráda nemám.Obejdu se bez leča.
Ble,ble...mozeček,uzený jazyk,ledvinky,jelita,no...býčí žlázy,to už vůbec ne-e .
A potvory z moře vytažený?Nevím,zatím jsem ochutnala jeden prabídně usmažený kroužek z chobotnice,či co to bylo...taková gumovka...
Není tady
Jé a já ještě nesnáším kapra a z něj polévku. Takže o vánocích mám kuřecí řízečky a povévku s játrovými knedlíčky.
Není tady
jitrnicový prejt, brr to je to nejděsnější jídlo
Není tady
kapr-to je hnus...jedine TRESKA,TUNÁK,MAKRELA---nic víc...
Není tady
pěkný Jiněnko a ostatní....jsem se nasmála...
jinak já kapra normal taky nemusím,ale na grilu je výborný zrovna máme jednoho ve dřezu asi stejně skončí na mrazáku,chudáček
a jinak tlačenky,jelita,býčí žlázy,žabí stehýnka a takový ty další "specialitky" taky nemusím....
Upravil(a) ESKYMKA (2. 10. 2006 18:44)
Není tady
jo a mozeček a smažák z prasečí zabíjačky je taky pěknej humus... a houby bych taky do pusy nedala,kromě žampionů a bedlí... ty já ráda smažené jako řízeček
Není tady
nesnáším žemlovku - hlavně ty rohlíky v tom
Není tady
Já přišla na to,že hodně jídel jsem měla zhnusených ze školní jídelny(bože to je let)a když jsem je začla vařit sama pro rodinu,tak mi chutnají,takže koprovka,špenát,fazolový lusk,dušená mrkev a jiné mám dneska ráda.Aten recept,co jsem tu někde psala na mňam dušenou mrkev s bramborovým knedlíkem a masem,to je u nás nejoblíbenější.
Upravil(a) Ivča K. (2. 10. 2006 19:07)
Není tady
IvčoK já taky přesně tak, a dokonce moji koprovku a špenát teď miluje celá rodina! Ale žemlovku má ráda jenom dcera a já...
Není tady
Jojo,ty školní jídelny ,když si vzpomenu na špenát..brrr.,dneska když si ho udělám doma to je ňamka!
Není tady
Od mateřské školy mám odpor k tvarohové pomazánce,byla jakoby nasládlá a svorně jsme ji cpali do kamen,když se učitelky nedívaly.Tím pádem ani rozhudu z tvarohu nemusím.Jinak jsem všežravec,mořské potvory miluju,akorát jednou jsem otevřela konzervu šprotů v tomatě a tam leželo na boku 50 kompletních rybiček a všechny se na mě vyčítavě dívaly jedním očičkem.V okamžiku, kdy všechny naráz mrkly letěla konzerva do koše.Šproty už nikdy!
Není tady
Dršťková polévka, čočka na kyselo, fazolový lusky a kedlubnový zelí. Ale normální zelí miluju.
Není tady
Lečo, mléková polévka, mozeček, d*žky z polévky - polévku miluji, ale bez dršek, mořské příšery, aspik a sladká teplá jídla
Není tady
já nenávidím koprovku a zemlbábu nebo jak se to píše a nemusím klasickej štrudl...
Není tady
jen se podívám na "dary moře" a už je mně z toho špatně....
Není tady