|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, prosím o radu.........
jsme s přítelem už 4 roky a máme se moc rádi, i když sem tam jsou nějaké problémy jako všude jinde ALE
přítel mě má sice rád, už mockrát mi to v problémových situacích dokázal,ale nedává mi to při normálu vůbec znát. Od bývalého přítele jsem byla zvyklá na soustavné pusinkování atd.,jenže teď nic.
Dovtípila jsem se,že je to nejspíš výchovou, protože jeho rodiče jsem za celou tu dobu, co jsme spolu neviděla dát si jedinou pusu nebo že by se nějak pohladili nebo tak něco.
Měli jsme už hodně rozhovorů na tohle téma, vždy se to na pár dní zlepšilo a pak zase.
Je prostě takový(říká mi). Co s tím mám dělat?
Není tady
Myslím si, že s tím prostě nic neuděláš. Musíš ho milovat, takový jaký je. Má tě rád a když byli nějaké problémy, tak ti to dokázal. Za to bych byla ráda.
Mě přítel stále pusinkoval a hladil, nedávno přišla první krize a on myslel jen na sebe a zbaběle náš vstah vzdal.
Dala bych nevím co za chlapa, který mě podrží a bude mi oporou i kdybych se měla vzdát pusinkování.
Není tady
asi máš pravdu........hodněkrát jsem si to takhle říkala,ale pak mě přepadne nějaký červíček a hlodá a hlodá
Není tady
No a jak na tom jsi ty?Ty mu dáváš lásku najevo?A jak na to reaguje?
Není tady

Asi nejhorší je srovnávat jednoho partnera s jiným.Každý je úplně jiný a originál.Každý není na pusinkování,ale zas to dává najevo jinak,Nebo jsou i tací,kteří to nedávají vůbec najevo a při tom milují.Jsou si vlastně sami proti sobě.
Není tady
Jsem taky pro radši skvělého partnera bez pusinkování než toho co mě pusinkuje ale při první krizi je fuč 

Není tady
Andrejko, myslím, že momentálně s tím neuděláš vůbec nic. Nemůžeš jej nutit do líbání a mazlení. Při každé příležitosti kdy se to bude hodit jej líbej, tiskni se k němu, ale nijak to nepřeháněj, jen v krátkosti. Možná se tomu časem přiučí a zalíbí se mu to.
Já se musím přiznat, že já taky nejsem ten typ člověka, co neustále má potřebu být přitisknutý k tomu druhému narozdíl od mého muže. Prostě čas od času to prostě "přetrpím", jindy jsem ráda, že jej mám u sebe, že mám jeho hlavu na mých kolenou při sledování tv, že jej při tom můžu škrábat na zádech. ALE taky to nemusím 24 hodin denně. 
Není tady
Já se taky někdy přímo vyhýbám blízkému kontaktu a líbání ale on už ví že je to jen dočasné a že mě raději nechá a já pak sama přijdu protože už jsem si zvykla na to tulení a pak mám najednou pocit že mi někdo schází 

Není tady
Tak me napada, jestli to nahodou obcas neni i nejakym "mezimenstruacnim (hormonalnim)" obdobim. Co myslis, Salome?
Vim, to asi nebude pro Andrejdu, jeji pritel to bude neco jineho.... 
Není tady
for admins: neda sa urobit aby mi to zajtra poslalo pripomienku ze si to xcem precitat? jirko na com to mas zalosene, robis to sam?alebo kurnik asi som mimo miiisu ... ale snad vas to nepoburi, robia to aj vasi muziiii
hehehe
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
No myslím že i chlapi mají SVÉ DNY jen jim neříkají předmenstruační tenze
a tak není nic vyloučeno

