6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj,tak mě napadlo, e kdy u tu píeme o oblíbených jídlech, co taky hodit na plac vae nejméně oblíbené jídlo,nebo přímo jídlo,které nesnáíte a nikdy více byste jej u nesnědli....
mě osobně by zajímalo co vám nechutí
já třeba nemusím moc bramboráky... fujky...ale jednou za čas- třeba po roce na ně dostanu chu a tak si je udělám s uzeninou a s kyselým zelím...ale pak je zase hoooooooooooooodně dlouho nemusím
a taky jsem např. zvyklá,e u nás se dělá koprovka s bramborem,a já kdy vidím jak si to někdo dává s knedlíkem, tak mě vstávají vlasy hrůzou na hlavě záleí na zvyku....
co vám "nejede"????
(snad u tu toto téma není... )
Není tady
myslim ze neexistuje jedlo ktore by som nemal rad, ale morske potvory si sam od seba nedam
Není tady
emlovka ,drková polívka ,a hnus je kraloup na mlíku .
Není tady
tak ty mořské potvory také nemusím...jednou jsem okusila kousek z chobotnice a musím říct e to byl pěknej hnus ani mě to nijak neláká.....
drkovka
a k té emlovce....mňamka mamua dělá úplně výbornou z vánočky....
Není tady
ESKYMKO, ta emlovka tvojí maminky je určitě super,jetě k tomu z vánočky.
Ale vzpomínky na kolní jídelnu a emlovku ,kde v ní bylo kde co,(lupky s jablek,pecky,atd...)to fakt NÉNÉ.
Není tady
ja mam blbe spomienky asi na akekolvek jedlo ... ale vsetko mi chuti, ved spomienky su len spomienky. tiez nezanevriem na zeny pretoze moja manzelka ...
Upravil(a) Oxi (30. 9. 2006 15:14)
Není tady
Mořský potvory to ani náhodou, rajčata, bílou omáčku z fazolek a takovou tu rychlou polívku z mrkve osmaené na másle. Brrrrrrr, to nesnáím od dětství, díky mojí mamince, která nutila a nutila.
Není tady
Já nemám ráda u jen pohled na různé ty rybí proty a očka v konzervě..
A taky aspik...
Není tady
Tak to já taky ne Babucho. Taky nemám ráda emlovku, játra, bůček, kachnu, slepici atd. Bylo by to na dlouhé psaní.
Není tady
Duená mrkev- tfuj.
Není tady
chjo, ja asi fakt zozeriem vsetko ... drzkova mnam, zemlovka mnam, jatra, bucek, kachna, slepice, rybi ocka, sproty, fazole, rajcata, dusena mrkev ... vsetko mnam.
co fuj to mnam, co mnam to ham
Není tady
Nemusím hrachovou a čočkovou kai. Vdy si vzpomenu na kolní jídelnu, jak nám tam ten blivajs nutili, take líce kae, zapít čajem - fůj.
Není tady
hmmm aj to mam rad
Není tady
Duí tak to já mám ráda, ale co jetě nesnáím jsou bramborové knedlíky. Třeba chlupaáky to jo, ty sním, ale jak jde čistě o bramb. knedlík tak to v ádném případě. Proto se u nás vdycky dělal jak ten tak i houskový mňam.
Není tady
Niki, tak já si v pubertě cukrovala houskový knedlíky.
Bramborový moc nemusím, ale ted je dělám doma častěji k pečenýmu, protoe je maj kluci radi.
A chlupáče miluje k výpečku nebo k houbičkám na cibulce.
A nemám ráda - vařený hráek, vařenou mrkev - syrovou ale ano.
A normální uvařený brambory mě také moc nejedou ( ale syrový jsou mnam)
Není tady
Duí tak to bych asi nikdy nemohla si cukrovat houskový knedlík. Jako třeba bych nikdy nemohla sníst langoe s cukrem...fuuuj!
Není tady
Nikiska v Tunise mali langose s cukrom, "bambalooonyyyyy" a boli skvele
Není tady
Jednou jsem la s kámokou po městě a dali jsme si langoe. Já normál, ale ona s cukrem. Kdy jsem to viděla tak mě běhala husí kůe po celém těle.
Není tady
Houskový knedlík, kompotové ovoce nebo marmeláda, cukr, máslo - rychlá varianta sladké večeře. Kdo má rád knedlíky na páře, toho to nezklame.
Není tady
Nesnáím koprovku, ale zase kulajdu miluju. Téměř ve, co jste tu psali mám ráda, zvlátě "froáky" v drkovce .
Taky podle toho vypadám Jo vlastně mi vaděj mořský potvory
Není tady
Dlouho jsem přemýlela co nejím. Na nic jsem nepřila. Jsem veravec. Miluji koprovku, fazolky na smetaně, drkovou, emlovku, aspik ......
Není tady
ahoj aprill, tesi ma ze konecne spoznavam niekoho rovnako "normalneho"
Není tady
Moná jedině tlustý vařený maso,to bych asi potupně vrhla.Blééééééééééé
Není tady
no, tak este aj to mi chuti teda minimalne na hovezim
Není tady
Oxi napsal(a):
no, tak este aj to mi chuti teda minimalne na hovezim
I bez chleba?
Není tady