6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
nie, to robi tretia v poradi
Tretia kulka?Ty máš tři koule?
Není tady
nie, tretia flaska vina ... a sme u toho najneoblubenejsieho, sice to nieje jedlo ale vino nemam rad, dnes sa teda asi trestam
Není tady
Oxi napsal(a):
nie, tretia flaska vina ... a sme u toho najneoblubenejsieho, sice to nieje jedlo ale vino nemam rad, dnes sa teda asi trestam
Asi začnu taky chlastat.Já tu mám jen čurabelku.
Není tady
ty si pijes moc? alebo je to nieco ine? ja nevzdelanec... toto nepoznam
Není tady
Oxi napsal(a):
ty si pijes moc? alebo je to nieco ine? ja nevzdelanec... toto nepoznam
Jenom piju moc a potom močím moč a ještě k tomu moc.(piju limonádku)
Není tady
no chapes ... čurabelka-čurat=Oxi nechape definuj ...
Není tady
Oxi napsal(a):
no chapes ... čurabelka-čurat=Oxi nechape definuj ...
čurabelka=pít a potom chodit čurat...Oxi chápat?
Není tady
Oxi byt blby jako ceska vlada, oxi byt uplne mimo. curabelka je piti na xcani? ja byt blba uhorska nevolnice, prominou ... vzacna panno z ceskeho kralovstvi
Není tady
Oxi napsal(a):
Oxi byt blby jako ceska vlada, oxi byt uplne mimo. curabelka je piti na xcani? ja byt blba uhorska nevolnice, prominou ... vzacna panno z ceskeho kralovstvi
Jak ceska vlada?Tak to už snad ani horší být nemůže.To bych ani já nejedla.
(to jako,že se furt držíme tématu)
Není tady
jojo, platim si vlastneho .... (nemozem pisat, dodrziavam kodex), dokonca minimalne dvoch, kurniiiiiik ja by som ich vsetkych zozral a je klud.
Sme stale u jedenia, nie?
Není tady
Mě teda dlouho leží v žaludku,nějak je blbě trávím.Už aby vyšli tím druhým koncem.Není to sice přímo k tématu,ale hodně příbuzné.
Není tady
my sme teda v ramci zdraveho stravovania vraj kupili kus oceanu, ale nenasiel sa nikto kto by ich tam vystahoval a to je skoda, mozno by z nich bola super zranica
minimalne pre zraloky
Upravil(a) Oxi (1. 10. 2006 0:29)
Není tady
Oxi napsal(a):
my sme teda v ramci zdraveho stravovania vraj kupili kus oceanu, ale nenasiel sa nikto kto by ich tam vystahoval a to je skoda, mozno by z nich bola super zranica
minimalne pre zraloky
Chudinky žraločci.Nebuďme takoví nežralokolidové.
Není tady
nemam nic proti sharkom
Není tady
Oxi napsal(a):
nemam nic proti sharkom
Ale ráda zůstanu jejich neoblíbeným jídlem.a jsme zas v tématu.
Není tady
Já bych si dala kapříka a salát A dárky
Není tady
choysia napsal(a):
Já bych si dala kapříka a salát A dárky
VÁNOCE,VÁNOCE PŘICHÁZEJÍ,ZPÍVEJME PŠÁTELÉ!!!!!
Není tady
fajn, zozerem vsetko a na ponozky a vonavku kaslem, raz by som chcel aj darcek, ale neva ja to prezijem aj ked som len blby chlap, tento rok si kupim sam, neserte ma vianocami, mam z nich depku
Není tady
Oxi napsal(a):
fajn, zozerem vsetko a na ponozky a vonavku kaslem, raz by som chcel aj darcek, ale neva ja to prezijem aj ked som len blby chlap, tento rok si kupim sam, neserte ma vianocami, mam z nich depku
To musíš napsat ježíškovi.
Není tady
ti dám depku, ty
Žádná depka nebude, jasný? Hezky si vymysli dárek, napiš to na papírek a dej to za okno. A až si to Ježíšek přečte, tak ti něco koupí. Je to tak každej rok....
Šmarjá, tohle není Santa Klaus, ale Českej Ježíšek, tak neblbni, tomu můžeš věřit ....a piš, piš....
Není tady
ja viem, dochadza mi to ale len pomaly, serem na jeziska aj na darceky, chcem len barbie a nieco skolske, nic viac, len aktovku ale tu dostanem od babicky
Není tady
Oxi napsal(a):
ja viem, dochadza mi to ale len pomaly, serem na jeziska aj na darceky, chcem len barbie a nieco skolske, nic viac, len aktovku ale tu dostanem od babicky
Babička je v sexuologický.Je to ještě asi čiperka.
Není tady
ja viem, radil som jej vcera, na to ze je babicka vie velke ho.no, ma snad toho nemeckeho blba co kradne veci?
Upravil(a) Oxi (1. 10. 2006 1:49)
Není tady
Vracim se k puvodnimu tematu. Nejim male ryby, kopr, kokos. Nemam rada fazole, zakusky a sladkosti vubec.
Není tady
krupicová kaše (BRRRRR) - tu u nas v rodine nesnasi aspon ctyri generace uz od mimina
kakao (BLEEEEE) - uz od jesli, asi proto, ze je z tepleho mleka (BLIIIIIIIIINK)
dusena mrkev (ZVRACIZVRACI) - od zakladky, kvuli vychovatelce Hrnčiříkové (to máte za to,soudružko!!!)
rajska polevka - ale omacku si dam, MNAM
Není tady