Není tady
Holky díky za nazory.
Já taky nejsem ten typ co by to potřeboval pořád,ale někdy ...občas by to neuškodilo.
No prostě ho budu brát takového jaký je a budu ho to "učit",třeba časem roztaje
)))
Díky moc papa Andrea
Není tady
Možná bych sázela spíš na to, že se naučíš všímat si jiných způsobů, jakými ti projevuje lásku. Existují o tom i moudré knihy, jedna se jmenuje Pět jazyků lásky.
Juditu, jiných způsobů si také samozřejmě všímám,také jsem o tom psala nahoře. Nejsem přiblblá a naivní patnáctka,která jde jen po tomhle.
Jen mě občas nebaví žít jako sestra s bratrem....a občas samozřejmě něco víc.
Není tady
Já jsem to spíš myslela tak, že není radno doufat v partnerovu proměnu, i když věřím, že člověk se do určité míry změnit může - začne dělat něco, co by sám od sebe nedělal, protože ví, že pro toho druhého je to důležité. Ale vstřícnost to bude chtít z obou stran.
U nás je situace trochu opačná. Manžel, ač pro okolí drsňák, v soukromí je větší "mazel" než já. Já se třeba ráda někdy k němu přitisknu, pomačkám ho, ale na nějaké dlouhe mazlení a předehry nejsem.Třeba takzvané francouzáky nesnáším a on dobře ví , že je ode mne nemůže očekávat a tak mi v tomhle dává pokoj . Prostě to tak je a neřešíme to ....
Není tady
Andrejíčko po 4 letech je skvělý, že máte hezkej vztah. Nechtěj po něm, aby se měnil. Aby to nakonec nedopadlo toak, že se mu to zprotiví. Jako většina věci, který děláme s pocitem, že musíme. Osobně tvýho přítele naprosto chápu. Příjde mi, že soustavný doteky a pusinkování zevšedněj a ztratěj kouzlo.
Není tady
Andrejičko,myslím že máš pravdu v tom jek jsi psala na začátku,že je to tou výchovou rodičů.Jestli tvůj přítel v dětství neviděl u rodičů jak si umí navzájem projevovat svou lásku tak nemůže ted tobě dávat správně svoje city k tobě najevo.Určitě to nebude tím že by tě nemiloval na to jste spolu opravdu dlouho a i ty sama bys to asi za tu dobu už nějak vycítila.Zakopaný pes bude určitě u jeho rodičů!Vím to totiž z vlastní zkušenosti v naší rodině,moje mamka se podruhé vdala,se svým nynějším mužem je už 9let,ale také ji nikdy za tu dobu nedokázal před námi třeba políbit nebo pohladit natož jen tak donést kytici..ze začátku když jsme se o tom s máti bavili tak ji to bylo líto a dělala si starosti ale postupem času přišla na to že on to vlastně neumí,dávat city najevo.A u jeho matky je to úplně stejné nikdy ho nepohladila nebo jen tak nestiskla a neřekla mu jak ho má ráda.Jsou prostě tak vychovaní a stím už asi člověk nic nenadělá.Tak mám takový dojem že u vás to bude obdobný problém...
Není tady

Andrejičko, ide o to, ktoré prejavy lásky a spolupatričnosti sú pre teba dôležité a ktoré dokážeš oželieť. Naši sú spolu už 41 rokov, pomerne spokojní, ale fyzicky si náklonnosť nijako neprejavujú... To ja by som nevydržala. Ale zasa napr. mám priateľa, ktorý je ku mne často milý, občas sa pritúli, tu pohladká, tam pľasne po zadku, ale na verejnosti je dosť odťažitý. Za ruku sa nevodíme a keď som to skúšala(tiež zvyknutá z predošlého vzťahu), tak sa po chvíľke odtiahol. Ale napr. sa mu páči, keď sa doňho zavesím pod pazuchu, tak to riešim takto. No a nežnosti si tiež odkladám už len do súkromia, lebo on sa inak ku mne hlási, predstavuje ma ako svoju partnerku, nie je to o tom, že by zapieral - len sa skrátka netúli pred ostatnými. Zistila som, že s tým viem žiť. Lebo si zasa výborne rozumieme v iných veciach, ktoré mi v predošlom vzťahu chýbali. A bývalý, hoci sa rád vodil za ručičky a pod pazuchu a lísal sa ku mne aj pred ostatnými, tak ma zasa napr. neváhal podviesť(a ani sa tým nejako veľmi netajil), pohádať sa so mnou ostatnými, zhodiť ma v partii, vyurážať ma až no... Takže vždy je to niečo za niečo, povedala by som. Ty by si si mala utriediť, čo je dôležité a čo podružné, a to podružné potom prijať a neriešiť.
Není tady
Někdy mi to připadá že se snad ti chlapi za náklonnost k nám stydí 

Není tady
666salome nie, nieje to stud ... porozmyslam a skusim ti to popisat. Teda ak mi to pojde.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Není to chlapské 
Není tady
Andrejičko, připadá mi jako bych to psala já. Taky jsem na tom stejně. Ze začátku to bylo fajn jak si mě všíma ale teď po 4,5 letech je to jiné. Jsme 2 roky svoji a je to úplně jiné než za začátku. Říkám mu aby mě objal. Udělá to i když se mu někdy nechce. Taky mě neopustil když jsme měli krizi a máme ji pořád. Hádám se s ním kvůli hloupostem a to chce dítě. Mám rubriku strach z těhotenství. Pokud tě to zajímá tak se tam koukni.
Není tady
ANDREJIČKO,
skoro podobný problém jsem řešila se svým mužem. Když jsme byli v období zamilovanosti.. tak to šlo tak nejak samo... pusinky...bla bla bla
A určitě na to má vliv výchova.
U nich doma se city nenosi.. ,nikdy jsme nevidela, že by se jeho rodiče vzali třeba za ruku. Po těch letech co je znám, bych z toho asi měla psychický šok!
))
Manžel byl "studenější" povaha než já, stále ještě je.... protože můj temperament jen tak nedožene.
))
Chce to trpělivost a pokud k tomu aspon trošku je, a nedáš mu "zbytí a žití", tak se tím třeba trošku nakazí.
Není tady